ağlamak istiyorum ama çözüm değil

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
Merhaba
her zaman gittiğim kuaförde saçımı kestirdim her zaman dikkat eder
biraz fazla kesmek istesede tartışırız iyi tamam en azından bu kadarına evet dedin der keserdi
bu defa resmen kısa kesmiş
benim saçlarım dalgalı ve dalgalı hali popo üstünde idi :KK54:
düz hali tam popoda :KK36:
şimdi koltukaltında kalmış :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

uzun saça hasta olduğumu
kısa saçtan nefret ettiğimi biliyor

şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam
gerçekten uzun saça hastayım ve uçları fön tutmadığı için kestirdim
neredeyse 10 yıldır orası kesiyor ilk defa bu kadar beni delirtti
kuaförde fark etmedim düz fön çekti kısaltmışsın ama dedim yok yok merak etme daha tok uzayacak daha iyi olacak kısaltmadım senin saçın çok uzundu ondan öyle geliyor dedi
ya saçımı bir yıkadım şok :KK57::KK57::KK57:
kısaltmadım derken kel mi bırakmadım demek istedi:KK62::KK62::KK62:
bana birşeyler söyleyin ne olur
uzar mı ne olur ya ağlamamak için zor tutuyorum

Ağlamanın çözüm olmadığını yazmışsın zaten. Kürler falan uygularsın uzar yine. Çok klişe olacak ama kökü sende :) Kuaföre de bir daha güvenmezsin.

Merhaba
her zaman gittiğim kuaförde saçımı kestirdim her zaman dikkat eder
biraz fazla kesmek istesede tartışırız iyi tamam en azından bu kadarına evet dedin der keserdi
bu defa resmen kısa kesmiş
benim saçlarım dalgalı ve dalgalı hali popo üstünde idi :KK54:
düz hali tam popoda :KK36:
şimdi koltukaltında kalmış :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

uzun saça hasta olduğumu
kısa saçtan nefret ettiğimi biliyor

şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam
gerçekten uzun saça hastayım ve uçları fön tutmadığı için kestirdim
neredeyse 10 yıldır orası kesiyor ilk defa bu kadar beni delirtti
kuaförde fark etmedim düz fön çekti kısaltmışsın ama dedim yok yok merak etme daha tok uzayacak daha iyi olacak kısaltmadım senin saçın çok uzundu ondan öyle geliyor dedi
ya saçımı bir yıkadım şok :KK57::KK57::KK57:
kısaltmadım derken kel mi bırakmadım demek istedi:KK62::KK62::KK62:
bana birşeyler söyleyin ne olur
uzar mı ne olur ya ağlamamak için zor tutuyorum
Allah başka dert vermesin demeye geldim.:KK53:

Baya kesmiş maalesef.
Hiç göz yok mu bunlarda ya! Yuh yani
Benim de başıma geldi kere. Ucundan al deyip de senin gibi olduğum.
Yapacak bişi yok maalesef :(

Sizi okadar iyi anliyorumki
Bıktım bu kuaförlerden

Ben artik ne boyatmaya ne kestirmeye hiç bişey için gitmiyorum kuaföre
Kendim hallediyorum

Aklım çıkıyor saçımı çok kesicekler diye

Kendim kesiyorum artık nabıyım

Popo üstünden koltukaltına kadar kesmiş az buzda değil .
Hiç mi farketmedın .

hayır telefonla uğraşıyordum :olamaz:
ben 10 yıldır aynı yere kestiriyorum başka kuaförlerde bu faciayı yaşadığım için
10 yıldır teklemediği için kontrol etmedim
en son aynada düz föne rağmen sırtımın ortasında görünce abla çok kısalmamaış mı defa dedim
yok daha güzel uzayacak dedi

ya işlem yapınca yine güzel uzamayacak işlem yapmadan (fön boya ) uzamasına ihtimal var mı ki gür uzasın

hayır telefonla uğraşıyordum :olamaz:
ben 10 yıldır aynı yere kestiriyorum başka kuaförlerde bu faciayı yaşadığım için
10 yıldır teklemediği için kontrol etmedim
en son aynada düz föne rağmen sırtımın ortasında görünce abla çok kısalmamaış mı defa dedim
yok daha güzel uzayacak dedi

ya işlem yapınca yine güzel uzamayacak işlem yapmadan (fön boya ) uzamasına ihtimal var mı ki gür uzasın
Vala açıkcası ben o kadını azarlardım . Ne munasebet bana sormadan o kdr fazla kesicek ..
Çok sabırlıymıssınız tebrık ettim .
Bence bırdaha gıtmeyın .
Senın iyiliğini düşünmek onamı kaldı .

kısa saç candır ya ne o öyle rapunzel gibi

beni küçüklüğümde annem zorla saçımızı erkek saçı keserdi iş güç var birde saçınızı taramayla mı uğraşacağım diye ilkokul 4de serbest bıraktı ama kaç defa kuaförler böyle yaptı deli oluyorum :kızgın:

20 cm vardır herhalde kısalık nasıl anlamadınız ki? Neyse üzülmeyin artık o boy da uzun sonuçta. Popoda saç modern bir görüntü de değil. Bahsettiğiniz hiza daha iyi olmuş. Tadınızı kaçırmayın ama o kuaföre de uğramayın artık :)

daha gitmem zaten orası kesin

neden o kadar kesmiş ki? :kahve:

uçları çok kırıktı
(son zamanlarda sürekli fön çekiyordum ama hiçbir bakım yapmıyordum yıl başında da 1 ayda 2 defa boyattım)
cansız kısımlarını alayım rahat et dedi dedim ne kadar gösterdi dedim daha fazla olmasın abla o bile çok fazla dedim ama gösterdiği uzunluktan da fazla kesmiş

Orası kesın :KK70:
Hem daha iyi olmus ya bazen böyle şeyler yapmak gerek .
Bunu dıyende 4 ay önce saçını kestirip eve gelince ağlayan üye :KK47::KK47::KK47:
benden daha beteri yoktur kuaförden kalktığımda iki kırlent dolduracak saçımı kesmiş kulağın üstüne ,saçlar küstü az bakım yapsam çok hızlı uzuyorlar en etkilisi argan yağı demedi demeyin ;)

• Beğen
Reactions: H E
Baya kesmiş maalesef.
Hiç göz yok mu bunlarda ya! Yuh yani
Benim de başıma geldi kere. Ucundan al deyip de senin gibi olduğum.
Yapacak bişi yok maalesef :KK43:

benim hayatım boyunca kaç defa geldi
ama 10 yıldır gelmiyordu
ondan önce uçlarından al dediğim halde sana kısa saç çok yakışır deyip abla deli gibi ağlarım sakın dediğim halde omuzlarımda kesen olmuştu :KK57:
ağlaya ağlaya çıktım kuaförden modele bakmadın bile bak gerçekten çok yakıştı dedi durdu (ama o saçımı satmışta olabilir çünkü hiçbir boya yoktu ve uzasın diye fönde çekmemiştim düğün vs. haricinde)

benden daha beteri yoktur kuaförden kalktığımda iki kırlent dolduracak saçımı kesmiş kulağın üstüne ,saçlar küstü az bakım yapsam çok hızlı uzuyorlar en etkilisi argan yağı demedi demeyin :KK66:

argan yağını nasıl kullanıyorsunuz
ne ile karıştırıyorsunuz
ne kadar süre bekletiyorsunuz

benden daha beteri yoktur kuaförden kalktığımda iki kırlent dolduracak saçımı kesmiş kulağın üstüne ,saçlar küstü az bakım yapsam çok hızlı uzuyorlar en etkilisi argan yağı demedi demeyin :KK66:
Benım saçlar maşallah çok cabuk uzuyor hiçbir takvıye yapmıyorum

Back
X