Ağır iş yaptıktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?

Benim gebelerim genelde beldede ağır iş yapıyorlar bu yazdıkların ağır sayılmaz bile ama sen artık dikkat et sonrası için hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle

Ablam gebelik için tedavi görüyordu, o ay tedaviye ara vermişlerdi. Doktora gittiğinde kanda gebelik testi negatif çıkmış ve doktor ultrasonda kesinlikle hamile değilsin demiş, hatta adetin başlayacak vs adet olunca gel demiş.

Bana geldiler (ben de o sıra rahatsızdım, hastanede serum alıyordum) ben gelene kadar annemle evimi süpürmüş silmişler ama ablam abartmış, halıları kaldırmış, mutfak dolaplarıma kadar silmiş

Benden gittikten sonra hala adet olmayınca evde test yapıyor ve pozitif görüyor doktorda bir kan daha veriyor ve hamile olduğunu öğreniyorlar çok şükür şimdi 4yaşına giriyor, sağlıklı oğlu. Hiçbir şey olmaz, merak etmeyin eğer siz de ağır bir iş yaptıysanız Rabbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin

Aynen öyle ne demek canım rica ederim

Benim gebelerim genelde beldede ağır iş yapıyorlar bu yazdıkların ağır sayılmaz bile ama sen artık dikkat et sonrası için hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Örnek olarak yazdım onları taşınıyoruz da daha çok ağır kaldırma inşaat temizliği vs. oldu etrafımda yaşayan kimse olmadığı için burda danışmak istedim Amin inşallah

Çok sevindiim maşallah Allah annesine babasına bağışlasın kafaya takmamak en iyisi galba ama insan düşünmeden edemiyo

Halı yıkadım tek başıma ıslakken kaldırdım serdim dip köşe temizlikkoltukları ne kaldırdım 1.çocuğumda
İkincide salak otobüsçünün yüzünden otobüsten düştüm ağır ağrı kesiciler kullandım diş tedavisi ve röntgene kaç sefer girdim hatırlamıyorum ama 7.5aylıkken gardırop itmeyecektim 8.ayda doğum yaptım
Şuanki gebeliğimde de aşırı spor ve yine ağır ağrıkesici kullandım
Bilmedikten sonra Rabbim esirgiyor gerçekten

Hamileyim bunu bile bile iş de yaptım halı da kaldırdım bahar temizligi yaptım dip köşe koltuk silmekten cam silmeye koltugu oradan oraya ittim hatta daha yarım saat önce bisiklet bile sürdüm valla bildiğim bişey varsa olacak olan her şekilde oluyor yataktan hiç çıkmasan bile o bebege olacak olur rabbim korur diyeceksin ha dikkat ediyorum ama işlerimi de yapıyorum daha önceden çalışmaya agır kaldırmaya bünyem alışkın benim öyle ıkınmama sebep olacak agırlıkta olmadıgı sürece kaldırıyorum agır şeyleri normalde 70 80 kilo kaldıran biriyim ondan halı falan sorun olmuyor bende

Allah bağışlasın canım maşallah

Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin çok doğru söyledin kısmetse hiç bişey engel olamaz ama dikkat etmekte yine fayda var

ben yaptım pazara gittim 15 kıloluk araba cektim. camsıldım kollarımı kaldırıp kaldırıp.. 4 bucuk aya kadar geldim. ondan veya değil duşuk yaptım .
ondan olsa düşük daha erken olurdu ondan değil tabide.. İnsan sebep arıyor.
kader diyelim bizimkine . AmA şimdilerde gebelere tavsiyem hiç kendilerini zora sokacak seyler yapmamaları.. yapacak kmsesi yoksa hafiften yormadan rısklı hareketler yapmadan...

En kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah

kızlar acil yyardım edin adetim kesildikden bir gün sonra ilişkiye girdim bi kaç gün sonrada göğüs ucularım sızlamaya başladı iç bulantım ve kusma vardı ama şimdi hafifledi bnim adetim 22 gün de bi geliyor şuanda adetimde gelmesi gerekiyodu ama 3 gündür gelmedi ve hala göğüs uçlarım sızlıyor ve bundan önce evde test yapdım negatif çıktı sizce neyim var

Benn varım evi detayli da temizledim, agir da tasidim, dukkanin agir kepenklerini her gun uzanip indirip kaldirdim, alkol ve sigara da kullandim bilmeden(fazla degil tabii), saclarimi da boyadim.... bisey olmadi cok sukur güçlü bir bebekmis

Belki gec dollenme olmustur. Ama göğüs acısı batmasi regl gecikmesinden de olur bekleyin gelmezse testi tekrarlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…