- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
Gecen Gun Nst Ye Girdim Sancilarim çikti Azda Olsa Alttan Bakmak Istedi Baktirmadim çünkü Normal Istemiyorum.cuma Kontrole Gittim 36 Haftalikken Alicak Beni Sezeryana 3 Haftan Kaldi Yavas Yavas Korkmaya Basladim.dunden Beride Sancim çogaldi Sanki.gerci Herkez Ay Sancisi Diyor Ama Yinede çok Sancim Gelip Normal Doguma Alcaklarmiş Gibi Geliyor Bana
CANIM BENİM 32. HAFTANDAMI BAŞLADI SANCILARIN AYYY SEZERYAN OLUNCA 35. HAFTADAMI ALIOLAR.kafamçokkarıştı ANEMMMM BEN DAHA VAR SANIODUM :1no2: PEKİ BU SANCILAR NASIL SANCILAR BANADA SÖLE NE GİBİ NASIL HİSSEDİOSUN NEYE BENZİO yerimseniben ARAMIZDA AZBİ HAFTACIK VARYA ONDAN SORUORUM SANA BÖLEE
Ya Bana Bu Dediğin Ne Zaman Oluo Biliomusun ayıp kaçıcak amailişkiden sonra bazen yürüyemicek kadar sanki açagıdaymış gibi bide böle gerilio yanma gibi bi histe oluo anlam veremiorum ama herzaman deil bazen oluo doktoruma sormayada çekiniorum bu zamana kadar böle bişi olmamıştı hiç
herşey olacağına varır stres yapma..azıcık kalmış işte 36 hafta dolunca alıyolar sezeryanla.arkadaşımında çok sancısı vardı onun ilk bbeği sezeyan diye doktor ona erken doğumu önleyici ilaç verdi.tam 36 haftalık olunca aldı bebişi .sana verdimi sancıların için bişey ...
inş. hayırlısıyla alırsın canım bebişini kucagına,normal olacak diye korkup kendini strese sokma,içini ferah tutmaya calıs...
tuanacım bu arada Allah bağışlasın bebeğin çok tatlı maaşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?