ağlamak istiyorum ama çözüm değil

yalnız ben bakım yapıyorum bepanten evıgen bemıks ve zeytınyagını karıstırıp sac dıbıne surup 1 gece strece sarılı duran sacımı sulfatsız sampuanla yıkıyorum(haftada 1 )
bırde dax spergro dıye bır maske var onu sac dıbıne surup sac uclarıma hındıstan cevızı yagı surup 1 gece bekletıp yıkıyorum (haftada1 )

yanı haftada 2 kere toplamda sac maskem var bu acayıp uzattı ve kalınlastırdı sacımı 2 haftada gozle gorulur sekılde
gecen ay benı goren akrabam gecen gun gordu naptın saclarına ne guzel olmus dedı

bunları tavsıye ederım

30 yaşındayım saç dibime sarımsak, zeytinyağ ve maya haricinde hiçbirşey sürmedim. Bunları da 2012 yada 2013 dü saçlarım tutam tutam döküldüğü için sırayla sürdüm saç fışkırmıştı
korkuyorum saç dibime birşey sürmeye
saç tipim normal kullandığınız maske saç tipiniz nedir?
hazır maske haricinde saç dibine denediğiniz birşey var mı ?

Oncelikle gecmis olsun.Sinir bozucu birsey. Ama caresiz birsey degil. Kökü sizde. Dax supergro satiliyor gratis tarzi yerlerde. Internetten arastirin icerisinde bitki ozleri var. Duzenli olarak kullanirsaniz ciddi sekilde cabuk uzuyor.Ben kullanmistim. Siz yinede arastirin bir bakin.Akliniza yatarsa alirsiniz

saç tipim kuru ve normal
yağlı saçlara iyi gelen hiçbirşey işe yaramıyor
saç tipiniz neydi ona göre araştırıyım

Popo üstünde mi? Bana üstüne para versen o kadar uzatamam.. Nasılsa uzar saçın dert edilecek bişey değil. Benim şu an omzumda uzun geliyor daralıyorum. Onun bakımı gerekir, yıkaması ayrı dert.. Kısa saç bana yakışsa kısa keserdim..

30 yaşındayım saç dibime sarımsak, zeytinyağ ve maya haricinde hiçbirşey sürmedim. Bunları da 2012 yada 2013 dü saçlarım tutam tutam döküldüğü için sırayla sürdüm saç fışkırmıştı
korkuyorum saç dibime birşey sürmeye

hazır maske haricinde saç dibine denediğiniz birşey var mı ?
ben 33 yasımdayım annem estetısyen babam zeytınyaglı sabun ımalatcısı yanı benımde saclarıma denemedıgım sey kalmadı hıc korkmam herseyı surerım ve oldukca gur saclarım var cabukta uzar ama ılk kez 2 haftada 2-3 cm kadar uzadı daha hızlı uzadı bunda dax spergro ve hındıstan cevızı yagı etkısı oldugunu dusunuyorum
bırde aynı anda bıotın hap kullanmaya basladım annem tavsıye ettı cıldıne tırnagına sacına ıyı gelır takvıye edıcı dedı eczanede satılıyor zaten bıldıgınız vıtamın

ben sıze kesınlıkle bepanten evıgen bemıks ampullerı onerırım 3 yemek kasıgı zeytınyagına 2 ser ampul hepsınden kırıp sac boya fırcasıyla koklere surup 3-4 saat bekletıp saca asla su degdırmeden once dalın gıbı bır sampuanla kopurtmeye calısıp soguga yakın ılık suyla (basımız one egık sekılde) avuc avuc suyu yavas yavas ekleyerek kopurtmeye baslayıp sonra dırek bol suyla duruluyoruz

boyle yapmamızın nedenı sacımızı yagdan arındırmak eger once sampuanlamak yerıne sırek suyla temas ettırıp sampuan surmeyı denersek sac yaglı oldugundan suyla temas ıle saca yagı sabıtlerız ondan sonra 30 kerede yıkasanız sacınız yaglı yaglı gorunur

yag maskelerı uyguladıgımızda puf noktası tekrar soyluyorum
basımızı one egıp once dalın gıbı arındırıcı bır sampuan ıle asla sulandırmadan sampuan ıle masaj yapmak sonra avuc avuc az su ıle kopurtup yıkamak

deneyın bu bahsettıgım 2 maskeyı bırde bıotın kullanın sonuca ınanamayacaksınız

ben kendım yapıyorum dedıgım gıbı bunu ... hayatımda hıc kısa sac kullanmadım saclarım cocugum gıbı sızı cok ıyı anlıyorum bu yuzden

Merhaba
her zaman gittiğim kuaförde saçımı kestirdim her zaman dikkat eder
biraz fazla kesmek istesede tartışırız iyi tamam en azından bu kadarına evet dedin der keserdi
bu defa resmen kısa kesmiş
benim saçlarım dalgalı ve dalgalı hali popo üstünde idi :KK54:
düz hali tam popoda :KK36:
şimdi koltukaltında kalmış :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

uzun saça hasta olduğumu
kısa saçtan nefret ettiğimi biliyor

şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam
gerçekten uzun saça hastayım ve uçları fön tutmadığı için kestirdim
neredeyse 10 yıldır orası kesiyor ilk defa bu kadar beni delirtti
kuaförde fark etmedim düz fön çekti kısaltmışsın ama dedim yok yok merak etme daha tok uzayacak daha iyi olacak kısaltmadım senin saçın çok uzundu ondan öyle geliyor dedi
ya saçımı bir yıkadım şok :KK57::KK57::KK57:
kısaltmadım derken kel mi bırakmadım demek istedi:KK62::KK62::KK62:
bana birşeyler söyleyin ne olur
uzar mı ne olur ya ağlamamak için zor tutuyorum
Abartıyosunuz bence saç için ağlanır mı Allah başka dert vermesin

Merhaba
biraz fazla kesmek istesede tartışırız iyi tamam en azından bu kadarına evet dedin der keserdi

uzun saça hasta olduğumu

kuaförde fark etmedim düz fön çekti kısaltmışsın ama dedim yok yok merak etme daha tok uzayacak daha iyi olacak kısaltmadım senin saçın çok uzundu ondan öyle geliyor dedi
Ya sadece meraktan soruyorum o kadar sacı yıkamak zor olmuyor mu, bel bile cok fena benim için =) kollarım agrıyor yıkarken siz nasıl ugrasıyorsunuz.Omuzlarımdayken gidip erkek kıvamında kestirmişliğim var, simdi omzuma ancak geliyor yine cok gelmeye basladı

Merhaba

uzun saça hasta olduğumu

10 senelik kuaförün . güven oluşmuştur aranızda bende tok uzaması için yapmıştır uçları gerçekten kötü durumda ise yararına bir durum . emin ol hızlıca ve sağlıkla uzayacak saçların

Uzar mı diye sormanız enteresan olmuş. Saçlar genelde uzar:)
Kulak hizasında olsa alışmak zor olur da bu hali de kısa değil ki.
Empati kuramadım bu kadar üzülmeye:işsiz:

Ya sadece meraktan soruyorum o kadar sacı yıkamak zor olmuyor mu, bel bile cok fena benim için =) kollarım agrıyor yıkarken siz nasıl ugrasıyorsunuz.Omuzlarımdayken gidip erkek kıvamında kestirmişliğim var, simdi omzuma ancak geliyor yine cok gelmeye basladı

Zor, faturalara zam geldi ya babam direkt benim saçlarım için faturanın yarısı bu kızın saçları için geliyor dedi su faturası için :63:

Üzülmeyin uzar saçinız yine.
Tabiki sizin istemediğinizi bile bile kısaltması hoş olmamış ama keşke gösterseydiniz.
Benim saçım çok uzamaz,her kuaför koltuğuna oturdugumda ne kadar keseceksin muhabbeti yaparız,gösterir bende söylerim olmaz yada olur diye. Bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadım hep gösterir şu kadar alacağım bunlar yıpranmış diye bende 1 parmak eksik kes derim adeta bir pazarlık durumu olur hiç şaşmaz.

Üzülmeyin uzar saçinız yine.
Tabiki sizin istemediğinizi bile bile kısaltması hoş olmamış ama keşke gösterseydiniz.
Benim saçım çok uzamaz,her kuaför koltuğuna oturdugumda ne kadar keseceksin muhabbeti yaparız,gösterir bende söylerim olmaz yada olur diye. Bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadım hep gösterir şu kadar alacağım bunlar yıpranmış diye bende 1 parmak eksik kes derim adeta bir pazarlık durumu olur hiç şaşmaz.

aynı durumu bizde de 10 yıldır böyle
ve yine oturunca hemen gösterdi bu kadar diye dedim uzun o biraz daha aşağıda kes dedim ama kendi dediğinin bile bir-iki parmak yukarısında kesmiş

Peki siz naptınız o an? Kesin satmak için yapmıştır. Toplasaydınız saçınızı bırakmasaydınız nasıl sinir oldum ya.
O an satmak için yaptığı hiç aklıma gelmedi şok oldum zaten sadece “ne yaptın yaa, ben kısa kes dedim mi” sözü çıktı koltuktan ağlaya ağlaya kalktım üstüne bir de o şokla ücreti de ödedim haram olsun diyorum, şu anki aklım olsa polis çağırır ne bileyim olayı büyütür çıngar çıkartırdım, hiçbir şey yapmadım, bir de nasıl gür, parlak saçlardı görseniz.

Oncelikle gecmis olsun.Sinir bozucu birsey. Ama caresiz birsey degil. Kökü sizde. Dax supergro satiliyor gratis tarzi yerlerde. Internetten arastirin icerisinde bitki ozleri var. Duzenli olarak kullanirsaniz ciddi sekilde cabuk uzuyor.Ben kullanmistim. Siz yinede arastirin bir bakin.Akliniza yatarsa alirsiniz
Dax supergro çok güzel bir ürün, çok uzun yıllar önce kullanmıştım bende fakat son zamanlarda eski kalitesi kalmadı sanki, siz ne zaman denediniz faydası oldu mu sizde?

Merhaba

uzun saça hasta olduğumu

Aslında saç toparlanır daha sağlıklı olur kesilince

Eklentiler

• 44B0E05B-C6FD-40F1-A3A5-A5DCDEA8C123.webp
    44B0E05B-C6FD-40F1-A3A5-A5DCDEA8C123.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 46
Back
X