• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır yorumlar gelecek,kınayacaksınızda hatta kimseye diyemiyorum derdimi.

Bu bizim suçumuz değil yaşadığımız çevre buna göre değerlendiriyo sende biliyorsundur

Cevrenin size bictigi rolu kusanmaktan vazgecin. Hayatin her anlaminda...
Elalem ne der diye diye yasanmaz, yasansa da bu kendi hayatiniz degil elalemi tatmin cabaniz olur.

Cok sukur benim cevrem insana insan oldugu icin kiymet veren bir cevre. Kimsenin kimin sevisip sevismedigiyle alip veremedigi yok

Cevrenin size bictigi rolu kusanmaktan vazgecin. Hayatin her anlaminda...
Elalem ne der diye diye yasanmaz, yasansa da bu kendi hayatiniz degil elalemi tatmin cabaniz olur.

Cok sukur benim cevrem insana insan oldugu icin kiymet veren bir cevre. Kimsenin kimin sevisip sevismedigiyle alip veremedigi yok
Insanin yasadigi cevreylede alakali olabilir belki bilemiyorum ama dediklerinizde tabikide haklisiniz insanin karakteri huyu kalbi onemli

Belki de bu konuyu kafanda çok büyüttüğün için aranızda böyle sorunlar çıkıyordur. Evlenene kadar böyle stres yapacaksın acaba olmayacak mı evlenemeyecek miyim diye. Bu da aranızda sorunlara yol açıyor olabilir.

Neden böyle kötü düşünüyorsun ki? Yanlış bir şey yapmadın, sevdiğin adamla birlikte olmuşsun sadece. Evlenmek zorunda hissetme kendini.
Kendi evimde huzurlu olamiyorum bu durumdan annemin babamin yuzune bakarken bu durumu iyice kendime stres yaptigim icin erkek arkadasimla cok tartisip durdum onunda bu rahat davranislari calismayip gezmesi beni iyice streslendirdi.

Cinselliği paylaşmak ayıp ya da günah değil yıl olmuş 2017 bakire olup uğraşacağı kızları istemiyor erkekler tam tersine, denemeden evlilik mi olur evlendikten sonra geri dönüşümsüz sorun yaşasanız ne olacak sonra ? Utanılacak bişey değil ki beden sizin hayat sizin ahlak beyindedir karakterdedir bacakarasında değildir çok doğal bişey yaptığınız kabul etmekte zorlanan bi çevreniz varsa da söylemek zorunda değilsiniz bu sizin özeliniz hiçbir erkek te size bakire misin diye soramaz soranla da görüşmeyin zaten cinsel özgürlüğünüzü kişisel çizgilerinizi kimseye çiğnetmeyin
Kadınları zar olarak gören zihniyete savaş açın boyun eğmeyin sevgiler
Çevremizde böyle zihniyetler çok fazla olduğundan endişe korku oluyor maalesef keşke herkes siz gibi biz gibi düşünebilse.

21 yasina gelmis bi kadinin, cinsellik yasadi diye bu kadar krizlere girmesi bana tuhaf geliyor.

17 yasindan beri sevgilinin olmasi normal de, onunla cinsellik yasamaniz mi anormal?

Yahu sacmalamayin
bence yasadigimiz ulkedeki geleneksel dusuncelerden dolayi bu arkadasimiz bu konuyu cok dert ediyor kendine..oysa bir avrupa bir amerika olsa eminim dert etmezdi cunku turkiyede bekaretini kaybeden kizlar doguda olduruluyor hemde ailesi tarafindan batidada namus bekcileri yargiliyor kizda hakli
oysa cinsellik evliligi bekliyim oyle yasamaliyim dencek birsey degilki bana gore ama ulkemiz insani kaldirmiyor bu durumu saribaykuss saribaykuss

Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?

Sakin ol.
Yetişkin kadınsın, birlikte olduğun adam da sevdiğin adam.
Savaş çıkarmadın, adam öldürmedin, ormanları yakmadın, yetim hakkı yemedin.
Seviştin diye dünya yıkılmaz.
Kendini böyle bir psikolojiye sokarsan kendi akış ve ruh sağlığını da bozarsın.
Karşındaki insanı da gerersin.
Eğer çok rahatsız olduysan, müstakbel eş adayına, bir anda kaptırdık kendimizi ama ben evliliğimize saklamak istiyorum bazı heyecanları dersin, oldu bitti.
Eğer inancına göre gunahı ise dert ettiğin, Allah büyük, tövbe edersin.
Eş adayına güvenmiyorsun da bu kadar pişmansan, bu da hayat dersi olur, canını sıkma...

Üfff kendini bu kadar üzmeye inan ki değmez ne dertler var şu hayatta ne güzel sevdiğin insanla beraber olmuşsun ya daha kötüsü olsaydı sevmediğin bir insanla taciz sonrası vs.bu kadar yüklenme kendine as artık bunları kom sana kötü gözle bakacak allah aşkına ailen vs.kim biliyor ki takma kafana

Konu başlığını okuyunca evli biriyle birliktesin sandim.
Şuanda cok küçüksün zamanla farklı düşünürsün. Okuyor musun

İkiniz de cok kucuksunuz. 21 22 yas ile 24 25in arasinda bile ne kadar fark oldugunu bilsen...

Sana aylar önce bu çocuktan bi cacık olmaz seni önemsemiyor izne geldiğinde bile seni takmıyor bitir demiştik burda..
Şu an bunları hissetme sebebin birliktelik yaşaman değil, sevgilinin tavırları.
Eğer o adam gibi adam olsaydı sen tereddütte kalmazdın ve böyle kötü hissetmezdin şimdi.
Balık baştan koktu ama sen burnunu mandalla tıkamıştın be canım..

Kıyamam ya resmen paralamissin kendini. Düşünüyorum da benim başıma gelse bende senin gibi olurdum eminim.
Olan olmuş artık elden ne gelir ki ? Çevrenin tepkisinden korkuyorsun sanırım daha çok. Ama sonuçta alnında bakire değil yazmıyor ki. Sen soylemezsen kimse bilmeyecek. Vicdan azabinda seni tovbe etmeye yonlendirecek. Daha fazla yipratma kendini. Bu kadar uzuluyorsan tekrarlama bir daha.
Bana kalırsa sevgilin şu durumda gösterecek seni sevip sevmedigini. Asla yalnız birakmamasi lazımdı. 4 yıllık beraberliğin yanında seninde içine düşeceğin zor durumu dusunmesi lazımdı. Sonuçta genel olarak bu konuya bakış açımız belli. Ha askerden yeni gelmiş adama 3,5 ay gezmek çok gorulmemeli. Bırak biraz kafa dağıtsin. İşini düzenini kurunca nisan yaparsınız. Sonrasi hemen gelir zaten. İçini ferah tut. Bir araya gelip konuşun lütfen. Ve bu konuda kendini aciz hissetme. Hic bir sey ilerde birini kandirmaktan daha kötü olamaz. Açık açık anlat hissettiklerini. Diyorum ya gerçekten değer veriyorsa yalnız kalmazsin zaten. Hayirlisi olsun hakkında.

Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Benim tercih etmediğim bir durumdu bu ama bunun yüzünden kendini iğrenç hissetmene katlanamam açıkçası yaşadığın adamla güzel bir evlilik kurmanı isterim ama bunun içinde yaşın oldukça genç sende bir hata olduğunu düşündüğün için söylüyorum tekrarlama hatanı yada adama güvenip te korunmayı bırakma sakın

Off fenalık geldi.
Duyan da insanlık suçu işledin sanır.
Sevişmek, cinsellik bir sorun değildir, utanılacak şey değildir. Evet o konuda arkadaşlara katılıyorum, bir kere de ben uzun uzun yazmıyım.

Arkadaş benim anlamadığım şey şudur bu konularda: madem bu kadar dünyanız başınıza yıkılıyor sevişince, e niye sevişiyorsunuz? Hadi istediniz seviştiniz, o zaman niye arabeske bağlıyorsunuz hayatınızı? Ya öyle olun ya böyle. Kendi kendinizi hiç mi tanımıyorsunuz anlamıyorum ki...

Öfff yıl olmuş nerdeyse 2018
Değerini hala ne ile ölçen kadınlar var
Lütfen kendinize gelin
Bu abartılacak bişey değil gerçekten değil

Back
X