ağızda aseton kokusu.

Mesela bugün aseton kokusu yok akşama doğru geçti. Ben şimdi oraya gitsem (randevulumu ? Randevusuzmu?)bakarlarmı yada ağızda aseton kokusu varken gitsem randevusuz acil diyerek alırlarmı.

Yahu sabah akşam sokakta Salça ekmek yiyerek büyüyen çocuklar sapa sağlam. Aklım almıyor bunu hiç.

Cok evhamlisiniz. Biraz sakinlesin bence. Be hamileyim kusmaktan ve yemek yiyememekten dolayi keton pozitif cikti idrarda. Dr. Daha fazla yemek yememi soyledi okadar. Bence hasta oldugu zamanlarda beslenmesine dikkat edin sorun kalmaz. Basligi gorunce sebebini arastiriyorsunuz zannettim idrar tahlili yaptirin keton yuksek yada pozitif cikabilir diyecektim ki siz zaten hepsini yapmissiniz. Rahat olun bence

İdrar yolu enfeksiyonu çok önceden geçirdi. Ama o testleri bulup size yazarım sonucu. Ama şöyle söyleyim. İdrarinda Kum ama çamur gibi birsürü parça dibe çökmüştü. Hatta idrarı teslim ettiğim kişi buna büyük tuvaletini ni karıştırdınız yanlışlıkla dedi. Ama Hayır o idrarda vardı. Hatta test için aldığı yere o çamur gibi şeyden özellikle aldı. Ama Kum olsaydı çıkardı sanırım

Bu tahlilleri simdi değil daha önce yaptım. Evet haklısınız evham yaptım ama elimde değil.

Bu arada oğluma ilk defa antibiyotik kullandım daha önce Hastalanınca boğaz enfeksiyonu var antibiyotik verelim diyen her doktorun kapısından çıkınca başka doktora gittim. Ama şöyle bir durum var ilk antibiyotik iğne ile kendini toparladı ve ikincisinde tamamen iyileşti.

olsun sen yinede arastir iyi bi çocuk dr u bul,çocugnu hep o takip etsin
saglik ocagi ve acillerdeki doktorlar ezbere gidiyor herseyi, bi kee uzmanlik alani deil adamin
sen goz problemin için kbb dr una gidermisin ?
buda onun gibi bisey ..

google da dr kadir tugcu yaz, kendisi çok tecrubeli bi dr , netden sorularini cevapliyor, çocugu gormeden o goturdugun dr lardan daha iyi yardimci olur sana .. cevabida uzun surmez bi kaç saat içinde alirsin

yalniz uyelik alman lazim soru için oda fazla sorun olmaz, yuzbinlerce kisinin uye oldugu her gun onlarca sorunun soruldugu bi forum paltform orasi

Midesine de baktır reflü filan olanlar ağız kokuları mideden gelir genelde .geçmiş olsun
Midesinde reflü olacağını sanmıyorum canım bebeklıkten itibaren oğlum eğer kusura kesin ciddi bir hastalığı var demektir. Reflü kusmaya neden oluyor diye biliyorum

Ayy nasıl iyi oldu bunu bana söylemeniz. Ben kadir tuğcuyu netten hep takip ederdim. Birçok doğru bilinen yanlışa uymamışımdır sayesinde. Ama böyle soru cevap platformu olduğunu bilmiyordum. Çok teşekür ederim. Valla allah razı olsun odun kocam yattı rahat rahat uyuyor bide çocuğa dondurma yedirdi. Ben napıyım bu adamı yaaa

dr beyi tanimana sevindim, tanimayanlar biraz yadirgiyorda kendisini : )
sen simdi uye ol sabaha kadar sorunu cevaplar musaitse ( kendisi amerika ya tasindi , saat farki oluyor o,yuzden )

Çok teşekkürler canım. Üye oldum sorumu yazdım artık. Ben çok seviyorum yorumlarını. Yani şu anneler soğan bulgur bilmem ne yemesin bebeğe gaz yapar tabusunu kafamda yıkan insan kendisi. Ayrıca soğan ve sarımsağın antibiyotik etkisi yarattığı lafını da bende bitiren kişi. Hatta bir yorumu vardı bununla ilgili. Çocuğunuza soğan sarımsağın tek faydası kötü koktuğu için herkes sarılıp öpmez çocuğunuz da hasta olmaz gibi espirili bir yaklaşımı vardı.

sen simdi uye ol sabaha kadar sorunu cevaplar musaitse ( kendisi amerika ya tasindi , saat farki oluyor o,yuzden )

böbrek fonksiyon testi yaptılar mı kreatinin bun seviyesi ölçüldü mü ?

Dr.Kadir beye yazdım . Oda erkek çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu olmaz .sizi baya kazıklamışlar dedi. Ama okadar sert bir dille yazdı ki .Ama hocam antibiyotik verince geçti diye tekrar edemedim. Sade kısa ve ishal I olan çocukta aseton kokar demiş. Bende şuanda kusmuyor ve iştahı yerinde ona rağmen aseton kokuyor. Bunun nedeni nedir diyebildim. Inşallah cevap gelir.

Yok yapılmadı. Sünnet için gittiğimiz doktora daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdi dedim. Oda bir kere bile geçirse nefrolojiye götürün dedi. Nefroloji için kayıt açtırdım araştırma hastanesinde ama eşim karşı çıktı daha 1 kere geçirdi evham yapıyorsun diye. Birde Bu test nasıl yapılıyor acaba. Idrar kan tahlili ilemi. Nefroloji test aşamalarını Biliyormusunuz.
böbrek fonksiyon testi yaptılar mı kreatinin bun seviyesi ölçüldü mü ?

kan tahlili ile bakılır, ama idrarda da keton bulunabilir bu da uzun süreli açlığın göstergesidir. bana probleminiz böbreği düşündürdü bence yaptırmakta fayda var , umarım bir şey çıkmaz

P
kan tahlili ile bakılır, ama idrarda da keton bulunabilir bu da uzun süreli açlığın göstergesidir. bana probleminiz böbreği düşündürdü bence yaptırmakta fayda var , umarım bir şey çıkmaz
Çok teşekürler ilginize. Pazartesi ilk iş ürolojiye gidicem ordan nefrolojiye yönlendirmelerini istiycem. İnternetten kadir tuğcuya sordum ama olabilir şekerli şeyler yedirince dedi. Ama tedbiri elden bırakmamak gerek. En iyisi testlerini yaptırmak . Sonra ah vah para etmez malum. Inşallah temiz çıkar.

gordum canim mesaji
için rahat etsin bakdir da fazla kurcalatma kizz çocugu
film mi çekiyolar napiyolar bobrek için,ultrasonami giriyor ?

gordum canim mesaji
için rahat etsin bakdir da fazla kurcalatma kizz çocugu
film mi çekiyolar napiyolar bobrek için,ultrasonami giriyor ?
bu nasıl bir yaklaşım, fazla kurcalatma kız çocuğu ne demek ? allahım ya biri bu mesajını görüp çocuğunu "nefrologa" ki nefrolog böbreğe bakar cinsel organlara değil, götürmese, o çocuk tüm hayatı boyunca diyalize ve böbrek nakline mecbur kalsa ? ayrıca konu sağlıkken sizin saçma tabularınız geçerli olmaz , konuyu saptırmak istemiyorum daha fazla ama sinirlerime hakim olamadım resmen. ayrıca böbreğe sizin çok korktuğunuz gibi cinsel organlardan bakılmaz, ultrasonla bakılır

cinsel organ da nerden çikdi arkadasim ?
benim aklimin ucundan geçmedi cinsel organ kurcalanmasi,konu sahibi anladi benim hangi anlamda soyledigimi .. sizin akliniz fikriniz orada galiba benim dedgimide ters anlami$siniz .. iye yada bobregin pipiden geçmedigini biliyorum ben çok sukur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…