E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım geçmiş olsun. benim de dişlerimde kanama ve burun kanaması oluyo ama ağzımda bi kuruluk olmadı bu zamana kadar. demekki herkeste bu tarz sorunlar var. hamilelik dolayısıyla olduğu için ben çok üzerine gitmiyorum..
bol su iç... bi de sakız çiğne...tükrük salgısını arttırır ikiside
vallaha bende de oluyor bi ay olmadi ama gende epeydir var
geceleri kuruyor sabah kalktigimda kup kuru oluyor agzim bademciklerim agriyor sanki dudaklarim patlamis gibi kaniyor gibi :uhm:
bakalim doktora gidince sorarim bende insallah seker yada baska bi sey degil dir:1no2::çok üzgünüm:
adasu cum teşekkür ederim bu kuruluk sorunu bir haftadır var. sürekli su içiyorum dediğin gibi başucumda mutlaka su var. diğer yazan arkadaşlar şeker olabilir dedi bakalım şekerimi ölçtüreyim inşallah bi şey çıkmaz. çorumlu cadıdada aynı bendeki gibi sorunlar varmış.
yarın hastaneye gitcem şeker imi ölçtürmeye. bugün gitcektim ama farketmeden yine doyurmuşum karnımı tutamıyorum kendimi habire yiyorum.:icecream::icecream: şeker aç ölçtürülüyo ya yarın gitcem bakalım ama kendimi tutmam bişey yememem lazım şekerima.s.
canım bebegin için sabredicen artık benim ki ılık şekerli suydu bi iki damlada limon suyu damlatmışlardı sanırım...
sen ne güzel 7 ayına girmişsin bende haftaya giricem inş. :asigim:
kızlaarr kimse yokmu:sm_confused::sm_confused::sm_confused: bu rahatsızlığı çeken kimse yok sanırım ne güzel maşallah maşallah.bu arada soran arkadaşlar vardı şekerimi ölçtürdüm allaha şükür bişey çıkmadı şeker sonucum 106 öpüyorum sizleria.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?