• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağdaya kendimi nasıl alıştırabilirim?

gulay92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
63
0
36
Rize
merhaba kızlar
bi konuda yardım istiyorum of nasılda sölücem bilmiyorum :) ben hep ergenlikten bu yana tüylerimi kökten almayan şeylerle aldım.bu ara bacaklar koltuk altı felan ağdaya zar zorda olsa geçebildim. ama bikini bölgesine geçemiyorum bi türlü malesef. ve yakındada allah nasip ederse evleniyorum kendimi alıştırmak istiyorum ağdaya anlarsınız işte ama bi türlü olmuyor bana önere bilceğiniz bi yöntem yada bişey var mı ?

kendin yapma bi kuaföre veya ağda salonuna git. o ara öyle utanıyosunki acı falan kalmıyor. ve senin evde yapacağın gibi uzun sürmez 5 dakikada hazırsın.

merhaba kızlar
bi konuda yardım istiyorum of nasılda sölücem bilmiyorum :) ben hep ergenlikten bu yana tüylerimi kökten almayan şeylerle aldım.bu ara bacaklar koltuk altı felan ağdaya zar zorda olsa geçebildim. ama bikini bölgesine geçemiyorum bi türlü malesef. ve yakındada allah nasip ederse evleniyorum kendimi alıştırmak istiyorum ağdaya anlarsınız işte ama bi türlü olmuyor bana önere bilceğiniz bi yöntem yada bişey var mı ?

Sıkacaksınız dişinizi,kapatacaksınız gözünü olacak.
Daha önce hiç sir,ağda yapılmadıysa güzellik salonuna gitmenizi tavsiye ederim.
Hem çok çabuk yapıyorlar hem de elinizi hiç bulaştırmayın derim.

merhaba kızlar

Ben küçüklüğümden beri hep ağda yapıyorum daha doğrusu annem yapıyo. senin korkun eğer acımasıysa bişey önerebilirm. emla diye bi ilaç var o bölgeye sürüyosn 45 dk 1 saat kadar bekledikten sonra o tüyleri alırken hiçç bişey hissetmiyosunn çok güzel harika bişey ben 2 3 senedir bu şekilde kullanıyorum hiç canım yanmıyor :)

Ağdayı sen kendin mi yapmaya çalışıyorsun..Kuaförler daha deneyimli oldukları için acıda azalıyor bende evlenmeden önce kendim yapıyordum hem zamanımı alıyor hemde istediğim gibi olmuyordu...Evlenmeden önce mecburen gitmek zorunda kaldım düğün telaşı sırasında vakit bulamadığım için ilk sefer acıyor doğru ama daha sonra alışıyor cildin...Kuaföre git derim...

bide burada kesinlikle sor soruştur arkadaşlarının tanıdıklarının tavsiye ettiği temiz biryere git. hijyen çok önemli.

epilasyon yaptırmayıda deneyebilirsin 7-8 seanstan sonra artık kıl tüy derdn kalmaz.ama buna zamanın yoksada kuaförsalonları doğru yer üstelik senin 1 saatte yapamadığını onlar 5 dakikada yapıyor

arkadaşın dediği gibi ilk 3-5 defa emla kremle uyuşturup alabilirsin zaten daha sonra alışıyorsun tüyler de zayıflıyor sadece ağdayla alırsın

Back