ağız kokusu yüzünden kendimi kısıtlıyorum

arttıranlar cıktı. dogru diş taşı. diş eti sorunu ? diş ve diş eti kanaması ? hepsi sebeptir.

Yaziyorum yaziyorum dikkate alindigini sanmiyorum ama deneyeyim....sevgili konu sahibesi kaynagim bizzat reflu/gastirit tam hatirlamiyorum mide rahatsizligi geciren bir bayandan ogrendim bendede ise yaradi

Diaframdan nefes al buna alistir kendini nefes alirken gogsun inip kalkiyorsa yanlis nefes aliyorsun ,dogru nefes aldiklari icin bebekler karinlari inip kalkar.. sesleride yuksektir ...yapan arkadas gunde ( uzanmis yere yatarak yapmis ben ayaktada yapiyordum) 100kez sanirim dogru nefes almis devam etmis midesi duzelmis oda ilac bitkisel seyler kullanmis ama tekrarlamis hastaligi...bu mide rahatsizligibda organlar mideye yada mide organlara baski yaptigi icin (aklimda boyle kaldi) mide rahatsiz oluyor eksime yanma siskinlik vs yapaiyor sanirim arastirirsiniz streste yapabilir.....sonuc olarak dogru nefes almayi ogrenin mide duzelmeden kokunin gececegini sanmiyorum baska sebbep yoksa...deneyin mide yanma rksime siskinlik oldugunda devamli yapin 100 kez nefes alin bir deneyin buni her defasinda cunku bazen ufacik seyler sorunlarimizi cozebilir...burundan nefes alirken karin sissin nefes verirken agizdan karin insin bu kadar basit

aynen.. tadı da iğrenç ilacın ama sürekli kullanıyorum.

olabilir. nefes egzersizini yapyım bakalım.

Tedavileri denemissin benim alternatif tiptan bir onerim var mide rahatsizliklari agiz kokusunada bu yontem etkiliymis.

Agiza yag cekme tercumesi.Instagramda alternatiftipterapisti ni takip edersen hindistancevizi yagi ile ilgili paylasimlarimda dedigimi bulacaksin.

teşekkür ederim bakıyorum hemen...

Bu bademcik tasi mıdır nedir adını burada öğrendim şimdi. Benim bir iki defa öğürme şeklinde yaptığımda ağzıma beyaz minicik parçalar gelmişti ve korkunç ötesi kokuyorlardi. O dönem ağız kokum vardı ama şimdi çok şükür yok neye göre oluşuyor oluşmuyor bilmiyorum ama sebebinin o olması yüksek ihtimal gizliden duruyorsa

Hırslı yapıyla ağız kokusu arasında ilişki mi varmış cidden? Öyle bir makale mi okudun canım?

Hırslı yapıyla ağız kokusu arasında ilişki mi varmış cidden? Öyle bir makale mi okudun canım?

Yok hayır canım makale değil, yurtdışındaki bir yayımevinin kurucusu ve yanlış düşüncelerimizin doğurduğu yaşam koşullarıyla ilgili danışmanlık veren bir enstütünün sahibi olan takip ettiğim bir yazar var. Pozitif düşüncenin öneminin öncülerindendir. Kitaplarının birindeki bir danışanının öyküsü geldi aklıma. Ondan ötürü sordum. Çoğu zaman onun kurduğu bağlantıların ne kadar doğru çıktığına şahit oluyorum doğrusu..

Duzenli dis ipi kullaniyormusunuz?

Bademcik taşını ilk defa duydum. Üşenmedim kalktım baktım ve ne göreyim bademcik taşım varmış parmağımla sıkıştırarak çıkardım her iki taraftakini de. Umarım kalmamıştır. Toplu iğne başı kadar ama çok kötü kokuyor.

Diş etlerini temizlettirmen gerek önce dillere ulaşamazsın çünkü sonraki asama diş fırçalama tekniği burdan nasıl anlatırım bilmem ama denicem... Öncelikle bir markanın yumuşak diş fırçası var tanesi 35 lira 2 tane al malısın yine doğal diş macunu alsan iyi olur markalari istersen müsait oldugumda atarım .. Önce diş ipiyle temizle sonra Dişlerini diş etinden başlayarak yukaridan aşağıya bastirmadan hafifçe fırçalamalısın her dişini diş etiyle birlikte 10 kere yap ayni islermi dişin alt tabakasina da uygula... Daha sonra bir peçete yardımıyla dilini tut boğazın dibinden başlayarak dil temizleticisiyle dilini kanatarak kazı dilin beyaz oldukça koku devam eder.. Daha sonra çinko kapsül al adi zinco içini bir bardak suya boşalt ve karıştır dişlerini onunla gargara yap ama dişlerinin arasından geçsin su onu yapmaya çalış son işlem ise yine ayni markanin ucu böyle küçük fırça gibi bir aleti var diş arası için .. Ve 5 cc jel var pahali biraz.. Fırçaya jele sürüp dişlerinin arasindan sok çıkar ve ağzına bir sure su içme o şekilde uyu ki zaten pahalı jel etki etsin bunları yaparsan ağız kokun gider diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…