Merhaba kızlar eşim tarafi ağır misafirim var 15 kişilik menüm
Mercimek çorbası
Et tava
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Salata
Şekerpare+ gelin pastası
Kızlar sofrada ortaya koymalık az bir yaprağım vardı onu sardım başka ne yapipta koyabilirim ortaya lütfen yardımcı olun
Önceki yaptıklarım bunlar kızlar bunlar haricinde söyleyin lütfen
Biber dolma
Kuru dolma
İçli kofte
Fellah köftesi
Taze fasulye
Kuru fasulye
Kızlar bunlar haricinde ne gider başka
Siz ilk yazdığınız yemekleri yapacaksınız bir de ek olarak içli köfte fellah köftesi patlıcan biber dolma vs vs bunlarda dahil mi yapacaklarınıza yoksa hangisini yapayım diye mi soruyorsunuz
Merhaba kızlar eşim tarafi ağır misafirim var 15 kişilik menüm
Mercimek çorbası
Et tava
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Salata
Şekerpare+ gelin pastası
Kızlar sofrada ortaya koymalık az bir yaprağım vardı onu sardım başka ne yapipta koyabilirim ortaya lütfen yardımcı olun
Önceki yaptıklarım bunlar kızlar bunlar haricinde söyleyin lütfen
Biber dolma
Kuru dolma
İçli kofte
Fellah köftesi
Taze fasulye
Kuru fasulye
Kızlar bunlar haricinde ne gider başka
Siz ilk yazdığınız yemekleri yapacaksınız bir de ek olarak içli köfte fellah köftesi patlıcan biber dolma vs vs bunlarda dahil mi yapacaklarınıza yoksa hangisini yapayım diye mi soruyorsunuz
Ben anladım sizi. Paçanga böreği ya da patatesli herhangi bir börek ve kaşar dolgulu fırın mantar oneriyorum. Patlıcan kozleyip sarımsaklı zeytinyağlı soslayabilirsiniz yogurtsuz.
Çiğkofte yapmayı biliyorsan güzel olur, yoğurtlu mantı, kaşarlı mantar,ıspanaklı yada patatesli börek, havuç tarator veya elmalı kereviz ortaya konmalık çok yapmaya gerek yok
Soslu Mantar (Et Yemeklerinin Mükemmel Yancısı) Tarifi nasıl yapılır? 9.811 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.
Efsane Soğan Kavurması-Tam Ekmek Banmalık Tarifi nasıl yapılır? 7.652 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.
Eski Rum Mezesi Soğanlı Mercimek Ezmesi Tarifi nasıl yapılır? 4.517 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.
Salatalık Mezesi-İftar Sofralarınız Şenlensin Tarifi nasıl yapılır? 4.031 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.
Malatya kömbesi diye bir şey var, bu taraflardansaniz bilirsiniz. Misafir bu akşam değilse yapın. Hamur yoğuracaksınız çünkü. İki kat hamur arası iç oluyor. Bakın internetten bir bilmiyorsanız.
Kiraz yaprağı sarması yapabilirsiniz, yine bu çevredenseniz.