Lekeler, Çiller Ağız çevremde ki koyu lekeler sonunda yok oldu :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
vay bee keske almasaydım ya gittim mal gibi aldım bide allahtan sadece bi kere kullandım neyseki gitti kızarıklık ama 5gün sonra tabi

kremin cildi incelttigini duydum ecz soylemisti

Son düzenleyen: Moderatör:
internet sitesi var ordan sipariş edebilirsin. ancak ben bu ürünün saç kremi ve yoğun saç şampuanını kullanmıştım. ilk üç gün saçımdaki dökülmeyi anında kesti. sonra ne olduysa saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı neye uğradığımı şaşırdım. gittim eczaneye saç derisine baktırdım tüm gözeneklerimi tıkamış ve başka dermatolojik bir ürün aldım. her doğal ürün diye satılan şeyler iyi gelmeyebilir, uyarmak istedim. benim yüzüme kullandığım ürün sıkıntımı gidermişti lakin her zaman bir cildiye doktoruna gidilmesi taraftarıyım.

merhaba elfide83 cok uzun zaman önce paylasilmis biliyorum ama yinede sormak isterim.Rica etsem nemlendiricinin ismini iletebilirmisin benimde ilgimi ceken bir konu. Simdiden Tesekkürler

Merhaba kızlar bende de aynı problem var. Hatta regl dönemlerimde daha da kararıyor dudak kenarlarım. Bu yüzden iki kere cildiyeciye gittim. İlk gittiğimde expigment krem verdi. Aynı zamanda koltuk altım için de vermişti ağdadan dolayı kararma var koltukaltımda da. Fakat expigment bende aşırı yanma ve kızarıklık yaptı. Kremi sürdüğüm yer 2-3 saat kızarık kalınca ben de bıraktım. Sonra sivilcelerim için yine gittim yaklaşık bir hafta önce. Aynı zamanda leke problemimi tekrar belirttim. Expigment ile yaşadığım sorunu da dile getirdim. Bu sefer AZELDERM krem verdi. Düzenli olarak yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Umarım istediğim gibi sonuçlanır. Gözlemlerimi de sizinle paylaşacağım. Eğer önceden kullanmış olan varsa da paylaşırsa çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…