• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır kokmayan ,kalıcı ,bayan parfümü önerirmisiniz

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Her kokuyu ne yazıkki kullanamıyorum başımı agrıtıyo duramıyorum hafif ama kalıcı olmasının isterim bugün gittim parfümcüye ama o kadar ağır kokular karıştıki almadan çıktım ne yazıkki:58:

Her kokuyu ne yazıkki kullanamıyorum başımı agrıtıyo duramıyorum hafif ama kalıcı olmasının isterim bugün gittim parfümcüye ama o kadar ağır kokular karıştıki almadan çıktım ne yazıkki:58:
ne yazık ki ben de ağır koku sevmiyorum ,hafif kokularda kalıcı olmuyor .sana önerim gün içerisinde parfümünü tazelemen.:24::24::24::24:
hafif ve kalıcı parfüm var mıdır bende merak ettim

guccı envy me
kenzo flowers
dior jadore
just flowers hanımeli tekin acarlarda kampanyaya giriyor eğer çiçek kokularını seviriyorsan kaçırmamalısın
parfüm seçerken ten renginde önemli eğer kalıcı olmasını istiyorsan vücudunda uygulaman ve miktarı önemli bence rastgele alma nasıl makyaj yapanla yapaya çalışan arasında büyük fark varsa etkileyici kokan ve kokmaya çalışan arasında büyük fark oluyor.bazen vucudunla uyumsuz koku hiç kullanmamana göre daha kötü olabiliyor.şimdiden kolay gelsin:21:

ağır değil inanılmaz da kalıcı ayrıca çok klas bir koku; Armani- Mania. .

jennifer lopez:69::69: süper çok kışkırtıcı güzel bi parfüm

...chloe nin pudra kokulu hoş bir parfümü var...tam olarak adı chloe love...gerçekten çok başarlı bi parfümm..tavsiye ederimm..

Vazgeçilmezlerim;burberry london ve magnetizm..Burberry london bi kere para kıyıp almıştım 150tlye:26:bidahada imkansız alamadım,açık alıorum:62:

Back