ağız kokusu yüzünden kendimi kısıtlıyorum

Kesinlikle bademcik taşıdır kendin aynada baksan bile arkada sağ ve sol tarafta sarımsı renkte bi şeyler görürsen bademcik taşıdır. Berbat koku yapar ablamın vardı.
Bir de ağzını karbonatlı suyla çalkalayabilirsin.

E tabi bütün çocuklara yapılırsa dişçiye kim gidecek değil mı? :))

Reflü oldumu agiz degil nefesin kokuyor.benimde reflum var.tek çaresi midene dokunan ekşime yapan şeyleri yemiycen yedinmi koku oluyor

Aynı sıkıntıyı kardeşim yaşıyordu. Kulak burun boğaz doktoruna gitti. Burnunda oluşan bir şey koku yapıyormuş, ameliyat oldu ve şu an bu sıkıntıyı yaşamıyor. Size de önerim bir kbb doktoruna gitmeniz

peki bu bademcik taşı neden oluşur ki?nasıl önlenir?
bende de oluyor ara ara kusacam şimdi

mide rahatsızlığını çözemedin mi?
ilaç mı kullanman gerekiyor hep
o konuyu da biraz açar mısın?

Gunde uc bes cay kasigi hindistan cevizi yagi yut. Agzini dort bes dakika hindistan cevizi yagi ile calkala. Gerekirse hindistan cevizi yagi ve kil karisimi yapip o macunla dislerini fircala.
Hindistan cevizi yagi antibakteriyeldir. Agzinin ferahladigini tadinin degistini de hissedersin. Ayrica dilinizi de fircalayin..dilin ustunde bazen taban olusuyor renk renk onlarda birtakim hastalik belirtileri demek oluyor..varsa arastirin derim. Ama hindistan cevizi yagini kesinlikle tavsiye ederim..gecmis olsun

Bademciklerini aldırdın mı? Aldirdiysan taş olmaz zaten.

alerjim var. dolayısıyla kulak burun boğaz sürekli gittiğim bir bölümdür. evet geniz akıntısı ağız kokusu sebeplerinden ancak bununla ilgili de antihistaminik ilaçlar kullanıyorum.

alerjim var. dolayısıyla kulak burun boğaz sürekli gittiğim bir bölümdür. evet geniz akıntısı ağız kokusu sebeplerinden ancak bununla ilgili de antihistaminik ilaçlar kullanıyorum.
SÖZ ettiğim geni akıntısı değil. Burnunda taşlaşma oluşmuş, kokuyu o yapıyormuş.

mide rahatsızlığını çözemedin mi?
ilaç mı kullanman gerekiyor hep
o konuyu da biraz açar mısın?

yok maalesef çözemedim.
lise sondan beri dönem dönem ilaç kullanıyorum. özellikle stresli dönemlerde dozunu arttırıyorlar.

İyi aksamlar
Belki alakasız gelebilir ama anneniz sizi kac yasina kadar emzirdi bi sorun. Daha önce bi kac kisiden özellikle kiz çocuklarının uzun süre emzirilmesinin ağız konusu yapabileceğini duymustum.

İyi aksamlar
Belki alakasız gelebilir ama anneniz sizi kac yasina kadar emzirdi bi sorun. Daha önce bi kac kisiden özellikle kiz çocuklarının uzun süre emzirilmesinin ağız konusu yapabileceğini duymustum.

yok ben çok emmemişim. 1 yaşıma kadar zor almışım.

SÖZ ettiğim geni akıntısı değil. Burnunda taşlaşma oluşmuş, kokuyu o yapıyormuş.

doktorum baya kaliteli bir doktordur.
çocukluğumdan beri o ilgileniyor. sorunlarımı da biliyor.
hiç bahsetmedi böyle bir şeyden. ağız kokusu için gastroenterolojiye yönlendirdi.

Sıkıntılı bir durum inşallah atlatırsın çabucak. Bademcik yoksa taş da oluşmaz diye biliyorum. Ben de bazen ferah hissederim bazen konuşmak istemem kimseyle. Çay içtiğim zaman salçalı yemek yediğimde bir süre sonra kabus gibi koku bırakıyor sadece bana özel mi bilmiyorum.

Midesi rahatsız olan kimi insanların agız kokusu olmuyor. Bence de sebebi başka bişey olabilir, araştırmaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…