Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar meraba 8 haftalık hamileyim yediklerimden tat almıyorum ağzımın içinde sürekli metalik bir tat var bunu yaşayan var mı yada neyin iyi geleceğini nasıl geçeceğini bilen var mı ?
Hanımlar meraba 8 haftalık hamileyim yediklerimden tat almıyorum ağzımın içinde sürekli metalik bir tat var bunu yaşayan var mı yada neyin iyi geleceğini nasıl geçeceğini bilen var mı ?
Yaşamadım ama hormonlardan dolayı normal olduğunu biliyorum. Hergün düzenli olarak bol tuzlu su ile ağzınızı çalkalayarak gargara yapın. Özellikle yemekten bir süre önce deneyebilirsiniz.
Ben yasadim canım ogluma hamileyken o tat beni mahvetmisti ne bulantu kalmışti ne başka bisey ama malesef onun gitmesi 5 ay surdu hamileliligimin 5. Ayinda bitti ama benimki sanki kimyasal bi tat gibi aci bişeydi umarim seninki biran önce geçer
Ben yasadim canım ogluma hamileyken o tat beni mahvetmisti ne bulantu kalmışti ne başka bisey ama malesef onun gitmesi 5 ay surdu hamileliligimin 5. Ayinda bitti ama benimki sanki kimyasal bi tat gibi aci bişeydi umarim seninki biran önce geçer