Allah sabır versin kardeşim kalbine de ferahlık..yoksa çok zorbaşınız sağolsun..
bende acımı paylaşacak yer arıyorum..
3 aralık 2014 carsamba gecesi sancı ile doktora gittim.34 artı 2 günlük bebeğimin oğlumun kalbi durmus..bir-iki günde olmus üstelik..dogum yaptım bakamadım yavruma..Şimdi evdeyim..tutunacak bir yer arıyorum..Beni anlayacak birini arıyorum..Herkes hayırlısı böyleymiş diyor..Ben de diyorum ama benim acımı anlayacak biri yok etrafımda..Boğuluyorum sanki..Ben oğlumu bir kere bile koklayamadım..göğsüm süt dolu sıcacık benim oğlum soğuk toprakta yatıyor..Kızım var bir de onunla uyuyorum ama oğlumu içimde kıpırdanmasını özlüyorum..Sabır ver Allahım..
başınız sağolsun..
3 aralık 2014 carsamba gecesi sancı ile doktora gittim.34 artı 2 günlük bebeğimin oğlumun kalbi durmus..bir-iki günde olmus üstelik..dogum yaptım bakamadım yavruma..Şimdi evdeyim..tutunacak bir yer arıyorum..Beni anlayacak birini arıyorum..Herkes hayırlısı böyleymiş diyor..Ben de diyorum ama benim acımı anlayacak biri yok etrafımda..Boğuluyorum sanki..Ben oğlumu bir kere bile koklayamadım..göğsüm süt dolu sıcacık benim oğlum soğuk toprakta yatıyor..Kızım var bir de onunla uyuyorum ama oğlumu içimde kıpırdanmasını özlüyorum..Sabır ver Allahım..
başınız sağolsun..
Merhabalar bende 4 ay oldu preeaklemsi sebebiyle doğum yapalı maalesef bebeğimi kaybettim bende 25 haftalıktı tekrar hamile kalmaya korkuyorum, doktorlar ilk gebelikte daha sık rastlanır 2 gebeliklerde daha az olur yakın takiplede Sağsalim kucağına alırsın diyorlar ama Birtürlü kaygılarım korkularım geçmiyor
- merhabalar.Paylasılan yazılara cok uzuldum gözyaşlarıma engel olamadım okurken Rabbim sabırlar versin butun annelere
bu hastalıgın ne kadar agır oldugunu cok ıyı bılenlerdenım.Dogum yapmadan 2 saat once ogrendım preeklampsi oldugumu ..El ayak sısmeleri vucut balon gıbı tansıyon yukselmelerı ellerın acılmaması ozellıkle sabahları parmakları kullanamama...en basıt belırtılerı bunlardı 7. aydan sonra baslamıs benımkı her hafta kontrollere gıttım ama hersey normal denıldi şikayetlere ragmen.İnsan doktoruna guvenıyor elnde olmadan Şırnak gibi bi yerde ne kadar ıyı olabılırse...Şikayetlerim artınca memleketımızde dogum yapmaya karar verdık esımle kendı doktoruma kontrole gıttıgımde bebegın hareketsız oldugunu karnımın tamamı ödem,bebegın eşinde kireclenme oldugunu yalnız bebegın suyunun normal oldugunu bebegi kaybedebılecegımızı soyledı o an dunya durdu benım için.Apar topar amelıyata alındım.Doktorum, eşime anneyi bebegı kaybedebılırız herseye hazırlıklı olmasını istemiş.Amelıyata gırmeden eşimle vedalaşma anını anlatmak imkansız.Amelıyathaneden yanında bebegın olmadan cıkma fikri beni bitirmişti.38 hafta 4 gunluk dogum yaptım ve cok sukur kızımında saglıgı iyiydi 4 gun hastanede kaldım tansıyonum cok yuksek gıttı magnezyum destegı agrı kesıcıler derken normal hayata donebıldık.Şükürler olsun su an 8 aylık kızım...ben hala atlatamadım korkularımı bi daha asla diyorum bebegımı kaybedemem.Bu hastalık berbat bişey insan yavrusunu kaybedıyor insallah bı dahakı hamılelıkte yasamassınız arkadaslar Allah butun hamılelerın yardımcısı olsun
Daha 6+1 im.Kaç haftalık hamilesiniz inşallah bu sefer Sağsalim kucağınıza alırsınız bizede umut olursunuz
Umarım bu defa sağ salim kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi...Daha 6+1 im.
İnşallah güzel haberler alırım, henüz bebeğimi göremedim.
Aminnn. Çok sevindim adınıza... Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Vatanına milletine ve Size hayırlı bir evlat olur inşallah...Evet çok şükür aldım. Bebeğim 32 haftalık doğdu, erkenden geldi. 25 gün küvözde kaldı, beni baya yordu, zor bir süreçti ama çok şükür. Artık iyiyiz ufak tefek sorunlar dışında. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Amin Allah razı olsun. Darısı tüm isteyenlere..Aminnn. Çok sevindim adınıza... Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Vatanına milletine ve Size hayırlı bir evlat olur inşallah...
Merhabalar bende agir preeklampsi yuzundn bebegimi kaybettim 3 ay oluyor...burda yazilanlari okumaya başladm hem birseyler öğreniyorum hem de biraz olsun byle guzel seyler okuyunca cesaret aliyorum...ikinci bebeginizi saglikla kucaginza almaniza inanin cok sevindim bebeginizi gule gule saglikla buyutun Allahim uzun omurler versin...insallah birgun bzde bu duygulari yasariz birdaha ayni seyleri yasamaktan cok korkuyrm preeklampsinn tekrarlnsndn krkyrm bazi doktorlr olumlu bazilari olumsz knsyrlr ins brgn bende cesaretlenip bebek sahibi olup sagsalim kucagima alirim ve bnm gbi herkes insallahAmin Allah razı olsun. Darısı tüm isteyenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?