Salatam var normal yeşillik salatası ama bu yazdıklarım tarzı ne olabilirYoğurtlu mezelerde yapabilirsiniz, salatada ekleyin
Paçanga böreği yapabilirsiniz hamur işlerini seviyorlar anladığım kadarıyla.Merhaba kızlar eşim tarafi ağır misafirim var 15 kişilik menüm
Mercimek çorbası
Et tava
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Salata
Şekerpare+ gelin pastası
Kızlar sofrada ortaya koymalık az bir yaprağım vardı onu sardım başka ne yapipta koyabilirim ortaya lütfen yardımcı olun
Önceki yaptıklarım bunlar kızlar bunlar haricinde söyleyin lütfen
Biber dolma
Kuru dolma
İçli kofte
Fellah köftesi
Taze fasulye
Kuru fasulye
Kızlar bunlar haricinde ne gider başka
Onları yapmayacakmış daha önceki misafirliklerinde yaptığı için.Siz ilk yazdığınız yemekleri yapacaksınız bir de ek olarak içli köfte fellah köftesi patlıcan biber dolma vs vs bunlarda dahil mi yapacaklarınıza yoksa hangisini yapayım diye mi soruyorsunuz
Yok ekstra çunku yaprak sarmam ortaya konmalik yetmez diye bir şey daha yapiyim dedimSiz ilk yazdığınız yemekleri yapacaksınız bir de ek olarak içli köfte fellah köftesi patlıcan biber dolma vs vs bunlarda dahil mi yapacaklarınıza yoksa hangisini yapayım diye mi soruyorsunuz
Yok dahil değil yani bu tarz yemeklerden de ekleyim diyeOnları yapmayacakmış daha önceki misafirliklerinde yaptığı için.
Ben anladım sizi. Paçanga böreği ya da patatesli herhangi bir börek ve kaşar dolgulu fırın mantar oneriyorum. Patlıcan kozleyip sarımsaklı zeytinyağlı soslayabilirsiniz yogurtsuz.Yok dahil değil yani bu tarz yemeklerden de ekleyim diye
Ya börek çayın yanında yiyorlar onun için börek yapmam bu köfteleri daha önceki davetlerinde yaptım yani bu tarz başka ne yapılabilir diye yazdimFellah köftesi ve içli köfte aynı anda gitmez bence. Börek yapabilirsin hazır yufkadan.
Malatya kömbesi diye bir şey var, bu taraflardansaniz bilirsiniz. Misafir bu akşam değilse yapın. Hamur yoğuracaksınız çünkü. İki kat hamur arası iç oluyor. Bakın internetten bir bilmiyorsanız.Ya börek çayın yanında yiyorlar onun için börek yapmam bu köfteleri daha önceki davetlerinde yaptım yani bu tarz başka ne yapılabilir diye yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?