estagfirullah ukalalık degıl tabi bilgini paylasıyorsun bundan guzelı var mi. cok faydan oldu tabicanm sagol
bende ağdaya gidiyorum ve gerçekten o bölgede inanılmaz acı hissediyorum. bacak koltukaltı sorun değil ama genital bölge alınırken her defasında işkence çekiyorum bu kremi kullansam zararı olurmuki acaba sonuçta her defasında kullanmanın bi zararı olursa?
hayır hiç bir zararı olmaz kremin reçete olmadan da temin edilebilecek bir krem dediğim gibi uyuşturmak amaçlı kullanılır...
Ağda sarkıtmıyor aksine ölü hücreleri temizliyor bembeyaz pamuk gibi oluyor... Doğum yapınca ve mercimeği fırına eee zaman içinde haliyle sarkıyor olabilir.. Ağda yaptırdıktan sonra ben bir krem kullanıyorum.. ismini burada vermem ne derece doğru olur bilmiyorum ama mükemmel bir krem 3 ay kullandım kızlar yemin ederim şuan tüy halinde incecik çıkıyor ve çoğu yer de yok boş yanii.. Eğer reklama girmezse verebilirim adını da.. O kadar kötüydü ki benimki hem jilet kullanıyordum çok kalın ve sertti.. Şimdi çok memnunum valla o krem hayatımı değiştirdi.. Fiyatı falan da öyle pahalı değil.. Bıyık bölgeme kullandım orada hiç çıkmıyor.. Koltuk altımda bacaklarım da da hiç çıkmıyor sanki lazer yaptırmışım gibi.. bikini bölgesinde çıkmasının sebebi de arada jilet kullanıyorum ondan.. Tatil de falan çok rahat ettim bu yaz..
Allah bilim adamlarından razı olsun..
neymiş bu krem ya adını yazabilir msin bana ??
ya jilet kullanma yoksa tüyler kalinlasır daha zor çıkar ağdaya başla başta acıtır ama gittikçe tüyleri ıncelttıgı için sonradan acı hıssettırmez bunun için forumda bussuru başlık bulursun neyse agda kullanmanı tavsiye ederimbende ganital bolgeye bu yuzden agda yapmiyorum epilatörde cok acitiyor.Jilet kullaniyorum:)
arkadaslar agda yapmak genital bölgeyi sarkıtır mı? ben agda yaparım surekli ama korkuyorumda sarkar dıye.? siz ne düsünüyosunuz?
Ne alakaymışOna bakarsan bazı mesleklerde sarkma yapıyomuş mesela hosteslik internette okumuştum
Hatırlamıyorum ki oluyo okuyalı baya hiç uçak seyahati de yapmadım cevap veremiycem o yüzden ama okuyunca baya şaşırdığımı hatırlıyorumNe alakaymış
Ne alakaymış
Hatırlamıyorum ki oluyo okuyalı baya hiç uçak seyahati de yapmadım cevap veremiycem o yüzden ama okuyunca baya şaşırdığımı hatırlıyorum
Bilemiyorum hatırlamıyorum detaylarıilginç
yerçekimi kuvvetimi basıç etkisi mi
Bazilari emla diye bi krem ismi verdi sizinki nedir. ?Sanirim reklam olmuyorAğda sarkıtmıyor aksine ölü hücreleri temizliyor bembeyaz pamuk gibi oluyor... Doğum yapınca ve mercimeği fırına eee zaman içinde haliyle sarkıyor olabilir.. Ağda yaptırdıktan sonra ben bir krem kullanıyorum.. ismini burada vermem ne derece doğru olur bilmiyorum ama mükemmel bir krem 3 ay kullandım kızlar yemin ederim şuan tüy halinde incecik çıkıyor ve çoğu yer de yok boş yanii.. Eğer reklama girmezse verebilirim adını da.. O kadar kötüydü ki benimki hem jilet kullanıyordum çok kalın ve sertti.. Şimdi çok memnunum valla o krem hayatımı değiştirdi.. Fiyatı falan da öyle pahalı değil.. Bıyık bölgeme kullandım orada hiç çıkmıyor.. Koltuk altımda bacaklarım da da hiç çıkmıyor sanki lazer yaptırmışım gibi.. bikini bölgesinde çıkmasının sebebi de arada jilet kullanıyorum ondan.. Tatil de falan çok rahat ettim bu yaz..
Allah bilim adamlarından razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?