• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda

Merhaba. Evde kolaylıkla yapabildiğiniz memnun kaldığınız ağda önerir misiniz hanımlar?

Bıyık, koltuk altı, Genital için vivet pembe renk kavanoz ağda kullanıyorum bacaklar içinde sesunun pembe pudralı kartuş ağdasını tavsiye ederim.

20180711_000527.jpg

Bunu alırsan kıl almada sorun yaşamazsın kartuşu 3tl ve etkili kıl almakta kuaföre gitmene gerek yok birde ağda BanDı aldımı işin tamamdır

kol içinde pembe pudralıyı demi

Az evvel kavanoz ağdanın markasını yanlış yazmışım mesajımı yeniden düzenledim. Ben kollarımı epilatörle alıyorum ama ağdayla alacaklar için sesu pembe renk pudralı kartuş ağda kullanım açısından daha kolay olur. Cildiniz hassassa pudralı ağda almanızı öneririm ya da kendiniz işlem öncesi biraz bebek pudrası dökebilirsiniz.

Az evvel kavanoz ağdanın markasını yanlış yazmışım mesajımı yeniden düzenledim. Ben kollarımı epilatörle alıyorum ama ağdayla alacaklar için sesu pembe renk pudralı kartuş ağda kullanım açısından daha kolay olur. Cildiniz hassassa pudralı ağda almanızı öneririm ya da kendiniz işlem öncesi biraz bebek pudrası dökebilirsiniz.
Ben de onu soracaktım. Mesajımı düzenliyordum. Evde kendim ilk kez yapacağım. Ağrıyı azaltmak için ve herhangi bir tahriş vs olmaması için öncesinde veya sonrasında bir şey sürüyor musunuz diye. Teşekkür ederim.

Back