Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tuzlular & Damla Çikolatalı Kurabiyeler. Kalecik Un Sponsorluğunda

Ellerinee saglikk canimm müthiş gözüküyor valla ekrandan yiyesim geldi o derece yanii

Canım ellerine sağlık bu tarifleri ikramlık için deneyeceğim insallah malum diyetteyiz tadına bakamam bakarsam ikram etmeye kalmaz gibi
Basarılar canım arkadadşim

Canım ellerine sağlık bu tarifleri ikramlık için deneyeceğim insallah malum diyetteyiz tadına bakamam bakarsam ikram etmeye kalmaz gibi
Basarılar canım arkadadşim
Canım benimm çok teşekkür ederim. İlk kez yaptığımda yine diyetteydim malum 1 tane yedim hepsini yememek için kendimi zor zaptettim, ikisi de süper oluyor canım ben beğenerek yapıyorum artık hazır kuru pasta almıyorum kimselere de ikram etmiyorum. Ellerimle yapıyorum herkeslere, hazır sanıyorlar sonra da ya hazır bu kadar ağızda dağılmaz ki zaten diyorlar yarışmaya katıldıktan sonra tekrar yaptım irademe sahip oldum yemedim kesinlikle tavsiye ederim canım dene mutlaka
çok teşekkür ederim canım Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…