- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
aha bi minik bebek daha gelio hayirlisiyla gelsin korkma canim dua et allahim buyukl ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben 34 haftayı bıtırıyorum daha hıc nst ye gırmedım hangı haftadan sonra gırılıyor?benımde son gunlerde karnımda belımde sancılar olusuyor bıde sureklı cısım var adım atsam ıdrarımı tutamayacakmısım gıbı oluyorum bazen.5 dakkada bı tuwaletteyım.
canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde hayırlısıyla bebeğin.bide bişey sorcam daha öncede sormuştum ama sen görmemiştin.amasyada hangi dr a gidiyosun merak ettim.bizden başka amasyalı yokta burda.memnunmusun dr undan diye sorcaktım.gerçi burda muaynanesi olan tüm dr lar devletteki dr lar ama....
sibel nasılsın canım....
canım hayırlısı olsun korkma bişeden rabbım herseyı bılır kılosunuda takma benım oğlumda az kıloda doğdu erken doğumd aolmadı ama suan oyle hızlı kılo alıyokı herseyın hayırlısı olsun senın için:1hug:
canım 2 gündür yoktum ben yeni gördüm msjını.benim dr um fatma beyazıt.şifaya gidiyorum ben ama oda devlettede çalışıyorcnm ben sana cvp yazmıştım benım dr ali akkoyunlu ya senınkı kım
tuanacım bu arada Allah bağışlasın bebeğin çok tatlı maaşllah