• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağdadan sonra kan oturması

jeux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
111
1
118
Sakarya
Merhaba kızlar.Bugün koluma ağda yaptırdım daha önce evde yapıyodum ilk kez kuaförde denedim.denemez olaydım.ince derilerimin olduğu yerlerde kılcal damarlar çatlama yaptı ve deri altından kanadı.Halk tabiriyle kan oturdu.Eve gelince buz koydum ama tabi nafile.Başına böyle bi durum gelen var mı ? Gerçekten dayak yemiş gibi kollarım.En azından bayrama kadar geçsin istiyorum bi yöntem bilen varsa söylesin :25:

Bayrama kadar geçer muhakkak içiniz rahat olsun,benim de teyzemin kolları mosmor olmuştu kuaför alınca ama 3-4 güne geçti.

Merhaba kızlar.Bugün koluma ağda yaptırdım daha önce evde yapıyodum ilk kez kuaförde denedim.denemez olaydım.ince derilerimin olduğu yerlerde kılcal damarlar çatlama yaptı ve deri altından kanadı.Halk tabiriyle kan oturdu.Eve gelince buz koydum ama tabi nafile.Başına böyle bi durum gelen var mı ? Gerçekten dayak yemiş gibi kollarım.En azından bayrama kadar geçsin istiyorum bi yöntem bilen varsa söylesin :25:

Benim de baskasina agda yaptirinca morarir her yanim, killar tekrar cikincaya kadar da gecmez :( Tabii herkes ayni degil, umarim seninkisi benimki kadar sürmez.
Ama burdan ögrendigim ve bende morarma olmasini engelleyen bir yol var, pudra. Ben agdadan önce pudraliyorum her yerimi. Hic morarmiyo.

Kızlar peki bende şöyle biirşey sormak istiyoum ağda yapmadan önce o bölgeye uyusması için birşey sürüyor musunuz?
Emla kremi hariç.Özelliklede bikini bölgesi için.

Kızlar peki bende şöyle biirşey sormak istiyoum ağda yapmadan önce o bölgeye uyusması için birşey sürüyor musunuz?
Emla kremi hariç.Özelliklede bikini bölgesi için.

Ben birsey sürmüyorum, zaten bikini bölgesi disinda nerdeyse hic aci hissetmiyorum agda yaparken. Bikini bölgesi icin de pudra iyi diyorlar, daha denemedim.
Dün emla kremin yan etkileri icin eczaciya sordum. "Bence kullanmanda bi sakinca yok" dedi. Hatta ayni icerikte daha ucuz bir krem de önerdi, türkiyede bulunur mu bilmiyorum.
Sali günü zaten kadin doktorumla randevum oldugu icin, almadan bir de ona danisacagim.

Ben birsey sürmüyorum, zaten bikini bölgesi disinda nerdeyse hic aci hissetmiyorum agda yaparken. Bikini bölgesi icin de pudra iyi diyorlar, daha denemedim.
Dün emla kremin yan etkileri icin eczaciya sordum. "Bence kullanmanda bi sakinca yok" dedi. Hatta ayni icerikte daha ucuz bir krem de önerdi, türkiyede bulunur mu bilmiyorum.
Sali günü zaten kadin doktorumla randevum oldugu icin, almadan bir de ona danisacagim.

Evet pudra bende duydum ama toz şeklinde bildiğimiz bebek pudrasımı talk pudra yani.
Nasıl olur ki onunla.
Ayrıca bende sordum eczaneye sakıncası yok dedi ama çok pahalı ya 57 TL :53:
Hangi kremi önerdi adını söyler misin?
Anestol var birde omu ?

Birşey sürmeden nasıl alıyorsun ya ben dayanamıyorum of :31:
Konu sahibi özür dilerim konunu başka yere çektim :17:

Evet pudra bende duydum ama toz şeklinde bildiğimiz bebek pudrasımı talk pudra yani.
Nasıl olur ki onunla.
Ayrıca bende sordum eczaneye sakıncası yok dedi ama çok pahalı ya 57 TL :53:
Hangi kremi önerdi adını söyler misin?
Anestol var birde omu ?

Ben talk pudrasi kullaniyorum. Agda pudrasi diye birsey varmis, baktim ona da icerigi bebek pudrasindan farkli degil.

Kremin ismini bilmiyorum canim simdi, ama lidocain ve prilocain icerdigini biliyorum. Sali doktora da sorduktan sonra tekrar yazarim o kremi, zaten doktor onay verirse hemen almayi planliyorum.

Ben talk pudrasi kullaniyorum. Agda pudrasi diye birsey varmis, baktim ona da icerigi bebek pudrasindan farkli degil.

Kremin ismini bilmiyorum canim simdi, ama lidocain ve prilocain icerdigini biliyorum. Sali doktora da sorduktan sonra tekrar yazarim o kremi, zaten doktor onay verirse hemen almayi planliyorum.

Ağda pudrası diye birşey mi varmış aaa hiç bilmiyordum hemen araştırayım :)
Acıyı azaltıyor mu peki ? Acı azalsın benim için, zaten morarma falan çok olmuyor .. E biliyorsun o bölgede çok acıyor :17:
Pekala dönüş yaparsan sevinirim :)
Cevabını bekliyorum :)

kızlar pudra terleyen bölgeyi kurutsun ağda da o bölgedeki tüylere iyice yapışsın diye sürülüyor

ıslak ya da terli bölgeye ağda sürmeyi denediniz mi hiç?

ağda oradaki tüyleri almaz onun için pudra...

yoksa acıyı azaltma gibi bir durumu yok yani....

:31::31::31::31::31::31::31::31:
Bıktım tüyden!

Birşey sürmeden nasıl alıyorsun ya ben dayanamıyorum of :31:
Konu sahibi özür dilerim konunu başka yere çektim :17:

rica ederim canım :) ben internetten lasonil gel diye bu krem buldum kan oturmasına iyi geliyormuş.gece yatmadan sürdüm uyudum kan dolaşımı da daha düzenli oluyo tabi uyurken biraz iyileşme göstermiş.ama görseniz gerçekten dayak yemiş gibi bi daha da tövbe.15 cm ağda beziyle bi tane kolumu bitirdi ağda bezde üst üste birikince derimi havaya kaldırdı ince damarlar çatladı tabi.siz siz olun ağda yaptırırken bi bezi 3 defadan fazla kullandırtmayın ve de mutlaka yapan kişiye derinizi gerdirmesini söyleyin.

Back