- 16 Nisan 2017
- 1.783
- 1.543
- 133
cb12 diye bir gargara var kullandınız mı hiç.cok tavsiye ediliyor ben de kullanmayı düşünüyorum ama geçen eczaneye sordum 30 tl dedi.uzerimde fazla para yoktu almadim ama daha sonra alıp kullanmayı düşünüyorum.
Canım merhaba bende de bu sorun vardı yıllardır ve naptıysam geçmedi başka bir sorun için kbb uzmanına gittim mr çekti ve bademciklerimden kaynaklı iltihabın yıllardır var olduğunu bu nedenle yüzümün her yerine dağıldığını ve kokunun da bundan kaynaklandığını söyledi. Hemen tedaviye başladık daha üç gün oldu ama bir gr koku yok ağzımda mutlaka çok iyi bir KBB uzmanına gitgeçmiyor bir türlü...
kaç kez bunun için tedavi gördüm.
sonuç almadıkça doktor değiştirdim. on yıla yakındır var bu sıkıntım.
midem zaten rahatsız ülser, reflü var.
dişlerimi düzenli fırçalarım.
sakız çiğnemekten nefret etmeme rağmen dışarı çıkınca ağzıma bir sakız yada naneli şeker alıyorum ama çözümü bu değil... ve gerçekten çok rahatsız edici...
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
kakule, rezene, karanfil... bunları da kullandım.
öyle ki ağız kokum bana dahi geliyor. elime "hoh"lamadan bile...
takıntı mı kuruntu mu desem değil biliyorum.
ablama soruyorum evet çok fazla kokuyor diyor.
hatta geçen nişanlımla birlikte yemek yedik ben dişimi fırçaladım yanına geldim.
o bile dedi miden sinyal veriyor yine diye... onu da yanımda sürüklediğim için doktora biliyor durumu, ki onun rahatsız kalması üzüyor.
öte taraftan sosyal hayatımı çok etkiliyor. ister istemez elim ağzımda konuşuyor yakın mesafeyle görüşmek istemiyorum kimseyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?