Ağır iş yaptıktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?

Ben varım. Aşırı ağır mobilya taşıdık eşimle. Hatta hayatımda o kadar ağır bir şey kaldırmamıştım. 3. Hafta civarıydı bir şey olmadı. Sonradan kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettim

Benim eşimde varikiosel ameliyatı oldu bende ondandır diye düşündüm ama nasip olmayınca olmuyor

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla yine hamile kalırsınız bu sefer kucağınıza almak nasip olur

Kz ben hamileyken yapmak zorunda kaldm onları.. Cam sil halı sil kaldr masaları kaldr falan fişman

Belini zorlamazsan koltuk itmek ve tuvalet yıkamak ağır iş mi ? Ben hep yaptım hâlâ da yapıyorum. Dikkat etmek lazım tabi beli incitmemek lazım ama bu işleri yapmaktan bişe olmaz pamuk ipliğine mi bağlı bebek:)

Sadece çamaşır suyuyla duvarları silmek,ip atlamak,yüksekten düşmek,zayıflama çayı içmek,tuz ruhu ile lavabo temizlemek...En önemlisi bende idrar yolu iltihabı var o yüzden sürekli kusardım hep gebeliğimin belirtisini de idrar yolu iltihabı zannedip 3 gün üst üste antibiyotik yutmak.yeterli mi

Benim bilmeden yapmadıpm kalmamştı öyle çok hoplatıp zıplamştm dans etmiştim vs anlatamam öğrenince zaten şok olmştum nasım tutundu diye kısaca özllkle riskli bir gebelik durumu söz konusu değilse genelde bir şey olmuyor çevremde bu şekilde bir kaç kişi daha var.

Maşallah o zaman hamileliğiniz baya iyi geçmiş sağlık açısından yani
O konulardan öyle çok şükür ama 33b haftamda preeklampsi yüzünden acil sezeryana alındım Bir yerden iyiydim başka yerden kötüymüşüm işte

Ağır iş yapmamıştım ama bol bol spor yapmıştım ağırlıklarla squat, koşu vs çok hareketliydim hiç bı sorun olmadı şükür Rabbim koruyor bence

ben, hem de 8 haftalıkken farkettim çünkü adet düzensizliğim vardı

Ben koltuklarım çok agır o hafta hem kaldırıp sildim hem perde yıkadım astım boyum da 1,60

Yok ben onları örnek olarak verdim inşaat tozu temizlendi de haliyle yerde ki badanaları kazı, yerleri 5 tur sil, mutfak dolapları sil, banyoları yıka, kapı-pencere, kaloriferler sonra yerleşicek eşyalar ağır kaldırmaca olunca insanın aklına pek iyi şeyler gelmiyo ama her şey yolundaysa Maşallah diyelim hep böyle olsun

İnşAllah canım amin.
Hep şöyle derler hamile olduğunu bilmiyosan yani o kadar erkense gebelik, bişe olmaz. Sorumlu da değilsin ama adetinden bigün bile geçse düzenliyse adetin bebek şüphesi oluşur ve dikkat etmen gerekir. Ben ilk gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyordum oruç tuttum temizlik yaptım ve kalabalık misafir ağırladım çok yorulmuştum hamile olduğumu bilmiyordum ama bişe olmadı işten kaynaklı.
İnsan kendini bilir sen yine de çok aşırı yorma kendini

Evet çok haklısın sen bilene kadar Allah korurmuş öğrendikten sonra sana emanetmiş çok merak etmiştim bu olayı aradım burdan da konu daha önce açılmamış bulamadım ben ondan sizlere sormak istedim.. her ne kadar bebek planlarken kendime iyi bakıcam yormucam desede bazı şeyler düşünüldüğü gibi gitmiyo veya halletmeye mecbur olduğu işler çıkıyo Neyse ki sizler sayesinde olumlu dönüşler aldım tekrar tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…