• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Yaş 21:işsiz:sanki 50 yaşında da sevdiği adamdan başkası ile evlenemezmiş:KK48: canım geç bunları ya hayatın başındasın bu kadar saplantılı olma. Ayrıca tek işi düzeni kaldı diye olayı küçük görüyorsun ya işte o iş herşey demek. Niye birlikte olgundan Ziyade İşsiz olan adamla birlikte niye oldun diye sorarım sana. Adam iş bulamadıkça düzen kuramadıkça kaygıların artıyor haliyle.

Bunu yasayan milyonlarca insan var tek degilsin yanliz da degilsin boyle hissetmen cok normal daha kucuksunde..Yani bende 24 yasimdayim ama kac yas olursa olsun senin gibi hissederdim.Zamanla gecer.Umarim evlenirsiniz yanliz sirf bu yuzden katlanilmicak gibi huylari olursada katlanma iste ozaman geleceginin katili olursun.Kolesi olma.

Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Ya saçmalamayın Allahaşkına.İkiniz de karşılıklı zevk aldınız bu bir hata değil.Biz kadınlar bekaret konusuna bu kadar takılırsak her zaman erkeklerden düşük bir yanımız,ağızlarına verecek lafımız olur.Buna izin vermeyin ya.İnsan sevdiği kişiyle olur güzel zaman geçirir.Biterse biter devam ederse eder.Ola ki ayrıldınız Allah korusun.İleride karşınıza bakir bir erkek mi çıkacak sanıyorsunuz?Önce onlar bakir kalabilmeyi öğrensin sonra biz kadınlara sözde namus derslerini versinler.

Aşık olduğun sevdiğin insanla yaşamak evet bambaşka çok özel bir duygu ama aramız bozuk ben çok sinirli ve kırgınım bu psikolojiye soktum kendimi bunu yaşadığım insanla ya evlenemezsem diye senin adina cok sevindim yasadigin insanla evlenmissin ne kadar sanslisin
Evet bir hata yapmışsın ama hatayı başka bir hata ile örtmeye çalışma lütfen eğer o iyi bir insan değil ise bırak evlenme .
Biz hayatı hata yaparak öğreniyoruz maalesef insanız beşer şaşarız .
:cry:

Sevişmek suç değildir. Nedir sizi bu kadar üzen?
Adam mı öldürdünüz, hırsızlık mı yaptınız?
Yaşınız genç henüz ama biraz olgunlaşınca önemli olanın bekaret değil karakter olduğunu anlayacaksınız.
Sevgilinizle evlenebilirsiniz tam aksi de olabilir kader nihayetinde ancak ne olursa olsun bu durum sizi kötü biri yapmaz.
Sevişmek suç degildir o zaman evlenmeye gerek yok insan istedigiyle beraber olsun

Öncelikle evlilik dışı ilişkiyi, gerek dini gerek kadına karşı ilerde kullanılmasından ve olabilecek hamilelik durumlarından dolayı asla tasvip etmiyorum. Çünkü her erkek bunun arkasında duramıyor. Ancak siz sevdiğiniz adamla birlikte olmuşsunuz bu kötü bişey değil, kimseyi aldatmadınız, yalan söylemediniz. Sizin özgür iradenizle aldığınız bir karar. Kimse size bakire değilsiniz diye laf söz edecek değil, zaten bunu en fazla eşiniz anlar ki muhtemelen müstakbel eşiniz de bakir olmayacak . Toplumda her haltı yiyip sonra bakire biriyle evlenmek isteyen tipler yok mu var. Zaten bu tip birine hesap vermek zorunda değilsiniz mümkünse öyle biriyle evlenmeyin de zaten. Onun dışında bunu sorun edecek adam kişiliği oturmamış adamdır. Koca olmuyor öyle tiplerden. Kendinize bunun için eziyet etmeyin. Kimse benle evlenmeyecek ya da toplum ne diyecek falan çok gereksiz düşünceler. Öncelikle siz bunun normal olduğunu kabul edin ve ona göre davranın. Eski sevgilinizin de bu durumu kullanmasına izin vermeyin.

Ne demek kimse evlenmez benle evlenen her kadın bakiremi sanıyosun.adam gibi adamlar gerçekten seviyorsa buna takılmıyor merak etme.sende kendini defolu özürlü falan gibi hissetme saçmalıyosun

Kendine sıkıntı yapma, kimseye de pek anlatma çünkü toplumumuz buna pek hazır değil. Eşim de benim ilkim değildi. Ama bu aramızda en ufak bir sıkıntıya, soruna yol açmadı. Karşındaki erkeği iyi seçmelisin bu yüzden

Yemediği halt kalmayıp iş oraya gelince yapmayıp bakireyim diye gezen insanlarla dolu ortalık. Sevdiğin adamla yaşamışsın bunu ne var bu kadar vicdan azabı çekecek? Namus bacak arasındaki küçücük bi zarda değil beyindedir. Ayrılık da insanlar için. Umarım yoluna girer herşey.

Ya şu et parçasına yüklediğiniz anlamı hiç anlamıyorum. Senin bedenin senin kararın o kadar. Kendi kendine bunlari diyorsan başkası kimbilir sana ne der. Kimse seni kınayamaz. Buna hakları yok. Kimse için yaşamıyorsun sonuçta. Sevmek gelecek kurmak güzel şey. Ve geçmişin o kadar önemli değil. Artık kadınlar yere daha sağlam basıyor. Artık o dediğin mesele olmaktan çıktı devir değişti. Insanlar yeni projeler üretiyor.

Uff uff ufff böyle konuları okudukça daralıyorum sinirleniyorum. Valla kendinizi değersizleştirmeye ne meraklısınız siz ya. Ee sevgilinle evlenmeden seviştin de ne oldu? Sen bedeninden ibaret misin? Senin vajinan dışında aklın fikrin duyguların hayallerin bilincin başarıların hataların kısacası kendi varlığın yok mu? Zaten eril tahakküm almış başını gidiyo bi de kendi hemcinslerimden bu ezikliği görünce tansiyonum çıkıyo ya

iğrenç değilsin, kendini suçlamaktan vazgeç, tamam belki kendi inançlarına hislerine ters bir durum yaşamışsın ama olan olmuş, şuan yaşın çok çok genç, ilerde muhtemelen neden kendimi bu kadar hırpalamışım ki diyeceksin, küçük bi ayrıntı gibi gelecek sana... yıllar geçtikçe insan geçmişte kendini kahrettiği şeylere şaşırıyor

Off fenalık geldi.
Duyan da insanlık suçu işledin sanır.
Sevişmek, cinsellik bir sorun değildir, utanılacak şey değildir. Evet o konuda arkadaşlara katılıyorum, bir kere de ben uzun uzun yazmıyım.

Arkadaş benim anlamadığım şey şudur bu konularda: madem bu kadar dünyanız başınıza yıkılıyor sevişince, e niye sevişiyorsunuz? Hadi istediniz seviştiniz, o zaman niye arabeske bağlıyorsunuz hayatınızı? Ya öyle olun ya böyle. Kendi kendinizi hiç mi tanımıyorsunuz anlamıyorum ki...
ben de anlayamıyorum
sevişmek öyle kağıt kesiği gibi anlamadan, bir anda olan bir şey değil ki
ikisi de ailesiyle yaşayan insanlar, evin boş anında buluşacaklar
öpüşülecek
yatağa geçilecek
üst baş çıkarılacak

hele bi de ilk ilişkiyse öyle miydi böyle miydi, dur acıyo, altına havlu mu koysak derken iyice vakit alacak

hadi bir anlık şehvetle anlamadan, kafalar güzelken hata edip (!) o tişört üstten çıktı diyelim
geri kalan yarım saat boyunca o akıl geriye gelmiyor mu

bir insan nasıl sonunda bu kadar pişman olacağı bu kadar keskin çizgili bir şeyi yapabilir

21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım.......................................................................tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta.

Öncelikle Şevişmenin bu kadar utanç verici bir şey olmadığını anlayacağın günlerin hızla gelmesini diliyorum.
Ama ilk cümle ile son cümle arasındaki uçuruma bakınca bunu aşktan değilde, 21 yaş tazeliğindeki hormonların ufak bir oyunu olduğunu düşünüyorum.
AŞK olsaydı eğer gerçekten, sevişmiş olduğun için değil, ayrılmış olduğun için üzülürdün.

Ufff su kk da bekaret arabeski yapanlari okumaktan artik cigerim çürüdü :KK14:
Bir insan sonunda boyle aglaklik yapacaksa niye sevisir? Bekaretin senin icin onemli oldugunu gittikten sonra mi anladin? 21 yasindasin. Küçük de degilsin. Artik hayatta senin icin ne onemli ne degil biliyorsundur.

Kocamla bosanma arefesindeyim 2 senelik iliskimiz vardi hatta hemen hemen 3 bi donem 8 ay kadar ayri kalmistik ve benim baskasiyla sevgililik donemim olmustu Allah var hala esimle kiyasliyorum ilk birlikteligim onunla olmustu bu ayri kaldigimiz donemde de cocukla 4 aydir cikiyorduk bizde iliski yasadik ve ayrildik ayrilma sebebimiz iliski yasamamiz degildi Erasmus kapsaminda yurt disina gidecekti esimle barismistik ben esime acik acik soyledim ve KESKE SOYLEMEYIP DIKTIRIP IKI YUZLULUK YAPSAYDIM. Simdi esimle bosanma arefesindeyiz onume bunu gerekce sunuyor evlenmeseydi o zaman ben ona soylemistim tedbirli ol kimseye soyleme bir kere oldu diye de daldan dala konma ve ileride kimle evleneceksen olcup bic ondan sonra evlen

Back
X