- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi Birnazenin
-
Toplu toplu derken çekince hemen geliyor mu ki? Yoksa yine eldivenin parmağında ağda falan mı oluyor?Hani şu hemşire eldiveni denilen beyaz olan eldivenlerden eline en uygun boyutunu geçirip toplu toplu çekiyorsun o bölgedeki tüyleri. Öyle bir acıma falan olmuyor ilk zamanlarda acıyor gibiydi ama artık öyle pek acısı da kalmadı zamanımı da eskisi gibi çok almıyor ama ilk defa alacak birisi belki bir kaç tüyü çekse ilk başta alışma açısından iyi olur . Ve çıkma süresi de gecikti. Öyle küçük tüyler alınmaz diyorlar ama gayette alınıyor. En azından ben alıyorum zaten azalıyor zaman içinde ki benim baya azaldı, aralarında baya bir boşluk açıldı ve güçsüz çıkıyor.
Yoo kesinlikle agda falan yok işin içinde. Eldiven bu günlük evde temizlik yaparken kullandıgımız eldivenlerden degil. Benim kastettiğim pudralı falan oluyor, beyaz renkte ele tam oturuyor ve hatta marketlerde falan kutu içinde satılıyor. Eldiveni takınca zaten tüyü, kılı normal iki parmagın arasında tuttugunda eldiven kılı kavrayıp kolayca parmagınla beraber hızlıca çekince çok rahat yerinden kopuyor ve ama eldiven eline bol gelirse zorluk çekebilirsin eline yapışacak şekilde dar olsun. Bir de tüy ne kadar uzun olursa o kadar acı verebilir.Toplu toplu derken çekince hemen geliyor mu ki? Yoksa yine eldivenin parmağında ağda falan mı oluyor?
Bunu bende yapiyorumHani şu hemşire eldiveni denilen beyaz olan eldivenlerden eline en uygun boyutunu geçirip toplu toplu çekiyorsun o bölgedeki tüyleri. Öyle bir acıma falan olmuyor ilk zamanlarda acıyor gibiydi ama artık öyle pek acısı da kalmadı zamanımı da eskisi gibi çok almıyor ama ilk defa alacak birisi belki bir kaç tüyü çekse ilk başta alışma açısından iyi olur . Ve çıkma süresi de gecikti. Öyle küçük tüyler alınmaz diyorlar ama gayette alınıyor. En azından ben alıyorum zaten azalıyor zaman içinde ki benim baya azaldı, aralarında baya bir boşluk açıldı ve güçsüz çıkıyor.
Çok doğru malesef lazer bile kesin çözüm olmuyor. Benim arkadaşım yaptırdı hamileliğinde boy boy her yerinde çıktı... Hormonlardan sanırım ama. Dediğiniz gibi jilet en kolayı.Aci esigi asiri dusuk birisi olarak bir yil tum vucut agda yaptirdim artik agdacim sen gelecegin zaman cok stres oluyorum diyodu ve biraktim epilator ile zaten hic yapamadim eldiven asla olmadi e lazer denedim hepsi tamamen bitmedi valla artik hep jiletle yapiyorum sizin sandiginiz gibi jilet ne arttiriyor nede kalinlastiriyor bir seyi kokunden kesmek neden kalinlastirsin ve arttirsin ki? Sadece ilk cikarken agdada yeni bastan ciktigi icin ince kil haliyle cikiyor fakat jilette kesilen kok ciktigi icin kalin oluyor tuy tek fark bu vucut jilete alisinca agdada aldiginiz sonuclari almaya basliyorsunuz tuylerim azaldi haftada 1 kere hizlica herseyi hallediyorum hatta yuzumu bile biyik haric yapabiliyorum
Üşenme git azalana kadar jilet vurmadan ama.Tecrüben olmadan perişan olursun yara olur aldığın yer.İnanın 1 hafta da çıkıyor hafta da kuaföre gitmekte
Epilatör ile neden yapamadınız? Bu konuda benimde acı eşiğim maalesef düşük ve epilatör almayı düşünüyordum.Aci esigi asiri dusuk birisi olarak bir yil tum vucut agda yaptirdim artik agdacim sen gelecegin zaman cok stres oluyorum diyodu ve biraktim epilator ile zaten hic yapamadim eldiven asla olmadi e lazer denedim hepsi tamamen bitmedi valla artik hep jiletle yapiyorum sizin sandiginiz gibi jilet ne arttiriyor nede kalinlastiriyor bir seyi kokunden kesmek neden kalinlastirsin ve arttirsin ki? Sadece ilk cikarken agdada yeni bastan ciktigi icin ince kil haliyle cikiyor fakat jilette kesilen kok ciktigi icin kalin oluyor tuy tek fark bu vucut jilete alisinca agdada aldiginiz sonuclari almaya basliyorsunuz tuylerim azaldi haftada 1 kere hizlica herseyi hallediyorum hatta yuzumu bile biyik haric yapabiliyorum
Epilatör ile neden yapamadınız? Bu konuda benimde acı eşiğim maalesef düşük ve epilatör almayı düşünüyordum.
Birde yüzünüzde bıyık hariç diğer yerleri ne ile alıyorsunuz jiletle mi anlamadım?
Epilatör alacakken şuan vazgeçtim. Ağdanın acısına bile zor dayanırken o daha da zorlar. :) Teşekkür ederim yanıt için.Epilator bence agdadan daha cok acitan birsey asla yapamadim agdadan daha beter geldi bana hic olmazsa agdada iki dk da bitiyo ama epilatorle yavass yavas ilerliyosun o yuzden yapamadim ve kullanamadigim epilatoru bi arkadasima hediye ettim kendisi hic acitmadi mukemmel biseymis bu diye bi tepki verdi yani aciyan her türlü aciyo demekkibiyik ve kaslarim haric jilet kullaniyorum akliniza gelebilecek her yerime killarimda asla bi degisiklik fark etmedim artma siyahlasma vb
Epilatör alacakken şuan vazgeçtim. Ağdanın acısına bile zor dayanırken o daha da zorlar. :) Teşekkür ederim yanıt için.
Şuan öyle bir imkanım yok ama aklımda bulunsun yine de :)Rica ederim siz yinede bi arkadasinizda yakininizda varsa hijyenik oldugunu dusunurseniz ufacik bacaginizda deneyebilirsiniz belki ona dayanabilirsiniz belli olmaz:)
Bir lazer magduru olarak soyluyorum gideceginiz yeri cok iyi arastirin cihaz ıpl olmasin kesinlikle bitirmiyor azaltmiyor orjinal buz lazere gidin bus baslik degilBir yerle görüştüm lazer için tüm bölge 800 tl 6 seans nasıl sizce
Hiç doktora gittiniz mi hormonal bir şeyiniz varmıydı . Benim gibi 1 hafta da çıkıyor yaBen de sizin gibiydim hep jilet kullandım evde bir iki ağda denedim ama hep üst tarafa yaptım alta cesaret edemedim sizin gibi haftada çıkıyordu sonra canıma tak etti lazere başladım şimdi inanılmaz rahatım eskiden evde saatlerce uğraşırdım şimdi lazere gidiyorum yarım saatte her şey tamam imkanınız varsa kesinlikle lazer
Hayır gitmedim polikistik over olunca da yoğun oluyor ama adetimde bir sıkıntı yok gitmeye gerek duymadımHiç doktora gittiniz mi hormonal bir şeyiniz varmıydı . Benim gibi 1 hafta da çıkıyor ya
Aynı benim gibiHayır gitmedim polikistik over olunca da yoğun oluyor ama adetimde bir sıkıntı yok gitmeye gerek duymadım
İlk kez alan biri olsaydım elbette acırdı. Ağdayı da denemiş biri olarak kesinlikle epilatör diyorum. Bir kere vücudu yani eti sündürüp sündürüp çekmek neden? Zamanla bunun etkisi olacaktır. İkincisi zamanla kararmalara sebep oluyor. Forumda kararmalara çözüm arayanların hepsi ağda kullanan kişiler.Tüyleri tek tek dönen bir makine ile aldığı için çok fazla acımıyor mu?
ben de bu aleti aldim hevesle ama daha once jiletle alan ve agri esigi dusuk olan biri icin asla degil.Tüyleri tek tek dönen bir makine ile aldığı için çok fazla acımıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?