- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
E tabi bütün çocuklara yapılırsa dişçiye kim gidecek değil mı? :))gidiorum zaten. de hafta da 1 firca surenlere bakiorum okuz gibi disleri var.
benim disler beyaz ve asiri hasaslar. bu yuzden cok cabuk curuor. dis ojesi diye birsey var. hassas disl. icin bir tur koruyucu. cocuklarda erken yasta gorulen dis curumelerini onlemek icin kullaniliormus. ama TC de hic bir dokt. bunu yapmuir.
bu oje 1 sene disi koruyor. sonra bir daha yaptiriorsun....
neden yapmiorlar kismi tamamen maddi cikar..
Orjinali aycicek yagi ama cig tadlari agir diye hindistancevizi yagiyla yapiyorlar genelde organik hemde.zeytin yagi ile de oluyor. 1 2 kasik yagi agzinda gezdir ve tükur.
Aynı sıkıntıyı kardeşim yaşıyordu. Kulak burun boğaz doktoruna gitti. Burnunda oluşan bir şey koku yapıyormuş, ameliyat oldu ve şu an bu sıkıntıyı yaşamıyor. Size de önerim bir kbb doktoruna gitmenizgeçmiyor bir türlü...
kaç kez bunun için tedavi gördüm.
sonuç almadıkça doktor değiştirdim. on yıla yakındır var bu sıkıntım.
midem zaten rahatsız ülser, reflü var.
dişlerimi düzenli fırçalarım.
sakız çiğnemekten nefret etmeme rağmen dışarı çıkınca ağzıma bir sakız yada naneli şeker alıyorum ama çözümü bu değil... ve gerçekten çok rahatsız edici...
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
kakule, rezene, karanfil... bunları da kullandım.
öyle ki ağız kokum bana dahi geliyor. elime "hoh"lamadan bile...
takıntı mı kuruntu mu desem değil biliyorum.
ablama soruyorum evet çok fazla kokuyor diyor.
hatta geçen nişanlımla birlikte yemek yedik ben dişimi fırçaladım yanına geldim.
o bile dedi miden sinyal veriyor yine diye... onu da yanımda sürüklediğim için doktora biliyor durumu, ki onun rahatsız kalması üzüyor.
öte taraftan sosyal hayatımı çok etkiliyor. ister istemez elim ağzımda konuşuyor yakın mesafeyle görüşmek istemiyorum kimseyle...
mide rahatsızlığını çözemedin mi?geçmiyor bir türlü...
kaç kez bunun için tedavi gördüm.
sonuç almadıkça doktor değiştirdim. on yıla yakındır var bu sıkıntım.
midem zaten rahatsız ülser, reflü var.
dişlerimi düzenli fırçalarım.
sakız çiğnemekten nefret etmeme rağmen dışarı çıkınca ağzıma bir sakız yada naneli şeker alıyorum ama çözümü bu değil... ve gerçekten çok rahatsız edici...
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
kakule, rezene, karanfil... bunları da kullandım.
öyle ki ağız kokum bana dahi geliyor. elime "hoh"lamadan bile...
takıntı mı kuruntu mu desem değil biliyorum.
ablama soruyorum evet çok fazla kokuyor diyor.
hatta geçen nişanlımla birlikte yemek yedik ben dişimi fırçaladım yanına geldim.
o bile dedi miden sinyal veriyor yine diye... onu da yanımda sürüklediğim için doktora biliyor durumu, ki onun rahatsız kalması üzüyor.
öte taraftan sosyal hayatımı çok etkiliyor. ister istemez elim ağzımda konuşuyor yakın mesafeyle görüşmek istemiyorum kimseyle...
Bademciklerini aldırdın mı? Aldirdiysan taş olmaz zaten.1-3lü set ilaçları kullandım. sonuç aynı...
2-gömük üç dişim var ama ağrın yoksa ameliyat yapmayım dedi doktorum. (çok iyi bir prof olmasına rağmen bir tanesini çektiğinde çok uzun sürmüştü iyileşmem, bünyemi bilince zorlamayacağım artık seni dedi )
3-bademciklerim yok ama taşı varsa :) alsınlar eğer buysa sebebi...
Aynı sıkıntıyı kardeşim yaşıyordu. Kulak burun boğaz doktoruna gitti. Burnunda oluşan bir şey koku yapıyormuş, ameliyat oldu ve şu an bu sıkıntıyı yaşamıyor. Size de önerim bir kbb doktoruna gitmeniz
SÖZ ettiğim geni akıntısı değil. Burnunda taşlaşma oluşmuş, kokuyu o yapıyormuş.alerjim var. dolayısıyla kulak burun boğaz sürekli gittiğim bir bölümdür. evet geniz akıntısı ağız kokusu sebeplerinden ancak bununla ilgili de antihistaminik ilaçlar kullanıyorum.
mide rahatsızlığını çözemedin mi?
ilaç mı kullanman gerekiyor hep
o konuyu da biraz açar mısın?
İyi aksamlar
Belki alakasız gelebilir ama anneniz sizi kac yasina kadar emzirdi bi sorun. Daha önce bi kac kisiden özellikle kiz çocuklarının uzun süre emzirilmesinin ağız konusu yapabileceğini duymustum.
SÖZ ettiğim geni akıntısı değil. Burnunda taşlaşma oluşmuş, kokuyu o yapıyormuş.
onleyemiorsun.peki bu bademcik taşı neden oluşur ki?nasıl önlenir?
bende de oluyor ara ara kusacam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?