Çok teşekkür ederim düşünüp yazdığınız için. Çare arıyorum işte. Şimdi dermatolojiye geldim siğil gibi olanı patolojiye gönderecekler alıp. Hsv2 beynime zarar verir mi diye sorarken doktor herkeste de hsv1 var o zaman hepimiz beyin ensefalit olabiliriz dedi biraz daha iyiyimOncelikle gecmis olsun. Agzinizdaki hsv-1 olma ihtimali daha yuksek, cunku hsv-2 genelde genital bolgeyi terchi eder, ama agizda da seyir gosterebilir. Size neden test yapmadilar anlamis degilim. Virus vucuda alindiktan sonraki 1-2 yil icinda ataklar daha yogun bir sekilde yasanir. Sonradan ataklar daha az olur, fakat bagisiklik sistemi zayif oldugunda veya stresli bir doneminizde tekrar nuksedebilir. Ataklarin yogun goruldugu hastalara gunluk antiviral uygulamasina baslanabilir (mesela gunde 500 mg Valtrex). Yine bagisiklik sistemini guclendirmek icin multivitamin alin. Lysine diye bir esansiyel amino asit ataklari azaltmada etkili olabiliyor. Bence siz bir enfeksiyon hastaliklari uzmani ile gorusun. En onemlisi stresi en az seviyede tutmaya calisin, terapiye gitmek de fayda saglayabilir.
Yapıldı eliza negatif hepsi hepatitler sifiliz hivEvham yaptırmak istemem ama lenf bezleriniz şişse lütfen hiv testi yaptırabilir misiniz? Allah korusun ama benim aklıma bu geldi direkt. Erkek arkadaşınızda cinsel yolla bulaşan hastalıklar varsa bir korkuyorum ben. Bağışıklık düştüğünde çıkıyor siğiller çünkü. Düzenli ve güzel beslenin düzenli uyuyun vitamin alın kan değerlerinize baktırın bağışıklığınız yükselsin. Ama bence nolur nolmaz hiv testi yaptırın bi devlet hastanelerinde ücretsiz. Hpv testi ücretli diye biliyorum özeller yapıyor.
Siğiller çıkıyormuş onda hsv2 antikoru da var kanındaMerhaba devlt hastnesi arastirmalar tiplendirme yapiyor. Mutlaka yaptirin. Agiz için birsey diyemeyeceğim malesef ben küçücük tuyden igrenen ben egzama ve geçmiş olsun..
Erkekte hpv testi çok çok nadir ozeller yapiyor emin misiniz hpv olduğuna??
Malasef hsv2 geçmiyor diye biliyorumSiğiller çıkıyormuş onda hsv2 antikoru da var kanında
3 doktor egzama derse genitalde de o anda siğil yoksa inanıyor insan işte pişmanlık hata. Hayat zindan oldu bana zaten hsv2 boğazda özellikle çok yıpratıyorBeni yanlış anlamayın ama bu siğil dediğiniz şeyler iğrenç görünüme sahip göz göre göre nasıl kendinize bulaşmasına izin verdiniz olduktan sonra bu kadar araştırıp bilgi sahibi olmuşsunuz yaraları gördüğünüzde nasıl egzama olduğuna inandınız googlede bile aratsaniz tipini yazıp bir sürü görsel çıkıyor hpv olduğuna eminseniz İstanbuldaysaniz genital bölge için Zeynep Kamil jinekolojik onkolojiye gidin ordan sizi yönlendirirler ağzınız içinde sonuçta cinsel yolla bulaşan bir hastalık bu
Acaba sorun geçti mi aynı şeyleri bende yaşıyorumÇok teşekkür ederim düşünüp yazdığınız için. Çare arıyorum işte. Şimdi dermatolojiye geldim siğil gibi olanı patolojiye gönderecekler alıp. Hsv2 beynime zarar verir mi diye sorarken doktor herkeste de hsv1 var o zaman hepimiz beyin ensefalit olabiliriz dedi biraz daha iyiyim