canım bende bu agız yaralarından çektiğim kadar hiç bişeyden cekmedım yıllardır üstelık benıkı asla tek de cıkmazdı bı cıkdı mı 3-4 tane bırden ne gargara ne krem hiç fayda etmezdı gitmedıgım doktor kalmadı çözum yok. ama stresim bitii işimi falan buldum rahata cıktım:) ozman geçti cok şukur 1 yıldır agız yarası falan görmedım sana tavsiyem sıkıntı yapma gergınleşme bence senınkınınde en buyuk nedeni stres sifalar diliyrm canım...Merhaba..Benim ağzımda kendimi bildim bileli sıklıkla yara çıkar.. bi kaç yerınde konuşmakta bile zorlanırım .. Şuan var malesefağzımı acamıyorum.. Doktora gittik vitamin eksikliği yok, behçet hastalıgı varmı diye baktılar oda cıkmadı.. Herneyse.. Ben bu yaralardan nasıl kurtulacagm bide yaralar cıkarsa en kısa zamanda iyileşmesi için ne önerirsiniz? ? gargar işe yaramıyor 1 haftadır var nerdeyse bu yaralar uf..
Bendede aynı şikayet var.acıyı bilirim.merhemi var kenacort ondan al yatınca sürersin yutsan bişey olmuyor.bişey yememen lazım onu sürünce.oyüzden yatınca sür 3 güne geçiyor birde b12 vitamini al ilacın ismini hatırlamıyorum ama ucuz 2,5 tl.turunca bir kabı var ondan al günde bitane iç.agız yaraları b12 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor...
canım bende bu agız yaralarından çektiğim kadar hiç bişeyden cekmedım yıllardır üstelık benıkı asla tek de cıkmazdı bı cıkdı mı 3-4 tane bırden ne gargara ne krem hiç fayda etmezdı gitmedıgım doktor kalmadı çözum yok. ama stresim bitii işimi falan buldum rahata cıktım:) ozman geçti cok şukur 1 yıldır agız yarası falan görmedım sana tavsiyem sıkıntı yapma gergınleşme bence senınkınınde en buyuk nedeni stres sifalar diliyrm canım...
Denediniz mi bilmiyorum ; fakat adaçayını demleyip hem içerseniz hemde gargara yaparsanız bir süre sonra iyice azalmaya başlar.
Çok zor durum, geçmiş olsun.
ya bende kendimi bildim bileli var ilk 2aylıken çıkmış behçet hastalığı sanmışlar tahlil falan yapılmış birşey çıkmamış bizde ırsı sanırım halamda amcamdada çıkıyo uçu beyaz kırmızı yara şekillinde çıkıyo bende doktor bi hap verdi onu kullandım geçirdi ama ben devamlı kullanmadım istersen doktoruna sor o ilaçı bi ismini vereyim de.
Merhaba..Benim ağzımda kendimi bildim bileli sıklıkla yara çıkar.. bi kaç yerınde konuşmakta bile zorlanırım .. Şuan var malesefağzımı acamıyorum.. Doktora gittik vitamin eksikliği yok, behçet hastalıgı varmı diye baktılar oda cıkmadı.. Herneyse.. Ben bu yaralardan nasıl kurtulacagm bide yaralar cıkarsa en kısa zamanda iyileşmesi için ne önerirsiniz? ? gargar işe yaramıyor 1 haftadır var nerdeyse bu yaralar uf..
bu yaralar vucut direncinizin zayıf olmasından da kaynaklanıyor.eğer uçuk şikayetinizde sık oluyorsa solgarın n-sistein diye bir vitamini var bunu 3 ay boyunca kulllamanız lazım
bu arada eğer ağızda kötü yapılmış,jijyenik omayan dolgu ve köprüleriniz var ise bunlarda yara oluşumunu hızlandırır.onlarıda değiştirmek zorundasınız