• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri AĞIRLAŞAN SAÇLARA ÇÖZÜM YOK MU?

joly23

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
37
6
18
34
Balıkesir
Arkadaşlar saçlarım gecen sene omuzum hizasında simsiyahtı.Saç derim hakkında bir problem yoktu.Ne kepek ne yağ hicbirşey yoktu.Sonrasında çok boyattım ve kestirmek zorunda kaldım.Şimdi önler kısa arkalar uzun saç modelim var ama uçları çalı gibi.Sağlıklı saç boyum yarım karış falan.. Son zamanlarda aşırı yağlandı.Bende bioblasın yağlı saçlar için olanını aldım.Yağlanma sorununu erteledi yani 2 gün sonra yağlanma oluyor.VE AŞIRI AĞIRLAŞTI SAÇIMI Bİ TARAFTAN ÖBÜR TARAFA KALIP GİBİ ATIYORUM. BİRDE KAFAMDAN ŞAMPUAN KALINTISI GİBİ ŞEYLER ÇIKIYOR.ELİM KAFAMDA :s Bİ ÇÖZÜM VAR MI?
 
hayatım saçının dengesi bozulmuş olabilir, öncelikle canını sıkma , illa ki deneme yanılma yoluyla halledersin bu problemını çözersin . Saçlarım simsiyahtı demişssin, kalın telli olduğunu tahmin ediyorum , kalın telli saçlar ister istemez daha sert oluyor, esnekliği de az olduğu için boya vs gibi işlemlerden daha çok yıpranıyor , boya yaptırınca kaçınılmaz son yapacak bir şey yok , uçlarına durulanmayan bir ürün kullanabilirsin, ama yağlı olduğu için diplerine sürmemeye özen göster.
Yağlanmayla ilgili olarak da , çok fazla şampuan kullanma, yani şampuan aşırı kimyasal bir ürün olduğundan deriyi etkiliyor, ben bi ara çok dökerdim şimdi yarıya yarıya kullanıyorum farkı gördüm, çok sert hareketlerle kafa derine bastırma yumuşak yumuşak masaj yapar gibi yıka , iyice durula , aşırı sıcak su kullanma , saç kremi kullanma ,yağlı maskeler yapma . Duş sonrası, durulanmayan ürünler kullanıyorsan , onalrın birçoğu saçta ağırlık yapıyor, kullanma ya da ağırlık yapmayanlarından al.
Bir de bir şey soracağım saç düzleştiricisi kullanıyor musun ?
 
Back