- 25 Ocak 2012
- 142
- 2
- 66
- Konu Sahibi hostessbus
-
teşekkür ederim kızlar. düzenli olarak dişlerimi fırçalıyorum beyazlığı temizliği benim için çok önemli. çürüğüm yok allaha şükür. ama sabah uyandığım zamann değişik bi koku hissediyorum.. tükürdüğümde kan gelio doktora gittim bişe yok dedi. ama bence var anlamıyorum yani. kan mı koku yapıyor. bu kanı nasıl durdurabilirim onu da bilmiorum :18:
kanama dişetlerinizden mi kaynaklanıyor?
evet diş etlerimden sanırım doktora gittim ama gayet sağlıklı diyor.. Bakıldığında çürük falan yok, düzenlide fırçalıyorum, diş etlerimde çekilme falan da yok.. Ama neden oluyor bu sorun anlamıyorum..
Gün içerisinde bende sakızla aromatik şeylerle geçiştiriyorum o kokuyu ama kalıcı bişey olsun istiyorum habire bişeyler yiyip içemem ki
Sabah ac karnina herkesin agizi kokar mi bilmiyorum benim kokuyor malesef o yüzden hic ac kalmamaya calisirim.
Onun disinda ne yapila bilinir bilmiyorum, varsa bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.
Migde kapagi acik olanlarin kokarmis diye duydum...
Onun disinda gecenlerde iltahap kokusu vardi uzun sürece....
En sonunda bademcik taslarimi kesf ettim, ve onlari sikmaya calistim 1 hafta sonunda ancak hal ede bildim, cünkü degdigim an ögürmekden ulasamiyordum, simdi hal ettim koku da gitti, malesef ki onlar zaman zaman olusuyor bazen görünür yerde bazen cok dipte
Onun disinda 3-5 kez dis fircalarim , dil hergün fircalarim, dis ip ara fircasi hergün, gargara haftda da 2-4 kez.
Daha ne yapim ?
Merhaba, aclikta midedeki keton adlı madde nedeniyle cogu kiside agiz kokusu olur. Bu normaldir. Bunun disinda bademciginizdeki olusumlari sıkmak agiz kokunuzu gidermis ama iltihap varliginda agiz kokusu olur. Onlari sıkmak yerine bir doktora gorunup gerekiyorsa antibiyotik kullanin. Bu sekilde onlari sikmaya devam ederseniz enfeksiyon olusturma riskiniz cok fazla. Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?