• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağdadan sonra tüyleri azaltmaya yardımcı yağ var mı ?

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar ağdadan sonra tüylerin geç çıkmasını sağlayan ya da tüy azaltmaya yardımcı olan yağ var mı acaba ??:26:

karınca yumurtası yağının azalttığını duydum ama denemedim başka bişey kullanıyorum şu anda

karınca yumurtası yağının azalttığını duydum ama denemedim başka bişey kullanıyorum şu anda

Karınca yağı kardeşim kullandı , işe de yaramış ama onun için bir sürü karınca öldürüyorlar diye kullanmayı bıraktı.Şahsen ben de cesaret edemiyorum yazık o kadar karıncaya 2 damla yağ için :50:

Son düzenleme:
e bizim kullandığımız çoğu kozmetikler de hayvanlar üzerinde deneniyor malesef canım :26:

Gerçekten mi,nasıl deniyorlar ki onların cildi bizim gibi değil ama¿ :26:
zararı var mı etkisi ne gibisinden deniyorlar. hatta bunun için çalışmalar yapılıyor hayvanlar üzerinde denenmesin diye ama kullandıklarımızın çoğu bu şekilde test ediliyor

Kızlar ben bu karınca yumurtası yağına inanmıyorum. Standlarda her yerde yüzlerce var karıncanın yumurtası ne kadar olsun ki bi de bu kadar yağ çıksın :50: Ayrıca gerçek olanları da büyük bi canilik. Makyaj malzemelerinin hayvanlar üzerinde denenmesi de aynı şekilde :50:

merhaba canım ne kullanıyorsun sen şuan etkisi nasıl? :9:
capilex kullanıyorum yaklaşık 10 gündür. normalde 2 günde bıyık tüylerim çıkardı daha yeni çıkmaya başladı hiç belli olmuyor.kaşlarıma ve dudak üstüne sürdüm şimdilik çok memnunum yani :21:

capilex kullanıyorum yaklaşık 10 gündür. normalde 2 günde bıyık tüylerim çıkardı daha yeni çıkmaya başladı hiç belli olmuyor.kaşlarıma ve dudak üstüne sürdüm şimdilik çok memnunum yani :21:

Senin adına sevindim canım. ben capilexi aradım ama bulamadım artık üretilmiyor falan dediler kullanan yorumları burda okuyup almaya karar vermiştim.
Bende Dermonox aldım henüz çok yeni 4 gündür kullanıyorum yüzüme kullanıyorum biraz yakıyor iğneliden kalma yaralar var ondan sanırım.
İnşallah güzel sonuçlar alırız.

onu bende duymuştumm ama küçükken yani bebekken yapılırsa daha yeni oluşmaya başladığı için çıkmıyormuş şimdi bir faydası olur mu bilemem denemekte fayda var.

Back