• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağızda metalik tat

Brsprens

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
139
60
48
Hanımlar meraba 8 haftalık hamileyim yediklerimden tat almıyorum ağzımın içinde sürekli metalik bir tat var bunu yaşayan var mı yada neyin iyi geleceğini nasıl geçeceğini bilen var mı ?

Hanımlar meraba 8 haftalık hamileyim yediklerimden tat almıyorum ağzımın içinde sürekli metalik bir tat var bunu yaşayan var mı yada neyin iyi geleceğini nasıl geçeceğini bilen var mı ?

Yaşamadım ama hormonlardan dolayı normal olduğunu biliyorum. Hergün düzenli olarak bol tuzlu su ile ağzınızı çalkalayarak gargara yapın. Özellikle yemekten bir süre önce deneyebilirsiniz.

Ben yasadim canım ogluma hamileyken o tat beni mahvetmisti ne bulantu kalmışti ne başka bisey ama malesef onun gitmesi 5 ay surdu hamileliligimin 5. Ayinda bitti ama benimki sanki kimyasal bi tat gibi aci bişeydi umarim seninki biran önce geçer 🤲

Ben yasadim canım ogluma hamileyken o tat beni mahvetmisti ne bulantu kalmışti ne başka bisey ama malesef onun gitmesi 5 ay surdu hamileliligimin 5. Ayinda bitti ama benimki sanki kimyasal bi tat gibi aci bişeydi umarim seninki biran önce geçer 🤲
Evet benimde öyle acı ve beni çok rahatsız eden şey folik asit kullanıyorum acaba ondan mıdır diye düşündüm

Evet benimde öyle acı ve beni çok rahatsız eden şey folik asit kullanıyorum acaba ondan mıdır diye düşündüm
Bence folik asitten ziyade kisiden kisiye değişen bi durum herkez farkli yasiyo hamileligi bizimkide bu sekilde umarim kisa sürer hemen geçer sizdeki 😊

Back