Ağız yaraları: Aft ve Ucuk

annemde bu konudan cok ceken insanlardan biridir.gitmediği doktaor denemediği tedavi kalmadı.ama net bi çözüm göremedi.bi doktor dişlerindeki dolgudandır dedi bütün dişlerini fln yaptırdı garip garip otlar bile denedi..en son care olarak ozon tedavisi oldu..biraz da olsa etkisini gördüğünü söylüyor. ve bi ilacı var agzında yara cıkacagını anladıgında ondan alıyor hemen daha hafif geciriyor.yada büyümeden geciyor.ilacın ismini veremiyorum sanırım ama küçük ve kırmızı bi ilaç

sana okadar güldümki anlatamam.ay ucugum var onu bıle unuttum.cok tatlısın :):):) resmen ucuga savaş ilan etmişsin haddini bildirmişsin.ben ucuk olsam sana uğramam birdaha valla :):) zavallı ucuk :)

agız yaram hıc eksık olmuyor cıktıgı zaman 4-5 tane cıkar bogazıma kadr yaralr surerrr yıllardır care bulunamadı stres demır eksıklıgı vs denıldı bıara behcet ılacları bıle kullandım behcet olmadıgım haldeee..
ama eskıdenhıc olmazsa 4-5 tane cıkıp ıyılesrdı ara verırdım 2-3 haftaa sımdııı uzun suredırrr yaralr cıkıyor ıyılesmeye yakn yenılerı cııkıyorr dılımde cıkanlar canımı cok yakıyor ustelık konusmakdada zorluk cekıyorum denemedıgım ılac kalmadıı halada devam edıyorum denemeye

erkek kardeşimde de aftlardan çok çıkıyor. aynı anda 2-3 tane birden çıkıyor. daha bunlar geçmeden yenileri çıkıyor. doktora gitti. gerekli taramalar yapıldı. herhangi bir problem çıkmadı çok şükür. etraftan duyduğumuz bitkisel tedavileri de uyguladı ama hala devam ediyor. çıkmaması için çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın

Bende de aft çok çıkıyor,doktor nedeni yok diyor,geçirmek için veriyor sadece ilaç.Komşumuzun kızı da aynı dertten muzdaripmiş ve o B12 kullanmış ben de başlıcam inşallah kurtulurum

Benimde denemediğim ilaç kalmadı 30 yaşındayım ıkı uç aydır bitmiyor dr gittim b12 demir çinko verdi karışım gargara verdi.boğazıma kadar yara biri geçiyor biri çıkıyor çözüm bulamadım.sizinkinin durumu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…