• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır bir esya tasirken kan geliyor

Amine Sahra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
27
9
1
31
Belki başına gelen vardır. Ben bir kaç yıldır eşya taşırken özellikle ağır eşyalardan bahsediyorum ne zaman taşısam lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda kan lekesi görüyorum ama az miktarda veya spor yapsam geliyor. Sizce nedeni ne olabilir? Bu durumda jinekolojiye de gorunemiyorum korona vakaları çok arttı. Bana yardımcı olabilecek var mı?

Ozel doktora gıdın
Bunun sebebı ıdrar kesesını sarkıtırsınız zamanla
Ya da Gobek dusmesı olur
Bır cok sebebı var
Lutfen agır kaldırmayın
Doktorar gıdıp bı kontrol ettırın cınku bu ıkınma ve zorlamayla mesaneyede zarar verırsınız
Sevgıler ♥️

Belki başına gelen vardır. Ben bir kaç yıldır eşya taşırken özellikle ağır eşyalardan bahsediyorum ne zaman taşısam lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda kan lekesi görüyorum ama az miktarda veya spor yapsam geliyor. Sizce nedeni ne olabilir? Bu durumda jinekolojiye de gorunemiyorum korona vakaları çok arttı. Bana yardımcı olabilecek var mı?
Ankaradaysanız gökcen erdoğan ya da aslıhan hocayo onerırım

Çok tesekkurler
Ozel doktora gıdın
Bunun sebebı ıdrar kesesını sarkıtırsınız zamanla
Ya da Gobek dusmesı olur
Bır cok sebebı var
Lutfen agır kaldırmayın
Doktorar gıdıp bı kontrol ettırın cınku bu ıkınma ve zorlamayla mesaneyede zarar verırsınız
Sevgıler ♥

Benim cevremde hic gormedim ama lutfen ihmal etmeyin en kisa zamanda bi doktora gorunun durduk yere kan gelmez o bolgeden bu surecte agir birsey de kaldirmayin zorlamayin gecmis olsun

Back