Agizda Hpv

user0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2024
95
21
3
24
arkadaslar merhaba benim hpv sürecimde genitalimde de sigil cikiyor o yuzden agzimi da sürekli kontrol ediyorum dis etimde iki tane beyaz cikinti gordum yaklasik 4-5 aydir falan benimle belki daha uzun ama ben yeni fark ettim dilimin alti da sanki normal degil gibi fotografini ekleyecegim bilgisi olan yazabilir mi

Eklentiler

• IMG_6448.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar tip kaç taşıyorsunuz acaba
inanin bilmiyorum biyopsi ile hpv tanisi konuldu yasim genc oldugundan dolayi doktor korkmam gereken bir sey olmadigini zamanla vucudun atacagini söyledi o kadar biyopsim de temiz cikti cok sukur

Anladım geçmiş olsun bi kbb ye görünün isterseniz bunun için de

inanin bilmiyorum biyopsi ile hpv tanisi konuldu yasim genc oldugundan dolayi doktor korkmam gereken bir sey olmadigini zamanla vucudun atacagini söyledi o kadar biyopsim de temiz cikti cok sukur
hayatım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu süreçte kendine iyi bak bekleme sadece vitaminler yeşil çaylar sebzeler meyveler sigara alkol varsa derhal bırak veya azalt,bağışıklığın hep yüksek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…