Arkadaşlar öyle yoruldum ki 1 yıldır ağzımda yaralarla uğraşıyorum. 4 yıllık sevgilimin penisinde yaralar vardı. Aylarca uzak durdum tehlikeli bir şeydir diyerek. 3 gördü ve egzama dedi. Sonrasında ben de inanmaya başladım umursamadım ve bende de 1 ay sonrasında başladı. Boğazımda 3 günde bir yaralar çıkıyor tam onlar iyileşirken yenisi çıkıyor tam 1 yıldır. Dilimin yanı ve alt arka dişimin iç alt kısımlarında kendim siğil olarak gördüğüm şeyler var. Dilimle kapandığı için zorla gördüm. Bana bir şey buluşacağını hissedip ilişkiden 10 gün sonrasında sürekli ağzıma bakmaya başladım. O siğiller birken iki ikiyken üç oldu gözümün önünde. Şimdi dilimde de küçük küçük çıktı. Yanak içinde de top gibi sertlik hissetmeye başladım bence o da siğil olacak birkaç güne. Doktorlar bakıp bu hiçbir şey değil stresten falan diyorlar ama ben hsv olduğunu zaten anlamıştım araştırıp. Sevgilime zorla kan testi yaptırdım çünkü bana yapmadılar psikoloğa gidebilirsiniz dediler dalga geçerek. Onun testi pozitif çıktı. Ben hpv de olduğunu ve bana bulaştığını düşünüyorum çünkü elinde ve ayağında çıkmış onun birkaç yıl önce. Artık doktorlara nasıl güveneyim kime gideyim bilmiyorum. Uyku haram oldu gece gündüz 1 yıldır bunu düşünüyorum ve adamın umrunda bile değil basit sanıyor. Zaten ayrılmıştık o test sonunu çıkmadan. Anlamadığım 4 yılda bulaşmadı aldatmadığına da eminim. Uçuk yarası varken her şey bana da geçmiş. En son dermatoloji doktoru da ver hsv olabilir dedi ben test sonucundan bahsedince ve valtrex yazdı. Boğazım tertemiz oldu onunla ama ilaç bitti ve 2 gün sonra yine kendini gösterdi yaralar. Ben uçuğu kanıtladım bu doktorlara ama hala siğili kanıtlayamadım. Bu nasıl doktorluk insan hayatı bu kadar mı basit kocaelideyim kime gideyim hangi doktora gideyim. Boğaz kanseri olursam rahim alma gibi bi işlem de yok ne yapacaklar bana. Hpv tiplendirme nasıl yapılıyor kan ile mi sürüntü mü. Benim genitalde hiç sorun yok kendi gördüğüm kadarıyla çünkü onun yaraları varken azıcık değdi sadece çekildim ama bilsem ağzımdan da uzak tutardım. Çok pişmanım. Psikiyatri randevusu aldım çünkü artık ben kaldıramıyorum bana yardım edin lütfen hiç mi yok ağzında uğraşan bunlarla