• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağdadan Sonra Kaşıntı Ve Sivilcelenme

essen

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
41
6
286
43
İstanbul
kızler lütfen yardım edin 10 gün önce kollarımı aldım sirli ağdayla daha önce de oldu ama dayanamıycam artık kollarımda bilekten omzuma kadar sivilceler çıktı bir sürü şey sürdüm ama çare olmadı. tüyler çıkmaya başladığı için kaşintı ve sivilce oluyor yani küçük küçük batıklar aslında tüyler tamamen çıkıp uzayana kadar olacak galiba lütfen bana bu sivilcelenmeyi gidercek bir krem ya da be bileyim bi çare yazın lüfen hepinizi öpüyorum.şimdiden teşekkürlerÇok üzgünüm çoook

acnelyse-tretin ya lütfen bilen biri yazsın nette böyle bir cilt soyucu var böyle bir şey kullansam ne olur bir cevap ya çok zor olmasa gerek:(

bu ürünleri kullanma canım onlar yüz için cilt soyucular. hem bu yaz ortasında cildini soyarsan güneşten hep lekelenir kolların. ben de kollarımı alıyorum benim de öle küçük küçük sivilce gibi oluyor ama bence pek çözümü yok. iyice keseliyorum banyoda, deniz tuzuyla ovalıyorum sonra güzel nemlendiriyorum bana mısın demiolar valla...sanırım tek çaresi kolları almayı bırakmak ama ona da cesaret edemiyorum açıkçası artık :s

cevap yazdığın için teşekkürler bu çam reçinesine alerji için bi krem falan mutlaka vardır ama doktora gitmek lazım nette bununla ilgili birşey yok zaten heryerde aynı şeyler yazıyor sinirim bozuldu çok neyse daha öncede olmuştu yanlış aldım diye düşünyorduma ama değil kesinlikle alerji .tekrar teşekkürler iyi geceler canım.:tomato:

bende kollarımı aldırmıstım aynen senın dedıgın gibi oldu bı yandan kaşıntı bi yandan sivilceler kafayı yememek elde degil.İlk aldırısımdı benım kuaförüme sordum gecer dedı birazcık azalmıs gıbı görünüyo bugun gözüme :)

Essencim agdadan bir gün önce kollarına nemlendırıcı sur ve agdadan hemen önce bebek pudrası surersen sıvılcelenme azalacaktır.Birde ağda sonrası yaglar var ondan kullan:1hug:

yardım için teşekkürler yani bıyıklarımı ve bacaklarımıda aynı ağdayla alıyorum alerji olmuyor yani anlamadım işte alerjik bir durum mu yoksa başka birşey mi ? nerisona c diye bir krem varmış bunu biliyor musunuz kızar?

alerjik bir durum değildir,ağdadan alerjik bir durum çıkmaz. Ama kol bölgesi hassas bölge ,biraz da ağdanın doğru çekilişiyle alakalı,çekerken deri de hafif havaya kalkıyorsa veya çok fazla hızlı çekiliyorsa,özellkle de ağda henüz çok sıcakken sürülüyorsa budurumlar olası.Ama onun dışında yapacağın pek bir şey yok,sivilceleri de sakın patlatma yoksa iz kalır (:

iltihabı kurutmak için antibiyotik pomad kullanılabilir, eczacıya sorarsanız yardımcı olacaktır. ama geçici bi çözüm bu da, her seferinde antibiyotik kullanmak pek doğru olmayabilir.

ağdadan sonra bebek pudrası sürün. iyi geliyo. ben her ağdadan sonra sürerim . bacak kol yada başka bi yer fark etmez.

canım ben daha önce agdacıda yaptırdım vücuduma.. sir nasıl yapılmıssa tüm vücuduma yayıldı sivilceler.. ve mikrop kaptıgı için olmus.. agır antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ve losyon verdi kadın acayip kaşınıyodu.. bence hemen doktora git dahada yayılabilir yada iltihaplanabilir.. şimdi evde kendim yapıyorum ama temiz yapmak gerek ve hiç bişey olmuyo... sir yaparken kollarıma olsun diğer yerlere olsun önce temizliyorum vücudumu sonra temiz yerde temiz bi şekilde yapıyorum ardından hemen soguk suyla yıkayıp hametan krem yada bepanten sürüyorum.. eskiden hep bepanten sürerdim bu ara hametan var elimde.. ve iide oluyo sivilcellenme yapmıyo...

"bepanten plus" mikrop kapmasını önleyen çeşidi onu kullanmalısın. ben cilt bakımı yaptırdıktan sonra güzellik uzmanı tavsiye etmişti bakımdan sonra kullanmıştım. mikrop kapmasın diye.

kzlar agdada malesef oluyor kollarda alerjı ve çok kaşınıyor bendede oluyor yanı

bendede aynı şey oluyordu fakat makina ile alınca olmadı ayrıca sirdede 2 günden sonra olmuyor galiba temizilikle mi alakalı anlamadım...

Bendede aynı sorun var
sır agda yaptırmaya yenı basladım daha once jılet kullanıyodum hep
artık dedım agda kullanmanın vaktı geldıde gecıo bıle :)
2.kez gıttım 2 gun once agdaya
hala kabarma,kızarma ve sıvılcelenme var
bı kac sefer sonra geçer dedi kız
yenı agda yaptırmaya baslayanlarda oluyoms :/
ama devamlı sıvılcelenme yapanları bılemıorum
bepanthen plus kullandım hıc fayda etmıo ınanın :/

bu sorun bendede var bacaklarım kıllar çıkarken çok kaşınıo ve yanıo acayip dayanamıyorum adeta kılların hepten uzamasını bekliorum ne yapsam fayda etmior

ağdadan sonra bebek pudrası sürün. iyi geliyo. ben her ağdadan sonra sürerim . bacak kol yada başka bi yer fark etmez.

koluma agda yaptım ıkı gun sonra sivilcelenmeye başladı 1 aya yakın oldu nerdeyse gecmedı biraz kızarıklıgı gectı ama ne yapabilirim. fucidin diye bi krem var onu sürüyorum sizce faydası olurmu yardımm edinn cok kötü duruyolarr :(

Back