ağlamak istiyorum ama çözüm değil

Aslında saç toparlanır daha sağlıklı olur kesilince

işyerimdeki herkes saçın gürlüğü çıktığı diğer türlü parmak kadardı uç kalınlığı dedi
ikna oldum
zaten kuaförde koltuktan kalktığımda yerde çok çok az saç vardı kendimi teselli ediyorum daha da saç çıkacak :KK73:bakımla

Sağlıklıysa kısa sürede uzar yahu abartmayın.. :KK51:

Ben de keşke biraz daha az dalgalı olsaydı da kısacık kestirebilseydim diye hayıflanıyorum mesela. Elektriklendi mi bonus gibi dolaşmak istemiyorum. Sürekli ısıyla şekil vermek de istemiyorum. Üşengecim en başta. İki ucu b.klu değnek yani :işsiz:

kuaförler öyle maalesef. istediğinden hep daha fazlasını keserler. ama üzülme. koltuk hizası da kısa değil. olmadı postiş kullan bir süre uzayana kadar.

Merhaba
her zaman gittiğim kuaförde saçımı kestirdim her zaman dikkat eder
biraz fazla kesmek istesede tartışırız iyi tamam en azından bu kadarına evet dedin der keserdi
bu defa resmen kısa kesmiş
benim saçlarım dalgalı ve dalgalı hali popo üstünde idi :KK54:
düz hali tam popoda :KK36:
şimdi koltukaltında kalmış :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

uzun saça hasta olduğumu
kısa saçtan nefret ettiğimi biliyor

şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam
gerçekten uzun saça hastayım ve uçları fön tutmadığı için kestirdim
neredeyse 10 yıldır orası kesiyor ilk defa bu kadar beni delirtti
kuaförde fark etmedim düz fön çekti kısaltmışsın ama dedim yok yok merak etme daha tok uzayacak daha iyi olacak kısaltmadım senin saçın çok uzundu ondan öyle geliyor dedi
ya saçımı bir yıkadım şok :KK57::KK57::KK57:
kısaltmadım derken kel mi bırakmadım demek istedi:KK62::KK62::KK62:
bana birşeyler söyleyin ne olur
uzar mı ne olur ya ağlamamak için zor tutuyorum

Nasıl bakabiliyorsunuz o kadar uzun saça hele bu kış gününde....Benim omuz hizasında o bile zul geliyor:)

Ben de yıllardır gitmiyorum kuaföre, kaş, manikür, pedikür hepsini kendim hallediyorum. Saç için gitsem her seferinde ağlayarak çıktım, kaşlar desen resmen facia sonuçlar aldım, aslında uzun bir süre kimse gitmese kuaförler de kendilerine bu şekilde çekidüzen verir belki

+1. en son gelin saçı için gittim zaten gitmeseymişim de olurmuş herşeyi ben söyledim yani evde yapabilirdim onların yaptığını:D

Her şeyimi kendim yapıyorum, mani-pedi, saç kesimi, kaş bıyık (zaten çok azlar), ağda. Hem zaman hem para kaybından kurtuldum böylece:)

Rossmann da saç kesim makası var tavsiye ederim tüm aileye aldım artık kimse kuaföre gitmiyor iyi mi:D

:KK70: ay guldum kusura bakmayın ama benımde basıma su geldı
saclarım duz halı kalcamda
bıraz dokuldu bu hafta ozenlı tarayamadım karıstı falan usandım
dustan cıktım esıme verdım makası al dedım kes bır anlık cinnet gıbı
bak keserım dedı
dedım kes gıtsın
belımde kesmıs :KK70:
ölctum kı 30 cm gıtmıs sacım

once kendımı cıplak gıbı hıssettım garıp hıssettım tartıldım kı 300 gram tartıda eksık cıkıyorum :KK70: :KK70: :KK70:
okadar agır mı cekıyormus o sac anlamadım
ama sonra cok hızlı uzadı 2 haftada 2 cm uzamıs ınanamadım

yalnız ben bakım yapıyorum bepanten evıgen bemıks ve zeytınyagını karıstırıp sac dıbıne surup 1 gece strece sarılı duran sacımı sulfatsız sampuanla yıkıyorum(haftada 1 )
bırde dax spergro dıye bır maske var onu sac dıbıne surup sac uclarıma hındıstan cevızı yagı surup 1 gece bekletıp yıkıyorum (haftada1 )

yanı haftada 2 kere toplamda sac maskem var bu acayıp uzattı ve kalınlastırdı sacımı 2 haftada gozle gorulur sekılde
gecen ay benı goren akrabam gecen gun gordu naptın saclarına ne guzel olmus dedı

bunları tavsıye ederım

Anammm bana fenalık geldi o kadar uzun saç, sizi tebrik ediyorum ama :D

Benim şu an omuzlarda o bile yük geliyor kafam acıyor resmen:)

+1. en son gelin saçı için gittim zaten gitmeseymişim de olurmuş herşeyi ben söyledim yani evde yapabilirdim onların yaptığını:KK70:

Her şeyimi kendim yapıyorum, mani-pedi, saç kesimi, kaş bıyık (zaten çok azlar), ağda. Hem zaman hem para kaybından kurtuldum böylece:)

Rossmann da saç kesim makası var tavsiye ederim tüm aileye aldım artık kimse kuaföre gitmiyor iyi mi:KK70:
Evet bende de var o makastan saçlarımın uçlarını YouTube’dan videolar izleyerek kendim düzeltiyorum :)

işyerimdeki herkes saçın gürlüğü çıktığı diğer türlü parmak kadardı uç kalınlığı dedi
ikna oldum
zaten kuaförde koltuktan kalktığımda yerde çok çok az saç vardı kendimi teselli ediyorum daha da saç çıkacak :KK73:bakımla

Bence kızmayın kuaföre ya, cidden arada bir saçı bir kestirmek lazım kendine geliyor sağlıkla parlıyor falan.

Uçları kırıksa ve kötü bir görüntü oluşturuyorsa kuaförünüz samimiyetinize güvenerek kesmiş olabilir.

ben 33 yasımdayım annem estetısyen babam zeytınyaglı sabun ımalatcısı yanı benımde saclarıma denemedıgım sey kalmadı hıc korkmam herseyı surerım ve oldukca gur saclarım var cabukta uzar ama ılk kez 2 haftada 2-3 cm kadar uzadı daha hızlı uzadı bunda dax spergro ve hındıstan cevızı yagı etkısı oldugunu dusunuyorum
bırde aynı anda bıotın hap kullanmaya basladım annem tavsıye ettı cıldıne tırnagına sacına ıyı gelır takvıye edıcı dedı eczanede satılıyor zaten bıldıgınız vıtamın

ben sıze kesınlıkle bepanten evıgen bemıks ampullerı onerırım 3 yemek kasıgı zeytınyagına 2 ser ampul hepsınden kırıp sac boya fırcasıyla koklere surup 3-4 saat bekletıp saca asla su degdırmeden once dalın gıbı bır sampuanla kopurtmeye calısıp soguga yakın ılık suyla (basımız one egık sekılde) avuc avuc suyu yavas yavas ekleyerek kopurtmeye baslayıp sonra dırek bol suyla duruluyoruz

boyle yapmamızın nedenı sacımızı yagdan arındırmak eger once sampuanlamak yerıne sırek suyla temas ettırıp sampuan surmeyı denersek sac yaglı oldugundan suyla temas ıle saca yagı sabıtlerız ondan sonra 30 kerede yıkasanız sacınız yaglı yaglı gorunur

yag maskelerı uyguladıgımızda puf noktası tekrar soyluyorum
basımızı one egıp once dalın gıbı arındırıcı bır sampuan ıle asla sulandırmadan sampuan ıle masaj yapmak sonra avuc avuc az su ıle kopurtup yıkamak

deneyın bu bahsettıgım 2 maskeyı bırde bıotın kullanın sonuca ınanamayacaksınız

ben kendım yapıyorum dedıgım gıbı bunu ... hayatımda hıc kısa sac kullanmadım saclarım cocugum gıbı sızı cok ıyı anlıyorum bu yuzden
Dax supergro kesinlikle cabuk uzatiyor

Dax supergro çok güzel bir ürün, çok uzun yıllar önce kullanmıştım bende fakat son zamanlarda eski kalitesi kalmadı sanki, siz ne zaman denediniz faydası oldu mu sizde?
Cidden şahane bir ürün ben gecen kış kullanmistim.Cok hizli uzadi yumusasik yapti.Hatta diplerine dax supergro uclarina da hindistan cevizi yagi kullandim. Hatta ilk alirken ise yaramaz belki diye kucuk boyunu almistim. Etkisine inanamadim.

Cidden şahane bir ürün ben gecen kış kullanmistim.Cok hizli uzadi yumusasik yapti.Hatta diplerine dax supergro uclarina da hindistan cevizi yagi kullandim. Hatta ilk alirken ise yaramaz belki diye kucuk boyunu almistim. Etkisine inanamadim.
Ben içeriği değişmiş gibi düşündüğüm için almıyordum yaklaşık 10 sene önce kullanmıştım çok beğenmiştim tekrar kullanmaya başlayayım ;)

aynı durumu bizde de 10 yıldır böyle
ve yine oturunca hemen gösterdi bu kadar diye dedim uzun o biraz daha aşağıda kes dedim ama kendi dediğinin bile bir-iki parmak yukarısında kesmiş
Manyak mıdır nedir?
Hayatta en sinir olduğum kuaför tipi hem sorup hemde kafasına göre iş yapandır.

sinamekiyi saç için ilk defa duyuyorum :KK64:
teşekkür ederim
Üzmeyin kendinizi diyeceğim ama her kuaförden mutsuz çıktığım için anlıyorum sizi..ama uç kısımları kötü olmuştu diyorsunuz o sağlıksız saçlar gidince daha hızlı ve sağlıklı uzayacak emin olun..hem çokta kısa değilmiş hala uzun saçlarınız sadece size kısa geliyor alışmadığınız için..sdece bence bir süre ısı uygulayan işlemlerden uzak kalın bence..bu arada katlı model kestiriyorum ben saçlrımı ama mutlaka kısalıp istediğim uzunlukta kalıyordu..geçen gün aldım makası elime kendim kestim..hem kısalmadı hem de katlarım yenilendi istediğim gibi..

Bepanthen ampul, Bemix ampul ve Evigen ampulle yapılan bir karışım var. Saçları hızlı uzattığı söyleniyor. İnternetten araştırın isterseniz.

Back
X