• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağdacıyı değiştirmek

remedioslabelle

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
1.105
2.783
333
geçenlerde acil bir işim vardı ve kendi ağdacım şehir dışında olduğundan başka ağdacıya gittim. ben kaşa çok önem veriyorum, çok tedirgin gittim inceltir mi diye, ama 7 yıllık ağdacımdan çok daha güzel ve daha kalın aldı :) (iki katı da pahalı :P) benim ağdacım da güzel ve kalın alıyordu ama uyarmadığım sürece eli sürekli inceltmeye gidiyordu, bi de sadece dibine girmiyodu kaşın diğer yerlerini inceltip "ne var bunda kalın oldu işte" moduna giriyordu. bir de mesela bıyıkta en uyuz olduğum hep o incecik küçük tüylerden az da olsa bırakır her seferinde, bu kadın tertemiz yaptı. bende de değiştirme fikri oluştu. daha önce hiç yıllardır gittiğiniz ağdacıyı değiştireniniz oldu mu? kolay değil 7 yıldan sonra :/ üstelik bu yeni kadın kaşı iki katı paraya alıyorsa tüm vücut ağdayı kaça yapıyodur kim bilir :) ama işte işin ucunda daha güzel alınmış kaş olunca, (ve hemen apartmanımızın dibinde, ötekine yokuş çıkıyorum), değiştirme eğilimindeyim sanırım...

sizi memnun ettiyse değiştirin,ihanet etmiş olmazsınız...buda müşteri memnuniyeti oluyor sanırım... :1:

Bir kuaför vardı, küçüklüğümden beri saçımı kestirdiğim hatta büyüdükçe ağdayı gittim. 8 sene :53:
Kaşımı aldırdım, yamuk aldı. Göz yumdum.
Ağda yaptırdım hep eksik aldı bacaklarımı arada arada kıllar vardı cımbızla almak zrunda kaldım :37:
Geçen farklı ilçede alışverişe gittik oradaki kuaföre uğrayayım dedim (Kadiköydeki kuaför)
İşini yaptıktan sonra 2 misli para aldı (parasını sormadan gittim) :5:
Ama ağdayı cillop gibi yaptı. Kaşlarımı tam istediğim gibi ve EŞİT yaptı. Arada bir değişiklik şart "Nasıl olsa yie bana dönerler" kafasıyla rahat yapıyorlar :31:

aynı benim durum.
2 katı fiyat, daha iyi ağda:) 7 yıllık ağdacım benim de bacaklarımda arada tüy bırakır hep mesela:)
bi de bu yeni kadın bıyığımı artık nasıl bi ağdayla aldıysa, öbürü aldığında 3-4 günde uzun uzun çıkmaya başlıyordu, bunda 1 hafta oldu tertemize yakın.
değiştiricem sanırım.

Back