Ağır İmtihanlar

Teşekkür ederim, tekrardan psikologa gitmeyi düşünüyorum bende ama ücretleri çok yüksek

Bu kadar zor şartlarınıza rağmen tebrik ederim sizi çok güzel bir bölüm okuyorsunuz. Daha hayatınızın başındasınız. Yaşadıklarınıza rağmen hayatta başardıklarınıza bakın. Ne güzel diş hekimi olacaksınız. Tedavi şansınız var mı bilmiyorum? Ama işinizi yapmanıza engel değil. Çok güzel yerlere gelirsiniz eminim. Kendinize güzel bir hayat kuracaksınız. İşinize başlayınca her şey rayına girecek. Yeter ki vazgeçmeyin. Onca şeyin üstesinden gelmişsiniz. Kendinizi sevin. Hayat güzel insanlar çıkarsın karşınıza. Kendinizle gurur duyun. Hepimiz yalnızız aslında bu hayatta. Aşk şans işi. İnşallah onu da çıkarır karşınıza Rabbim. Yolunuz önünüz açık olsun

Emdr terapisi nedir, psikologlar mi yapıyor
Çok yerde duyuyorum ama nasıl guvenebilecegimiz bir yer buluruz
Psikologların hepsi yapıyor. Psikiyatri yapıyor mu bilmiyorum ama ben psikoloğumdan çok fayda görmüştüm. En kaba tabiriyle yaşadığınız bir travmaya karşı duyarsızlaşana kadar onu konuşuyorsunuz. Başta insanı çok üzüyor ama sona geldiğinizde artık yük olmuyor garip bir tedavi yöntemi ama aynı zamanda müthiş

Ne güzel meslegın var. Şimdi nasıl ayagın. Kaç kadın evınde neler yaşıyor ve mesleklerı yok. Hepımızın travmaları var yalnız deılsın. Ama yaşamak zorundayız. Okulunu bıtır ve ayrı eve çık. Sonra kendını sev

Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için sakat köpek en hafifi diyebilirim daha rezil cümleler de ediyorlar bana .Ben çok incindim her konuda hayatta çok çok üzüldüm dediğiniz gibi hayatın verdiklerine odaklanmak daha iyi gelecektir

Çalışıp para kazanmaya, onlardan bağımsız olmaya başlayınca size ağır gelen şeyler bir anda hafifleyecek inşallah. Suna dikkat edin, sizin aile boşluğunuz var ve bunu kullanmak isteyen erkekler olacaktır. İyi gözlem yapın. Birileri beni sevsin diye asla taviz vermeyin.

Şimdi ayağım çok daha iyi 19 yaşına kadar ben hiç yuruyemedim tam olarak malesef hem fiziksel acı çektim hemde her yerde yürüyüşumun taklidini yapıp güldü insanlar

Çok çok önemli birşeyi gözden kaçırıyorsunuz. Çocukluk travmaları olan bir çok kişi, veya yaşadıklarınızınyalayan bir çok kişi hata üstüne hata yaparak hayatını mahvetmiş oluyor. Ama Siz bir çok kişinin ah keşke diyeceği bir bölüme girmeyi başarmış ve hayatınız için en önemli konusu sayılabilecek ariyer komusunu en doğru şekilde halletmişsiniz. Bu sizi çok güçlü yapacak,, kendinize yetecek ve kimseye eyvallahı olmadan yaşayabilecek biri yapacak sizi. Allahın, izniyle kimseye muhtaç olmadan, ne yapmak, nerede yaşamak, nasıl yaşamak isterseniz yapma şansınız olacak. Sizi üzen insanları çekmek zorunda değilsiniz. Demek ki, zeki, doğeu düşünen, ayakları aslında yere sağlam basan biri olmuşsunuz onca şeyin içinde. Bunu başarmak bile zor ve çok önemlidir. Ayrıca
İnsanların bize söyledikleri herhangi bir şey bizi öyle yapmıyorki. Ama sevdiklerimizden kötü sözler duymak elbette çok yaralayıcı. Ben artık yok saymayı öğrenip leni hayatıma odakşanatak çok, hafifledim mesela. Bir de zorbalığa uğramak için, bir eksikliğimiz farklılığımız olmasına da gerek yok malesef. Yapmak isteyen bir bahane buluyor. Size kötü davrananlara vereceğiniz en iyi cevap, ve en büyük ceza, güçlü durmak, hayatınoza odakşanmak, hayatınızı doya doya mutşu yaşamak. İnanın kötülük düşüneni dövseniz bu kadar acıtmaz. Derim bir nefes alıp, size ait olan herşeyi sevin ve güçlü bir şekilde ayağa kalkıp yaşayın doya doya. Sizi çok takdir ettim. Daha da güzel olacak eminim hayatınız. Yaşayın doya doya hayatın tekrarı yok

Şimdi ayağım çok daha iyi 19 yaşına kadar ben hiç yuruyemedim tam olarak malesef hem fiziksel acı çektim hemde her yerde yürüyüşumun taklidini yapıp güldü insanlar
Kendılerıne baksın onlar. Gülsünler. Napalım. Sen sanıonmu sadece sen yaşıosun zorluk. Hepımızın travması var. Bunlar bahane. Paranı kazan daha çok terapıye gıt yaralarını kemdın sar. Sonra mutlu ol. Kımse prenses gıbı buyumedı malesef

Ooo seninkinden daha beteri var benim arkamda ama umudumu kaybetmedim. Senin ki geride bıraktıkları değil gelecekten beklentilerin hayallerin.

Çocukluk ilk gençlik yılları zaten en güzel yıllar olmuyor çoğu kişi için. O yıllarda hiçbir şey senin elinde değil, hep birilerine muhtaçsın, birseyleri değiştirme gücün yok. Nasıl bir ortama doğduysan o şartlarda yaşıyorsun. Bence 25 30'dan sonrası güzel. Kendi ekonomik özgürlüğün olacak, istediğin şehre gidip kendine hayat kurabilirsin, eskiden yaşadıkları için terapi alıp kendini iyileştirme yoluna gidebilirsin.
Konu sahibi daha yolun başındasın, sorunlu ailen, kötü yetiştirilmiş okul arkadaşların yüzünden hayata küsme sakın.

Teşekkür ederim üniversite sınavına çok çalışmıştım yaşadığım tüm acılara rağmen sabahlara kadar bir çalışıp bir agliyordum tek başarım hayattaki diş hekimliği kazanmak ,5 ay sonra mezun oluyorum hayalini kurduğum şeyleri gerçekleştirmek için gerekli parayi kazanabileceğim ama artık çok geç kaldihimi düşünüyorum yani bu kadar çok acidan sonra

Daha 23 yaşındasn maşallah sana ki çok parlak bı gelecek de seni bekliyor.. dış hekimliği çok güzel bı meslek bı sure devlette Çalşrsn maddi olarak kendini toparlaynca özel bı klinik acarsn belki senin yerinde olsam onlara inat hayatımı çok iyi bir konuma getirip hepsini siler atardm buna anne baban abin ablan dahil. İçine doğdun diye kimse sevmediği insanları bir ömür çekmek zorunda değil insan olsalarms zamanında. Bir insana abisi ablası eziyet edyoken bı anne karışıp el atmyosa oda anne olmaz benim gözümde. Hamileyim Allah nasip ederde sağlıkla evladımı dünyaya getirrsem kardesi de olsun çok iyi istyrm ama hiçbirini diğerine asla ezdirmem. Yazık zor bir hayat yasamssn ama sakın vazgeçme 23 yaş nedir ki hayat 30dan sonra baslyor ye ic paranın keyfini sür gez toz yasadgn tüm kötü şeyleri geride bırak

Yalnızca okulu bitirmeye odaklan ve ekonomik özgürlüğünü elde et. Ailenden uzaklaş ve imkanın olduğunda sen de onlara köpek (sana sakat köpek dedikleri içi, köpeklerden özür diliyorum.) muamelesi yap. Sakın acıma. Nefret biriktirmeden hakettikleriyle onları başbaşa bırak.

Bazılarının da hayatı o kadar çok güzel ki çocukluk olsun gençlik olsun hiç benim gibi değil benim hiçbir istediğim olmadi ailem beni zorla tesettüre sokmak için ellerinden geleni yaptılar hiçbir zaman beni olduğum gibi kabul etmediler

Sen en kötü şeylere sabretmissin belki bundan sonra hayatın çok güzel olacak.meslegin güzel atanırsin ailenden çok uzaklara git.ben olsam yurtdisina giderdim master yapardım. Oraya yerlesirdim

Sana kendimden örnek vereyim. Burnum öyle böyle eğri değil. Lazları görsen öper başına koyarsın. Onkadar çok dalga geçtiler ki. Parasız dim.hep arkadaşlarımın yediği tost lari uzaktan izlerdim. Liseden başlayıp okuduğum 5 üniversite boyunca hek çalıştım. 1 kez bile kafeye gitmedim
Kafede saati 1.5 TL ye çalıştım. O adisyon a numarasını yazan mi ararsın, ahlaksız şeyler söyleyen mi...
Atanamadım.8 kez hemde. Birgun boynuma gecridim ilmegi. Dedim, napiyorum ben.hayat herseye rağmen guEl . Sabret, bekle. Hem hesabını nasıl vereceksin.
Sonra Allahin işi 6 ay içinde tayini çıktı.esimle tanıştım.

Demem o ki, hayat çok güzel. Kimseye aldanma.onlar kötü kalpleriyle kalsınlar. Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibiyse, ahirette boğazına yapısacağını birileri var. Ve sen şanslısın. Rabbım seni seviyor.
Namaza başla ayrica
Beni namaz kurtardı. Kötü düşüncelerim uçtu gitti.

Burda herkes derdini dökse kimbilir ne dertler çıkacak ortaya , en kötüsü sizinki gibi geliyor şuan ben de bir rahatsızlık geçirmiştim aynen bu şekilde sadece benim başıma gelmiş gibi düşünüyordum, sonra bir baktım ki ne dertler var ne dertler, benimki bir yağmur tanesiymiş, ne güzel okumuş güzel bir üni kazanmışsın, mücadeleni bırakma, psikolojik yardım almaya devam et mesleğe geçince de seni ne mutlu ediyorsa nasıl huzur buluyorsan öyle bir düzen kur , hiç yürüyemeyen, göremeyen yatalak insanlar var , seni çok iyi anladım ama lütfen en kötüsü benimki deme , imtihan dünyası burası herkesin imtihanı kendine ağır, rabbim kolay etsin inşallah imtihanlarımızı..

Canımmm kocaman sarılmak geldi içimden sana Geçmişi kabul et affet ve yeniden doğmuş gibi yaşa bu hayatı , o kadar güzel kapılar açılacak ki sana sen kendini sev inan ki kan bağı hiçbir şey güzel insanlarla karşılaşmanı dilerim sana aile gibi hissettirecek yuva gibi hissettirecek kişilerle karşılaş insallah Sen değerlisin lütfen değersiz insanların yaptıklarını geride bırak yepyeni bir hayata başla , ilk sırada ekonomik özgürlüğün olsun

Asıl hayat şimdi başlıyor senin için onları boş ver yoluna bak
Belki ameliyatla falan duzelme olur onları araştır
Her aile iyi aile degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…