• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda yapmak genital bölgeyi sarkıtır mı?

estagfirullah ukalalık degıl tabi bilgini paylasıyorsun bundan guzelı var mi. cok faydan oldu tabi:16: canm sagol

rica ederim faydam olduğuna sevindim bu arada malum ağda yapılırken bir hayli acı ve ağrı olabiliyor bu yüzden emla kremini şiddetle tavsiye ederim lokal anestezi ilacı olarak geçtiği için sigorta bu ilacın parasını karşılıyor kadın doğum uzmanlarına veya cildiye uzmanlarından rica ederek bu ilacı yazdırabilirsiniz ama gidip eczaneden alırım diyorsanız biraz fiyatı tuzlu gelebilir ...

bende ağdaya gidiyorum ve gerçekten o bölgede inanılmaz acı hissediyorum. bacak koltukaltı sorun değil ama genital bölge alınırken her defasında işkence çekiyorum bu kremi kullansam zararı olurmuki acaba sonuçta her defasında kullanmanın bi zararı olursa?

canım ben yetişebildiğim yeri ağda-epilatör, yetişemediğime de jilet yapıyorum...

ama evet sarkabilir. senede 2-3 kere komple jilet ya da tüy dökücü yapıyorum.

bende ağdaya gidiyorum ve gerçekten o bölgede inanılmaz acı hissediyorum. bacak koltukaltı sorun değil ama genital bölge alınırken her defasında işkence çekiyorum bu kremi kullansam zararı olurmuki acaba sonuçta her defasında kullanmanın bi zararı olursa?

hayır hiç bir zararı olmaz kremin reçete olmadan da temin edilebilecek bir krem dediğim gibi uyuşturmak amaçlı kullanılır...

hayır hiç bir zararı olmaz kremin reçete olmadan da temin edilebilecek bir krem dediğim gibi uyuşturmak amaçlı kullanılır...

Kararmaya karşı limon yada sirkeyi nasıl kullanmak gerekir...
Bir de ağdayla alırken bacaklarımda hiçbir sorun olmazdı.Bir kaç kez epilatörle aldım.Şimdi bacaklarımda ağdadan sonra tüy diplerinde kızarma, kıl batması oluyor.Bunun önüne nasıl geçebilirim.Öneriniz var mı??

Son düzenleme:
Ağda sarkıtmıyor aksine ölü hücreleri temizliyor bembeyaz pamuk gibi oluyor... Doğum yapınca ve mercimeği fırına eee zaman içinde haliyle sarkıyor olabilir.. Ağda yaptırdıktan sonra ben bir krem kullanıyorum.. ismini burada vermem ne derece doğru olur bilmiyorum ama mükemmel bir krem 3 ay kullandım kızlar yemin ederim şuan tüy halinde incecik çıkıyor ve çoğu yer de yok boş yanii.. Eğer reklama girmezse verebilirim adını da.. O kadar kötüydü ki benimki hem jilet kullanıyordum çok kalın ve sertti.. Şimdi çok memnunum valla o krem hayatımı değiştirdi.. Fiyatı falan da öyle pahalı değil.. Bıyık bölgeme kullandım orada hiç çıkmıyor.. Koltuk altımda bacaklarım da da hiç çıkmıyor sanki lazer yaptırmışım gibi.. bikini bölgesinde çıkmasının sebebi de arada jilet kullanıyorum ondan.. Tatil de falan çok rahat ettim bu yaz..

Allah bilim adamlarından razı olsun..

neymiş bu krem ya adını yazabilir msin bana ??

Konu içeriği nedeniyle "Vücut bakımı/istenmeyen tüyler" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat ediniz.

tamam da bu benım ıcın bır dert oldugundan dolayı bır derdım var kösesine actım. istenmeyen tüyler ya da wücut bakımıyla alakası yok benım konumun. sarkar mı dıye soruyorum. agda nasıl yapılır falan demıyorum ki. wallahi nereye ne konu acacagımızı sasırdık artık:19: illa ki iliskiler kaynana ya da görümce sorunu mu oması gerekiyor yani? köşenin ismini ben mi yanlis anlıyorum yoksa??? :19:

bende ganital bolgeye bu yuzden agda yapmiyorum epilatörde cok acitiyor.Jilet kullaniyorum:)
ya jilet kullanma yoksa tüyler kalinlasır daha zor çıkar ağdaya başla başta acıtır ama gittikçe tüyleri ıncelttıgı için sonradan acı hıssettırmez bunun için forumda bussuru başlık bulursun neyse agda kullanmanı tavsiye ederim

arkadaşlar bende ağda için kuaföre gidiyordum evde kendimyapmaya karar verdim ve ağda ısıtıcısı aldım fakat bacağımın arkasını zor aldım istediğim gibi olmuyor ne tavsiye edersiniz

Sarkıttığıni ben de duymuştum ama ondan daha iyi sonuç veren başka bir yöntem de yok açıkçası. Ben bikini bölgemde kullanıyorum. Ama genital bölgede yapıştırdığımi çekemiyorum. Deri çok yumuşak olduğu için kağıt kalkıyor ama ağda kalıyor. Benim de buna bir çözüm bulmam gerek

Ona bakarsan bazı mesleklerde sarkma yapıyomuş mesela hosteslik internette okumuştum

Ağda sarkıtmıyor aksine ölü hücreleri temizliyor bembeyaz pamuk gibi oluyor... Doğum yapınca ve mercimeği fırına eee zaman içinde haliyle sarkıyor olabilir.. Ağda yaptırdıktan sonra ben bir krem kullanıyorum.. ismini burada vermem ne derece doğru olur bilmiyorum ama mükemmel bir krem 3 ay kullandım kızlar yemin ederim şuan tüy halinde incecik çıkıyor ve çoğu yer de yok boş yanii.. Eğer reklama girmezse verebilirim adını da.. O kadar kötüydü ki benimki hem jilet kullanıyordum çok kalın ve sertti.. Şimdi çok memnunum valla o krem hayatımı değiştirdi.. Fiyatı falan da öyle pahalı değil.. Bıyık bölgeme kullandım orada hiç çıkmıyor.. Koltuk altımda bacaklarım da da hiç çıkmıyor sanki lazer yaptırmışım gibi.. bikini bölgesinde çıkmasının sebebi de arada jilet kullanıyorum ondan.. Tatil de falan çok rahat ettim bu yaz..

Allah bilim adamlarından razı olsun..
Bazilari emla diye bi krem ismi verdi sizinki nedir. ?Sanirim reklam olmuyor

Back