• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız kokusu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahbubenn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ahbubenn

Ziyaretçi
ya offf :sinifsinif: ben 2-3 yıldan beri düzenli olarak her sabah ve her gece yatmadan mutlaka dişlerimi fırçalarımm ama sabahları oluşan ağız kokusunu bi türlü gideremiyorum dişlerimde ufak tefek siyahlıklar dışında hiç çürük yok bunu nasıl önleyebilirim çok sinirim bozuluyor mafoldumben

ciddi bir diş eti sorunun olabilir,fazla geciktirmeden bir doktora görün bence..

ciddi mi ya :S o kadar öenmsemiyordum ama bi doktora görünsem ii olacak sanırım sağolun :S

canım ben diş hekimliği 5 . sınıf öğrencisiyim ağız kokusunun bir çok nedeni olabilir özellikle reflü ve gastrit gibi mide sorununuz varsa ondan kaynaklanıyor olabilir. ayrıca şeker hastalığı veya karaciğer hastalıkları da koku yapabilir..eğer ağız kökenli bir koku mevcutsa bu çürüklerden dil üzerindeki bakterilerden ya da diş etlerinizdeki bir iltihaptan kaynaklanıyor olabilir. mutlaka dilinizi de fırçalayın ve diş ipi kullanın. çünkü arayüzlerde oluşan çürükleri dışardan bakarak görmek pek mümkün değil ve o kısımlarda gıda birikimi oluyor olabilir.. fırçalama esnasında kanama oluyorsa bu diş etlerinizde bir iltihabın olduğunu gösterir tabi sigara kullanıyorsanız çok fazla kanama olmayacak ve bu da sizin iltihabı fark etmenize engel olacaktır. hekime gittiğinizde o detaylıca anlatacaktır zaten size. umarım sorununuz çözülür

eğer koku sadece sabah kalktığınız da oluyorsa o herkezde oluyor zaten tükürük bezlerinin çalışmamsından ve midenn boş olmasından kaynaklanna bi koku
onun dışında sürekli bi koku oluyorsa bi hekime başvurun geçmiş olsun

eğer koku sadece sabah kalktığınız da oluyorsa o herkezde oluyor zaten tükürük bezlerinin çalışmamsından ve midenn boş olmasından kaynaklanna bi koku
onun dışında sürekli bi koku oluyorsa bi hekime başvurun geçmiş olsun

ewt uyurken tükrük bezleri çalışmamasınndan dolayı ağızdaki bakteriler coğalır ve koku olur...... zaten sabahları ağzı kokmayan varmıdırki acaba...

Back