Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karınca yumurtası yağının azalttığını duydum ama denemedim başka bişey kullanıyorum şu anda
Gerçekten mi,nasıl deniyorlar ki onların cildi bizim gibi değil ama¿ :26:e bizim kullandığımız çoğu kozmetikler de hayvanlar üzerinde deneniyor malesef canım :26:
zararı var mı etkisi ne gibisinden deniyorlar. hatta bunun için çalışmalar yapılıyor hayvanlar üzerinde denenmesin diye ama kullandıklarımızın çoğu bu şekilde test ediliyorGerçekten mi,nasıl deniyorlar ki onların cildi bizim gibi değil ama¿ :26:
karınca yumurtası yağının azalttığını duydum ama denemedim başka bişey kullanıyorum şu anda
capilex kullanıyorum yaklaşık 10 gündür. normalde 2 günde bıyık tüylerim çıkardı daha yeni çıkmaya başladı hiç belli olmuyor.kaşlarıma ve dudak üstüne sürdüm şimdilik çok memnunum yanimerhaba canım ne kullanıyorsun sen şuan etkisi nasıl?
capilex kullanıyorum yaklaşık 10 gündür. normalde 2 günde bıyık tüylerim çıkardı daha yeni çıkmaya başladı hiç belli olmuyor.kaşlarıma ve dudak üstüne sürdüm şimdilik çok memnunum yani
kolonya işe yarıyormuş işte ucuz hem de