Ağır misafire yemek !!!

Abruzzie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
383
131
103
Merhaba kızlar eşim tarafi ağır misafirim var 15 kişilik menüm
Mercimek çorbası
Et tava
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Salata
Şekerpare+ gelin pastası

Kızlar sofrada ortaya koymalık az bir yaprağım vardı onu sardım başka ne yapipta koyabilirim ortaya lütfen yardımcı olun
Önceki yaptıklarım bunlar kızlar bunlar haricinde söyleyin lütfen
Biber dolma
Kuru dolma
İçli kofte
Fellah köftesi
Taze fasulye
Kuru fasulye
Kızlar bunlar haricinde ne gider başka

Yoğurtlu mezelerde yapabilirsiniz, salatada ekleyin

Siz ilk yazdığınız yemekleri yapacaksınız bir de ek olarak içli köfte fellah köftesi patlıcan biber dolma vs vs bunlarda dahil mi yapacaklarınıza yoksa hangisini yapayım diye mi soruyorsunuz

Merhaba kızlar eşim tarafi ağır misafirim var 15 kişilik menüm
Mercimek çorbası
Et tava
Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Salata
Şekerpare+ gelin pastası

Kızlar sofrada ortaya koymalık az bir yaprağım vardı onu sardım başka ne yapipta koyabilirim ortaya lütfen yardımcı olun
Önceki yaptıklarım bunlar kızlar bunlar haricinde söyleyin lütfen
Biber dolma
Kuru dolma
İçli kofte
Fellah köftesi
Taze fasulye
Kuru fasulye
Kızlar bunlar haricinde ne gider başka
Paçanga böreği yapabilirsiniz hamur işlerini seviyorlar anladığım kadarıyla.
Mantara kaşar doldurup fırınlayabilirsiniz etin yanında iyi olur bence.

Siz ilk yazdığınız yemekleri yapacaksınız bir de ek olarak içli köfte fellah köftesi patlıcan biber dolma vs vs bunlarda dahil mi yapacaklarınıza yoksa hangisini yapayım diye mi soruyorsunuz
Onları yapmayacakmış daha önceki misafirliklerinde yaptığı için.

Yok ekstra çunku yaprak sarmam ortaya konmalik yetmez diye bir şey daha yapiyim dedim

Çiğkofte yapmayı biliyorsan güzel olur, yoğurtlu mantı, kaşarlı mantar,ıspanaklı yada patatesli börek, havuç tarator veya elmalı kereviz ortaya konmalık çok yapmaya gerek yok

Pırasa yemeği de olurdu ama bulabilir misiniz bilmiyorum. Yoğurtlu ispanaga kimsenin hayır diyeceğini düşünmüyorum mesela. Ispanağı haşlayıp süzüp yoğurtluyorsunuz, yemeği değil.

Benim genelde yaptıklarım;

Ya börek çayın yanında yiyorlar onun için börek yapmam bu köfteleri daha önceki davetlerinde yaptım yani bu tarz başka ne yapılabilir diye yazdim
Malatya kömbesi diye bir şey var, bu taraflardansaniz bilirsiniz. Misafir bu akşam değilse yapın. Hamur yoğuracaksınız çünkü. İki kat hamur arası iç oluyor. Bakın internetten bir bilmiyorsanız.
Kiraz yaprağı sarması yapabilirsiniz, yine bu çevredenseniz.

Back