isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama özelliklerinde şöyle yazıyor: ürünümüz defne exratlı ve doğal olduğundan cildi yumuşak tutup sürekli nemli kalmasını sağlar. deride oluşmuş yağ lekesi, sivilce ve güneş lekelerini azaltıp yeniden oluşmasını önler. cilt gözeneklerini açarak hücrelerin rahat oksijen almasını sağlar. gün boyu cildi her türlü etkenlere karşı korur, cilde ferahlık verir.
yani dahası nelere ii geldiği yazıyor, ben açıkçası yüzümü temizledikten sonra kullanıyorum, hemen emiyor cildim ve yağlı hissi uyandırmıyor
netten baktmm sadece el ve yüz kremi gözüküyor onu mu uyguladın
reklam falan değildir umarım :44:
endişe duymanız çok doğal o nedenle ilk etapta ürünün adını vermek istemedim. dediğim gibi bu yaz, bir tatil yöresinde ki çarşı tezgahından aldım, nette de araştırmadım. yüzüme kullandım sadece nemlendirsin diye ve bende olan sonucu sizinle paylaştım.
ama şu var ben sadece ağız çevresindeki koyulukların yok olduğunu söyledim ve bu sorundan muzdarip kişilere hitap ettim, sivilce veya diğer lekeleri yok etti demedim. şahsen bendeki diğer lekeler yok olmadı.
bacağına kullanmışsın suratta bi etki yaparmı lekeler için bir çözümün varmı
tabi yine geçmediii dişçi sağolsun bayildim 50 tll aynadan alamıyorm kendimi::)9
ben geçmesi için sigarayı bıraktım sonunda
tabi yine geçmediii dişçi sağolsun bayildim 50 tll aynadan alamıyorm kendimi::)9
dişçi ne yaptı ki???:26: