• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamak isteği ve takıntım var

Cruella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
4
0
36
Sakarya
Merhaba kac gündür aglıyorum genelde teyzemde kalıyorum ailevi nedenlerim oldugu için dedemlerle yasadıgımız için istemiyorum. Genelde takıntı yaptıgım seyler üzüldügüm ve agladıgım neden sevgilim olmaması, neden iş hayatına atılamıyorum off cok kötüyüm ,bazen herkezden uzakta olmak istiyorum bu evden kurutulmak için evlenmeyi düşünüyorum bir tane bile sevgilim yok ! ayatım bi düzene girmiyor herkez farklı yasıyor neden ben böyleyim neden ! :(

söylediğin gibi canım ailevi nedenlerden ötürü bunalımdasın.ne desem bilemiyorum,fazla ayrıntıya girmemişsin anlatmamışsın.sevgilin olmaması konusuna gelince,aynı dert bende de var canım ya kısmetim mi kapalı nedir anlamadım gitti:1: her şeyin vakti zamanı vardır elbet,beklemekten başka çere yok canım.Allah yolumuzu bahtımızı açık etsinn.

Su Akar Yatağını Bulur..
Kısmet Bu İşler..

Hiç Dert Etme Bunları Kendine, Gerçekten Dert Edilecek Şeyler Değiller..

Umarım Herşey Yoluna Girer..

Sevgiyle Kal..:70:

Merhaba kac gündür aglıyorum genelde teyzemde kalıyorum ailevi nedenlerim oldugu için dedemlerle yasadıgımız için istemiyorum. Genelde takıntı yaptıgım seyler üzüldügüm ve agladıgım neden sevgilim olmaması, neden iş hayatına atılamıyorum off cok kötüyüm ,bazen herkezden uzakta olmak istiyorum bu evden kurutulmak için evlenmeyi düşünüyorum bir tane bile sevgilim yok ! ayatım bi düzene girmiyor herkez farklı yasıyor neden ben böyleyim neden ! :(

aileni değiştirme şansn yok bi anda evlenmeye kalkma o kişi doğru kişide olmayablr..kendini değiştrmeye çalış ailenle olan sorunlarını en aza indirisen pek sorunun kalmaz sanırm. bu arada toplum içine çık kurslara falan git..

Back