ağız tiryakisi gibi

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
20 aylık oğlum doğrudüzgün yememye başladı sürekliemmek istiyo aslında 1-2 ay daha emzirmek istiyorum ama böyle olunca bıraktırsam mı diye de düşünüyorum sizce devammı edeyim yoksa bıraktırayımmı artık nedersiniz?
Ayrıca emmeyi nasıl bıraktırabilirim kolay bi şekilde teşekkürler

benim kızımda 20 aylık ve oda öyle canım . sürekli emmek istiyo.bugün sabaha kadar emerek uyudu. memeden kesmek için bi kaç yöntem denedim ama olmadı. şimdide eczanelerde suni meme ucu satılıyomuş galiba. ondan almayı düşünüyom.

çok ağlayacaklar keserken, umarım dayanabiliriz.

benim de oğlum 20 aylık ve sürekli emmek istiyor. ben diş çıkardığı zamanlar daha çok emmek istediğini düşünüyorum. sanırım bir nevi diş kaşıyıcı olarak kullanıyor.

benim de oğlum 20 aylık ve sürekli emmek istiyor. ben diş çıkardığı zamanlar daha çok emmek istediğini düşünüyorum. sanırım bir nevi diş kaşıyıcı olarak kullanıyor.

bende aynı durumdaydım sizinle kızım hiç birşey yemiyodu sadece süt içiyodu ve sütle doymadığı için sürekli emmek istiyodu tam 1,5 yaşında sütten kestim şimdi makarnalar pilavlar tavuklar havada uçuşuyo bence kesmenin zamanıdır dipnot sütten kesince 1 ayda bi zayıflama görülüyo sonra toparlıyo ama iyi bi beslenme şart...

benim yöntemim eskilerin kullandığı salça sürdüm acıyo dedim ilk gün hiç istemedi ama çok üzüldü anladım hiç konuşmadı neşesiz yavrumm benim kahroldum sonra sonra aynı yöntemle devam ettim çok zor olmadı ama anne ve bebek içinde biraz üzücü bi durum kararınızı kesin vermeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…