• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağız kokusundan müzdariplik

kucukpiraye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
351
212
18
herkese iyi akşamlar,
günde 1-1,5 paket sigara kullanıyorum ve asla azaltamıyorum resmen tiryakiyim artık..fakat günde en az 3 kez dişimi fırçalıyorum dışardaysam eger sık sık lavaboda ağzımı suyla çalkalıyorum..çantamda naneli şekerim hep var..fakat artık içten içten yerleşmiş koku bana, ağzımdan koku geliyor. ve dilimde sarardı..
Naneli şeker 5 dk lık bir fayda sağlıyor sadece..Ve erkek arkadasımda var cok utanıyorum çekiniyorum:(
Ne yesem ne içsem ağız kokusuna iyi gelir acaba? ve de dil sararmasına?

Hiçbir fikrim yok. Ama benim kiz arkadaşlarım hiç sigara kokusu almıyorum onlar da senin gibi dikkat ediyorlar.Bence seninki de sandığın gibi değildir.
Ama erkeklerin çoğu leş gibi kokuyor...

Ağzınızda karanfil çiğneyin. Lavanta çayı için. Aklıma gelenler bunlar.
1.5 paket sigara içmeyi birakmazsaniz o sizi bırakabilir. Yazıktır , günahtır ya , nasıl kiyiyorsunuz bedeninize ?

Hiçbir fikrim yok. Ama benim kiz arkadaşlarım hiç sigara kokusu almıyorum onlar da senin gibi dikkat ediyorlar.Bence seninki de sandığın gibi değildir.
Ama erkeklerin çoğu leş gibi kokuyor...
yani ben kendi kokumu hissediyorum zaten cok hassasım bu konuda sürekli çaktırmadan elimle ağzımı kapatıp hoh yapıyorum alıyorum o kokuyu..hemen naneli şeker alıyorum ama etkisi uzun değil...erkek arkadasımda içiyor ama o hiç kokmuyor..:oha:
bende kokcam diye tedirgin oluyorum öpüşürken möpüşürken

Ağzınızda karanfil çiğneyin. Lavanta çayı için. Aklıma gelenler bunlar.
1.5 paket sigara içmeyi birakmazsaniz o sizi bırakabilir. Yazıktır , günahtır ya , nasıl kiyiyorsunuz bedeninize ?
aynen öyle sigaranın esiriyim resmen..bırakma kararı alsamda en fazla 1 gün sürüyor ikinci günü ise duydugum özlem nedeniyle iki paketle kapatıyorum:)
karanfil kokusunu hic sevmiyorum ve miğdemi bulandırıyor onu eledim..ama sabahları lavanta çayını deneyecegim..teşekkür ederim

aynen öyle sigaranın esiriyim resmen..bırakma kararı alsamda en fazla 1 gün sürüyor ikinci günü ise duydugum özlem nedeniyle iki paketle kapatıyorum:)
karanfil kokusunu hic sevmiyorum ve miğdemi bulandırıyor onu eledim..ama sabahları lavanta çayını deneyecegim..teşekkür ederim

Birakamiyorsan bile en azından saat başı içme kuralı koyun kendinize. En azından azaltın yani.
Yarım pakete düşer böylece .

Reflü de olabilir... Ya da diş taşı... Önce diş taşı temizliği yaptır; çürük varsa onları tedavi ettir. Devam ediyorsa koku, reflü açısından Dahiliye doktoruna kontrole git, derim.

herkese iyi akşamlar,
günde 1-1,5 paket sigara kullanıyorum ve asla azaltamıyorum resmen tiryakiyim artık..fakat günde en az 3 kez dişimi fırçalıyorum dışardaysam eger sık sık lavaboda ağzımı suyla çalkalıyorum..çantamda naneli şekerim hep var..fakat artık içten içten yerleşmiş koku bana, ağzımdan koku geliyor. ve dilimde sarardı..
Naneli şeker 5 dk lık bir fayda sağlıyor sadece..Ve erkek arkadasımda var cok utanıyorum çekiniyorum:KK43:
Ne yesem ne içsem ağız kokusuna iyi gelir acaba? ve de dil sararmasına?

midenizde problem olabilir
dilinizi fırçalamanız (macunsuz) çok çok işe yarayacaktır.

Sorun hiç ummadığınız bir yerden yani bafemcikten de kaynaklanıyor olabilir. Bknz. Bademcik taşı, bademcik iltihabı

Dislerini temizle öncelikle bence ve bol bol su ic. Esimde iciyo ama oda su pek icmiyo bazen kokuyor. Agiz kurulugu oluyo

Back