• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aglamak.istiyorum 😔

Adetim geceli 10 gün oldu canım 26 eylülde olmam gerekiyor du olmadım
Ha tamam ama belli olmuyo idrar testi yaptıysan evde ben kızıma hamile iken 5 kere yaptım hep negatif çıktı kan verdim ondanda yok çıktı antibiyotik kullan adet olursun dedi doktorlar kullanmadım hamile olduğumu hissediyordum çünkü 1 hafta sonra test verdim tekrar bu sefer beta 901 cikti😊

Kızlar bat 26 eylul di ve ben bu gün test yaptım negatif yikildimilk defa adetim bu kadar geçiyor ve ilk hamileliğimide 8 günde öğrenmiştim bu 10 gün oldu nerdeyse çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım
doktora gitmelisin geçikme nedeniniş çgrenmen lazım 10 gün az bi zaman degil adet çeşitli sebeplerden geçikebilir hava degişimi üzüntü sıkıntı stres ama bu kadar geçikmez doktora gitmelisin

Ha tamam ama belli olmuyo idrar testi yaptıysan evde ben kızıma hamile iken 5 kere yaptım hep negatif çıktı kan verdim ondanda yok çıktı antibiyotik kullan adet olursun dedi doktorlar kullanmadım hamile olduğumu hissediyordum çünkü 1 hafta sonra test verdim tekrar bu sefer beta 901 cikti😊
Adetinin üzerinden kaç gün geçmişti canım toplam öğrendiğinde

son zamanlarda testlere güvencim hiç kalmadı oldukça yanıltıcı olmaya başladılar
kan testi verebilirsiniz en azından daha net olur ve negatif çıkarsa doktora gidersiniz gecikmesinin başka bir sebebi de olabilir
Bende güvenmiyorum öyle yapacağım canım teşekkür ederim

Tamam canim sen hamilesin bana dua edermisin banada rabbim tez zamanda sağlıkla evlatlar versin inş sende sağ salim kucağına al inşallah🌹
Tabiki ederim ben tanıdıgım tanımadığım konulup konuşmadıgım kimler varsa hepsine dua ediyorum rabbim evlat hasretiyle bekleyenlerin yarında olsun tez zamanda da bebişlerle müjdesin inşallah herşeyin hayırlısı versin önce

Back