- 30 Temmuz 2022
- 158
- 40
- 18
- 25
- Konu Sahibi hayattmavisi
-
Bana da herşeye çok geç kalmışım gibi geliyorhayatın daha çok çok basindasiniz
okulu bitirip para kazanın asıl hayatınız ondan sonra başlayacak
23 yaşında mi ?Bana da herşeye çok geç kalmışım gibi geliyor
O kadar acıdan sonra artık yaşamanın önemi yok gibi geliyorGüzelim onların kalbi sakatmış. Ne ciddiye alıyorsun onları. Hayatın ve sen önemli. Şimdi kalk ve silkelen sen senin için değerlisin kendini sev yeterli başkasının sevgisine neden ihtiyacı duymasın ki. Kendin için giyin ye iç süslen sktiret onları değerimi yaa! Gereğinden fazla değer vermişsin sen onlara farkına var
Teşekkür ederim.Kesinlikle geç değil. Herkes ailesinde Bi takım şeyler yaşıyor. Kabul sizinki biraz daha ağır olmuş. Ama siz guclusunuZ. Çok guzel bir bölümde okuyorsun. Bu bölümü kazanman bile daha çok şey yapabileceginin göstergesi. Silkelen ve hayata bir kere geldiğini hep dusun.. Başı kötü başladı diye ortası ve sonuda kötü olacak diye birsey yok. O zaman çocuktun elinden birsey gelmiyodu. Ama artık Bi yetişkinsin. Kendini mutlu edecek adımları at
Savaşacak gücüm kalmadıElbetteki kolay şeyler değil. Ama kendin için savaşmalısın
Etrafindaki insanlarin insansizlaşmalari hayatini etkilemesin. Evet ailenin kotu olmasi insani bir hayli depresyona sokar ama bak ne guzel okuyorsun. Ilerde parani kazanir onlardan uzakta da hayat kura bilirsin kendine. Yaşamanin neden anlami olmasin ki? Inan hepimiz çok zorluklar çekdik. Ben bir keresinde Allahim ben kendime birsey yapamam nolur benim uykudayken al canimi dedigimi hatirliyorum. Ama geçti. Hayat sinavlarla dolu. Dişaridan herkes mutlu gozukse de hepimiz çabaliyoruz. Lutfen sakin ol ve kendini sev. Sakat kelimesini diline getirme. Sana oyle muamele edenleri de aldirma. Etrafimiz pislik dolu. Şimdi onlari mi takalim?İyi günler önceki konularımdan beni tanırsınız .Ben 23 yaşındayım diş hekimliği son sınıfım dünde konu açmıştım bugün hayatımı anlatacağım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sadece çok çok üzgünüm yani hiç olmaması gereken bir hayatmiş benimki gibi .Benim anne rahmine dustugum anda imtihanim başlamış annem beni düşürmek için ilaç içmiş ve o ilaçlar sağlığımı çok etkilemiş ayağim doğuştan eğriydi yuruyemiyordum tam 19 yaşına kadar.Ben hiç istenmeyen bir cocukmuşum ne annem sevdi beni ne ablam ne abim nede diğer büyükler kimseye birşey yapmadığım halde ablam abim sakat köpek diyip benimle dalga geçiyordu eşek kadar da dayak yiyordum onlardan ablam ve abimin maskarasiydim sürekli aşağilanma sürekli dalga gecilme ezilme dayak ve annem beni hiç ama hiç korumuyordu.Kucucuk bir çocuk en güvenli sandığı yerde evde bunları yaşıyordu .Hep korkak çekingen pisirik urkektim daha sonra okul hayatımda çok çok kötü geçti herkes sakat olusumla dalga geçiyordu lisede bu baskılardan yaşadığım zorbaliklardan majör depresyon geçirdim uzun yıllardır antidepresan kullanıyorum .Psikoga da gittim bir süre sonra maddi durumdan bırakmak zorunda kaldım.
Evet şuan iyi bir bölümde okuyorum ama artık hayatım yasamanin benim için bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü çok acı çektim hayatta burda yazamayacak kadar çok ve bambaşka şeyler en güzel yıllarım çocukluğum gençliğim gitti ellerimden artık hayallerimin gerçek olmasının hiçbir önemi yok gibi hissediyorum.Ne aşktan güldü yüzüm ne aileden hayata 10-0 geride başlamışım zaten .
Emdr terapisi nedir, psikologlar mi yapıyorAh güzel kardeşim ah bir bilsen yalnız olmadığını. Her birimizin ne acı hikayelerine rağmen ne kadar güçlü olmak zorunda olduğumuzu. Sevmeyi bilmeyenden sevgi beklemenin sadece bizi yıprattığını. Anne baba bile olsa ne kadar bencil olabilecekleriyle bir yüzleşsen. Ben 29 yaşımda yüzleştim öyle düşün. Bize layık görüleni değil bizim kendimize layık gördüğümüz hayatı inşa edecek güce sahibiz. Düştükçe bunu öğretti hayat. Sana tavsiyem EMDR terapisi al. Ben öyle başa çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?