- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
Ben varım. Aşırı ağır mobilya taşıdık eşimle. Hatta hayatımda o kadar ağır bir şey kaldırmamıştım. 3. Hafta civarıydı bir şey olmadı. Sonradan kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettimSelam arkadaşlar.. konu başlığından anlayacağınız üzere, acaba aranızda ev temizliği (koltuk itmek gibi, Tuvaleti yıkamak gibi) veya o ay ağır kaldırdıktan sonra hamile kaldığını öğrenen var mı? Ve herhangi bir sorun olmuş muydu? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler ☺
Benim eşimde varikiosel ameliyatı oldu bende ondandır diye düşündüm ama nasip olmayınca olmuyorAmin inşallah canım benimde eşimde sorun var varikosel ameliyatı oldu geldiği gibi hamile kaldım ondandır diye düşünüyorum sonrasında yine Bi gebeliğim oluştu ama kanda ultrasomda yoktu sadece evdeki testlerde çıkıp kayboluyordu üstüne adette gördüm tamamen aklımdan çıkmıştı sonra taşındık ağır kaldırdım falan sancim vardı ama azıcık zorlandığımi sandım sabah bide baktım bebek düştü doktorlar anlam veremedi sayılmadı ama bebekti bir çok şeyi oluşmuştu yani nasip olmadıktan sonra hamile kalsan da aynı kalmasan da şimdi de aşılamaya basliycam sıfırdan rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın
Büyük ihtimalle ondandır bunlar tesadüf olamazBenim eşimde varikiosel ameliyatı oldu bende ondandır diye düşündüm ama nasip olmayınca olmuyor
Olabilir canım inşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımızaBüyük ihtimalle ondandır bunlar tesadüf olamaz
Geçmiş olsunBen varım. Aşırı ağır mobilya taşıdık eşimle. Hatta hayatımda o kadar ağır bir şey kaldırmamıştım. 3. Hafta civarıydı bir şey olmadı. Sonradan kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettim
Maşallah o zaman hamileliğiniz baya iyi geçmiş sağlık açısından yaniKz ben hamileyken yapmak zorunda kaldm onları.. Cam sil halı sil kaldr masaları kaldr falan fişman
Belini zorlamazsan koltuk itmek ve tuvalet yıkamak ağır iş mi ? Ben hep yaptım hâlâ da yapıyorum. Dikkat etmek lazım tabi beli incitmemek lazım ama bu işleri yapmaktan bişe olmaz pamuk ipliğine mi bağlı bebek:)Selam arkadaşlar.. konu başlığından anlayacağınız üzere, acaba aranızda ev temizliği (koltuk itmek gibi, Tuvaleti yıkamak gibi) veya o ay ağır kaldırdıktan sonra hamile kaldığını öğrenen var mı? Ve herhangi bir sorun olmuş muydu? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler ☺
O konulardan öyle çok şükür ama 33b haftamda preeklampsi yüzünden acil sezeryana alındımMaşallah o zaman hamileliğiniz baya iyi geçmiş sağlık açısından yani
ben, hem de 8 haftalıkken farkettim çünkü adet düzensizliğim vardıSelam arkadaşlar.. konu başlığından anlayacağınız üzere, acaba aranızda ev temizliği (koltuk itmek gibi, Tuvaleti yıkamak gibi) veya o ay ağır kaldırdıktan sonra hamile kaldığını öğrenen var mı? Ve herhangi bir sorun olmuş muydu? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler ☺
Aynen haklısınızAğır iş yapmamıştım ama bol bol spor yapmıştım ağırlıklarla squat, koşu vs çok hareketliydim hiç bı sorun olmadı şükür ☺ Rabbim koruyor bence
Her şey yolunda olsun da gerisi önemli değilBen koltuklarım çok agır o hafta hem kaldırıp sildim hem perde yıkadım astım boyum da 1,60
Yok ben onları örnek olarak verdimBelini zorlamazsan koltuk itmek ve tuvalet yıkamak ağır iş mi ? Ben hep yaptım hâlâ da yapıyorum. Dikkat etmek lazım tabi beli incitmemek lazım ama bu işleri yapmaktan bişe olmaz pamuk ipliğine mi bağlı bebek:)
Amin canım inşallahHer şey yolunda olsun da gerisi önemli değilrabbim sağlıkla kavuştursun yavrunuzla sizi
İnşAllah canım amin.Yok ben onları örnek olarak verdiminşaat tozu temizlendi de haliyle yerde ki badanaları kazı, yerleri 5 tur sil, mutfak dolapları sil, banyoları yıka, kapı-pencere, kaloriferler sonra yerleşicek eşyalar ağır kaldırmaca olunca insanın aklına pek iyi şeyler gelmiyo ama her şey yolundaysa Maşallah diyelim hep böyle olsun
Evet çok haklısın sen bilene kadar Allah korurmuş öğrendikten sonra sana emanetmişİnşAllah canım amin.
Hep şöyle derler hamile olduğunu bilmiyosan yani o kadar erkense gebelik, bişe olmaz. Sorumlu da değilsin ama adetinden bigün bile geçse düzenliyse adetin bebek şüphesi oluşur ve dikkat etmen gerekir. Ben ilk gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyordum oruç tuttum temizlik yaptım ve kalabalık misafir ağırladım çok yorulmuştum hamile olduğumu bilmiyordum ama bişe olmadı işten kaynaklı.
İnsan kendini bilir sen yine de çok aşırı yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?