- Konu Sahibi hostessbus
-
Bademcik tasina dr birsey yapamiyormus, 2 dr göründüm , ya bademcigin orasi laser ile alalim yada tam alalim diyorlar, bademcik tasi enfekt degilki tam olarak .
Zaman zaman onu sIkmadan kendi düsüyor, ama internetden okudum sIkma yöntemini ve en azindan kokudan daha cabuk kurtulmus oluyor insan.
Bunun icin bildiginiz bir ilac varsa sevinirim ?
veya migde icin ?
Kızlar ağız kokusunu engellemek için yaptığınız bişey var mı?
durumunuzu bilmediğim için size ilaç öneremiyorum. ama iltihap varsa o bölgede enfeksiyon vardır onun için enfekte olmaması gibi bi durum yok. dr.lar bedemcik için size çözüm sunmuş eğer aldırmak istemiyorsanız ,geçici bir yöntem, ağız spreyi yada naneli şeker gibi şeylerle çözüm sağlanır. veya lazerle tedavi yöntemleri var onları deneyebilirsiniz. bir de gargara kullanabilirsiniz; bu da geçici bir çözümdür kesin tedavi değildir ama en azından o bölgeyi dezenfekte eder ve ağız kokunuzu geçici de olsa baskılar. Klorhex kullabilirsiniz.
İyi geceler kizlar cok Üzgünüm ki bendede var agiz kokusu buraya yazarkn bile utaniyrm valla biktim artik küçüklugmdn beri cekiyrm çürük disimvardi hepsni yaptrdm dolgun knl tedvsi ama hala gecmdii esimi opemiyorumm yarn gidicm dr utanyrm kimsyle yakndn konsmyrm 1metre degl 10 metre olmlii oofffff
Diş ipi ve dil temizleme için dil sıyırıcı kullanıyor musunuz?bir çözüm bulabilen var mı? ben kbb a gittim sorun yok dediler dişçiye gittim sorun yok dedi midem için gittiğimde reflü deyip ilaç verdi ama hala geçmiyor var mı önerisi olan
Ben senelerce bu problemi çektim. Dişlerimi her gün 2 kere fırçalarım. Gargara, diş ipi vs onları da yaparım ama bir türlü buna çözüm bulamadım. Midemde ne reflü var ne dişlerimde çürük. Ama olayın diş etlerimin kanamasından dolayı olduğunu da biliyordum. Ona da çözüm bulamamıştım. En son dişciye gittgmde diş taşlarımı bir güzel temizlettim ve diş fırçası olarak da en yumuşak diş fırçası kullanmaya başladım. Fırçanın çok yumuşak olmasına dikkat ettim. Diş etlerimdeki kanama durdu ve ağız kokumda kayboldu. Onca yıldan sonra her şey bu kadar basit miydi dedim kendi kendime. Diş etiniz kanıyorsa ağzınız da kokuyodur. Diş etinizin kanamasını önlemelisiniz. Diş taşlarinizi temizlettirin ve çooook yumuşak diş fırçası ile dişlerinizi fırçalayın. (Onlarin dereceleri var orta sertlik, az sertlik vs diye) Bir deneyin umarim çare olur.bir çözüm bulabilen var mı? ben kbb a gittim sorun yok dediler dişçiye gittim sorun yok dedi midem için gittiğimde reflü deyip ilaç verdi ama hala geçmiyor var mı önerisi olan
yani yumusak iyi geliyor oylemi?Ben senelerce bu problemi çektim. Dişlerimi her gün 2 kere fırçalarım. Gargara, diş ipi vs onları da yaparım ama bir türlü buna çözüm bulamadım. Midemde ne reflü var ne dişlerimde çürük. Ama olayın diş etlerimin kanamasından dolayı olduğunu da biliyordum. Ona da çözüm bulamamıştım. En son dişciye gittgmde diş taşlarımı bir güzel temizlettim ve diş fırçası olarak da en yumuşak diş fırçası kullanmaya başladım. Fırçanın çok yumuşak olmasına dikkat ettim. Diş etlerimdeki kanama durdu ve ağız kokumda kayboldu. Onca yıldan sonra her şey bu kadar basit miydi dedim kendi kendime. Diş etiniz kanıyorsa ağzınız da kokuyodur. Diş etinizin kanamasını önlemelisiniz. Diş taşlarinizi temizlettirin ve çooook yumuşak diş fırçası ile dişlerinizi fırçalayın. (Onlarin dereceleri var orta sertlik, az sertlik vs diye) Bir deneyin umarim çare olur.
Hepsini yapıyorum ama dişimi fırçalasam da geçmiyor 2 dakikaya kalmadan yeniden geliyor. Diş hekimi bir sorun olmadığını söyledi. Mide için ne yapabilirim acabaDiş ipi ve dil temizleme için dil sıyırıcı kullanıyor musunuz?
Kesinlikle fırçalama tek başına asla yeterli değil. Bu ikisi olmadan ağız bakımı eksik demektir. Kullanmıyorsanız kullanın ekstra bir şey yoksa 2 güne koku kalmaz
Ben senelerce bu problemi çektim. Dişlerimi her gün 2 kere fırçalarım. Gargara, diş ipi vs onları da yaparım ama bir türlü buna çözüm bulamadım. Midemde ne reflü var ne dişlerimde çürük. Ama olayın diş etlerimin kanamasından dolayı olduğunu da biliyordum. Ona da çözüm bulamamıştım. En son dişciye gittgmde diş taşlarımı bir güzel temizlettim ve diş fırçası olarak da en yumuşak diş fırçası kullanmaya başladım. Fırçanın çok yumuşak olmasına dikkat ettim. Diş etlerimdeki kanama durdu ve ağız kokumda kayboldu. Onca yıldan sonra her şey bu kadar basit miydi dedim kendi kendime. Diş etiniz kanıyorsa ağzınız da kokuyodur. Diş etinizin kanamasını önlemelisiniz. Diş taşlarinizi temizlettirin ve çooook yumuşak diş fırçası ile dişlerinizi fırçalayın. (Onlarin dereceleri var orta sertlik, az sertlik vs diye) Bir deneyin umarim çare olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?