Ağda

Toplu toplu derken çekince hemen geliyor mu ki? Yoksa yine eldivenin parmağında ağda falan mı oluyor?

Toplu toplu derken çekince hemen geliyor mu ki? Yoksa yine eldivenin parmağında ağda falan mı oluyor?
Yoo kesinlikle agda falan yok işin içinde. Eldiven bu günlük evde temizlik yaparken kullandıgımız eldivenlerden degil. Benim kastettiğim pudralı falan oluyor, beyaz renkte ele tam oturuyor ve hatta marketlerde falan kutu içinde satılıyor. Eldiveni takınca zaten tüyü, kılı normal iki parmagın arasında tuttugunda eldiven kılı kavrayıp kolayca parmagınla beraber hızlıca çekince çok rahat yerinden kopuyor ve ama eldiven eline bol gelirse zorluk çekebilirsin eline yapışacak şekilde dar olsun. Bir de tüy ne kadar uzun olursa o kadar acı verebilir.

Eklentiler

• Screenshot_20200227-022330.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 13
Bunu bende yapiyorum

Aci esigi asiri dusuk birisi olarak bir yil tum vucut agda yaptirdim artik agdacim sen gelecegin zaman cok stres oluyorum diyodu ve biraktim epilator ile zaten hic yapamadim eldiven asla olmadi e lazer denedim hepsi tamamen bitmedi valla artik hep jiletle yapiyorum sizin sandiginiz gibi jilet ne arttiriyor nede kalinlastiriyor bir seyi kokunden kesmek neden kalinlastirsin ve arttirsin ki? Sadece ilk cikarken agdada yeni bastan ciktigi icin ince kil haliyle cikiyor fakat jilette kesilen kok ciktigi icin kalin oluyor tuy tek fark bu vucut jilete alisinca agdada aldiginiz sonuclari almaya basliyorsunuz tuylerim azaldi haftada 1 kere hizlica herseyi hallediyorum hatta yuzumu bile biyik haric yapabiliyorum

Çok doğru malesef lazer bile kesin çözüm olmuyor. Benim arkadaşım yaptırdı hamileliğinde boy boy her yerinde çıktı... Hormonlardan sanırım ama. Dediğiniz gibi jilet en kolayı. Hiç acı cekmeye gerek yok

Epilatör ile neden yapamadınız? Bu konuda benimde acı eşiğim maalesef düşük ve epilatör almayı düşünüyordum.
Birde yüzünüzde bıyık hariç diğer yerleri ne ile alıyorsunuz jiletle mi anlamadım?

Epilator bence agdadan daha cok acitan birsey asla yapamadim agdadan daha beter geldi bana hic olmazsa agdada iki dk da bitiyo ama epilatorle yavass yavas ilerliyosun o yuzden yapamadim ve kullanamadigim epilatoru bi arkadasima hediye ettim kendisi hic acitmadi mukemmel biseymis bu diye bi tepki verdi yani aciyan her türlü aciyo demekki biyik ve kaslarim haric jilet kullaniyorum akliniza gelebilecek her yerime killarimda asla bi degisiklik fark etmedim artma siyahlasma vb

Epilatör alacakken şuan vazgeçtim. Ağdanın acısına bile zor dayanırken o daha da zorlar. :) Teşekkür ederim yanıt için.

Ben de sizin gibiydim hep jilet kullandım evde bir iki ağda denedim ama hep üst tarafa yaptım alta cesaret edemedim sizin gibi haftada çıkıyordu sonra canıma tak etti lazere başladım şimdi inanılmaz rahatım eskiden evde saatlerce uğraşırdım şimdi lazere gidiyorum yarım saatte her şey tamam imkanınız varsa kesinlikle lazer

Hiç doktora gittiniz mi hormonal bir şeyiniz varmıydı . Benim gibi 1 hafta da çıkıyor ya

Ağda da yapsam epilator aletiyle de alsam eczaneden anestol krem alıp sürüp uyuşmasini bekliyorum, sonra rahatça 15 dakika da yapıp bitiriyorum,anestezi etkili bir diğer krem de emla,ama o çok pahalı anestol yine ucuz. onun kadar olmasa da etkili şekilde uyuşturuyor beni.
Her ay eczaneden alıyorum bu kremden tavsiye ederim

kuaförler acıyı en az indirmek için de bı sprey sikiyorlarmis, geçenlerde burdan kuaför bı arkadaşım söylemişti o spreye de bakmıştım netten, 25 30 lira kadar bı ücreti vardı.

Tüyleri tek tek dönen bir makine ile aldığı için çok fazla acımıyor mu?
İlk kez alan biri olsaydım elbette acırdı. Ağdayı da denemiş biri olarak kesinlikle epilatör diyorum. Bir kere vücudu yani eti sündürüp sündürüp çekmek neden? Zamanla bunun etkisi olacaktır. İkincisi zamanla kararmalara sebep oluyor. Forumda kararmalara çözüm arayanların hepsi ağda kullanan kişiler.

Tüyleri tek tek dönen bir makine ile aldığı için çok fazla acımıyor mu?
ben de bu aleti aldim hevesle ama daha once jiletle alan ve agri esigi dusuk olan biri icin asla degil.
2 kere falan yarim yamalak kullanip sonra yaridan az fiyatina sattim.
lumea tavsiye ederim ama agda alternatifi olarak dusunulmeli. lazer alternatifi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…