• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağız kokusu yüzünden kendimi kısıtlıyorum

Canım bende seninle aynı durumdayım.safra reflüm var.stresli dönemlerde artıyor.hatta ağız kokusundan biliyorum reflumun arttığını.geçen bir durum değil ara ara tekrar edebiliyor

Hep aynı kapıya çıkıyor sonuçlar,
çürük diş,
bademcik taşları,
midenizdeki reflü...

dilerim ki sonucu bulursunuz , çok zor :dua: :(

Diş taşı varmı dişlerinizde onlarda çok koku yapıyor ilginç ama :)
Birde kimsenin aklına bile gelmeyeceği bir şey daha var oda ‘’burun’’ burnunuzda kemik eğriliği’ et vs Nefes almanızı engelleyecek birşey varsa ağız kokusu yapıyor isterseniz bir muayene olun

Offf cok kotu bi durum biran once cozumunu bulursun insallah :( hayatimda en nefret ettigim seydir agiz kokusu.birde hangi kuafore gitsem agizlari kokuyor nefesimi tutuyorum resmen koku almamak icin .cok rahatsiz edici bi durum gecmis olsun

Bende sigara içerim bir iki çürük dişim var ama asla ağzım kokmaz. Bu mideyle alakalı bence.derler ya hani için kokmuş diye öyle bişey herhalde

Sorunun kaynağını bulman Lazım sebebi ne ?
Mide mi diş mi ? Bunlar için de tedavi olmalısın

cb12 diye bir gargara var kullandınız mı hiç.cok tavsiye ediliyor ben de kullanmayı düşünüyorum ama geçen eczaneye sordum 30 tl dedi.uzerimde fazla para yoktu almadim ama daha sonra alıp kullanmayı düşünüyorum.

cb12 diye bir gargara var kullandınız mı hiç.cok tavsiye ediliyor ben de kullanmayı düşünüyorum ama geçen eczaneye sordum 30 tl dedi.uzerimde fazla para yoktu almadim ama daha sonra alıp kullanmayı düşünüyorum.

Ben kullandım onu gerçekten çok etkili Ramazan’da oruç tutarken ister istemez ağızımız kokuyor diye almıştım çok işe yarıyor mutlaka deneyin

geçmiyor bir türlü...
kaç kez bunun için tedavi gördüm.
sonuç almadıkça doktor değiştirdim. on yıla yakındır var bu sıkıntım.
midem zaten rahatsız ülser, reflü var.
dişlerimi düzenli fırçalarım.
sakız çiğnemekten nefret etmeme rağmen dışarı çıkınca ağzıma bir sakız yada naneli şeker alıyorum ama çözümü bu değil... ve gerçekten çok rahatsız edici...
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
kakule, rezene, karanfil... bunları da kullandım.

öyle ki ağız kokum bana dahi geliyor. elime "hoh"lamadan bile...
takıntı mı kuruntu mu desem değil biliyorum.
ablama soruyorum evet çok fazla kokuyor diyor.
hatta geçen nişanlımla birlikte yemek yedik ben dişimi fırçaladım yanına geldim.
o bile dedi miden sinyal veriyor yine diye... onu da yanımda sürüklediğim için doktora biliyor durumu, ki onun rahatsız kalması üzüyor.
öte taraftan sosyal hayatımı çok etkiliyor. ister istemez elim ağzımda konuşuyor yakın mesafeyle görüşmek istemiyorum kimseyle...
Canım merhaba bende de bu sorun vardı yıllardır ve naptıysam geçmedi başka bir sorun için kbb uzmanına gittim mr çekti ve bademciklerimden kaynaklı iltihabın yıllardır var olduğunu bu nedenle yüzümün her yerine dağıldığını ve kokunun da bundan kaynaklandığını söyledi. Hemen tedaviye başladık daha üç gün oldu ama bir gr koku yok ağzımda mutlaka çok iyi bir KBB uzmanına git

Mesajları okumadim belki arkadaşlar yazmışdır ama doktora gittiğinizi var sayarak aklima tek gelen sebep zayiflik.
Vitamin eksikligi değil, resmen boş miğde ve artik agizdan gelen miğde gaz/acid kokusu.

Eger çürük dış filan değilse sorunun sebebi bence midenizden gelen bir kokudur. Boşuna denemişler... aclikdan ağzı kokuyor diye.
Hee, simdi sakin yooo ben ac gezmiyorum diye düsünmeyin. Beyninizin aclik seviyesi ile midenizinki bir değildir. Beyinde tokluk hissi oluşabilir ama migde yari boşdur...

Neyden kaynaklı o önemli ... bence önce bi diş doktoruna görünün herşey normalde diğer bölümlere.. diş eti temizliği ve çürüklerde önemli

Back