Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Aggelos'un mobilyaları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

AGGELOS

Şans Meleğim Gel Bebeğim
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
203
1
allah iyi günlerde oturmak nasip etsin işallah
iyi günlerde kullanın

oo hepside muhtesem cok begendim allh agzinizin tadini bozmasin ins bi ömür boyu mutluluklar

hepside cok şık cok modern cok süslü allahım sağlıkla huzurla hep mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. a.s.

canım çok güzel tarzımız benziyor köşe koltuk takımı aynısı fakat renklerde oynama yaptık güle güle sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kullan

çok güzelmiş herşeyin güle güle kullan canım sorması ayıp markaları nerden aldınız opuyorumnanaktan

mükemmel ötesiiii.... ay evlenesim geldi valla :) gerçekten cnm, süperler hepsi, çooook zevklisin. bu kadar itinayla seçilen mobilyalarınız, birbirinizin üstüne titrediğinizi gösteriyor. çoook mutlu olursunuz inşallah. ee yakında bebek odasını da bekleriz artık:)

Bende siyah beyazın uyumunu cok severim..güle güle kullan cnm güzel bir seçim olmuş :)

beğenmenize sevindim Allah herkese nasip etsin inşallah ve herkese geçim ver:asigim:sin

gerçekten muhteşem hepsi birbiriyle uyumlu olmuş nazar değmesin mutluluğunuz daim olsun

Canım yatak odan,yemek odan ve tv üniten kızım için alınanlardan gerçekten çok güzel,bunlar için perde ve halı olarak ne renk ve desen düşünüyorsun sakıncası yoksa sorabilirmiyim.Allah iyigünlerde kullanmaknasip etsin inş...

Teşşekür ederim kızınızda iyi günlerde kullanır umarım hayırlı olsun ....perde siparişi verildi yine aynı tonlarda olucak örneğin sadece salonu söyliyeyim altta stor güneşlik üzerinde siyah beyaz ve çokk azz gümüş desenli tül perde yanlarda da sadece siyah japon perde olacak japonların üzerinde de 3 sıra şeklinde aynı renk tonlarında boydan boncuk olacak salon ve yemek odaı aynı olacak ama yatak odası farklı olacak oraya japon perde yerine fon perde kullanılacak bilginizze efenenim :)

hazır olduğunda eklerim resimlerini :)

Mobilyaların çok güzel ama bana siyah beyaz hep göz yorucu gelmiştir
iyi günlerde kullanın mutluluklar a.s.

canım herşey çok güzel
yemek odana ünitene konsoluna falan bayıldım
beyaz bi evde favorim zaten
güle güle kullan

hepsi birbirinden harika ve son çizgileri yansıtıyor. güle güle kullan canım. darısı başıma =)

canım Allah gönlüne göre versin..hepsi çok güzeller...
ama ben herşey aynı renk olduğunda boğuluyorum...muhakkak hareketlendirmelisin bence, çünkü siyah beyaz katalog gibi, biraz sıcaklık lazım...
Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…