• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

Çam sakızı ağdayı mı densem ablamla bir deniycez ılık ağdada bez falan çok uğraşlı gözümde almıyo :45:

Canim sen vivet kalip aqda al yeşil al ama onh kullan ince ince ufak ufak yapistir isitip spatulayla çek acele etme :8: çok sicakkende sakin sürme bal kıvamina getir kullanmadigin bi demir tava olabilir onda erit agdayi bal kivamina gelsin yavas yavas yap hem uzun sürede çıkmıyor:16:

Canim sen vivet kalip aqda al yeşil al ama onh kullan ince ince ufak ufak yapistir isitip spatulayla çek acele etme :8: çok sicakkende sakin sürme bal kıvamina getir kullanmadigin bi demir tava olabilir onda erit agdayi bal kivamina gelsin yavas yavas yap hem uzun sürede çıkmıyor:16:

Çam sakızı daha iyi geldi bana ilk başlarda bir acı ama sonra hoşuna bile gidiyo insanın :39:

Bikini bölgesi için sürekli jilet kullanıyodum erkek sakalına döndü sonradan :44: geçen seneden beri mecburiyetten makineyle alıyorum ne inceliyor ne seyrekleşiyo haliyle bıktım bende kuaföre gitmeyede utanıyorum :26: kendim ağda yapıyım diyorum çeşit yok burda hem çekemem bile ben :50: bir çözüm yolu var mıdır

Bende çok utanıyodum kuaföre gitmeye ve 7 sene boyunca jiletle almıştım ve kazık gibiydi. Gözümü kararttım gittim kuaföre. Hiç utanıcak bişey yok tatlım akşama kadar zaten görüyo başkalarınınkini. Aynısı ondada var. İnan pişman olmazsın. 3 aydır gidiyorum hem azaldı hemde inceldi hemen hemen hiç acı olmuyo artık. Hadi bi cesaret git kuaföre :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok utanıyodum kuaföre gitmeye ve 7 sene boyunca jiletle almıştım ve kazık gibiydi. Gözümü kararttım gittim kuaföre. Hiç utanıcak bişey yok tatlım akşama kadar zaten görüyo başkalarınınkini. Aynısı ondada var. İnan pişman olmazsın. 3 aydır gidiyorum hem azaldı hemde inceldi hemen hemen hiç acı olmuyo artık. Hadi bi cesaret git kuaföre :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu açtıktan 1 gün sonra çam ağda yapmaya başladım ve şuan çok memnunum :16: ve hala kuaföre gitmeye utanan bir insna olarak gidenleri ayakta alkışlıyorum :46:

Back